Protis.hr - dojmovi

Upravio sam naručio par stvari sa protis-a ima par dana, stigao mi je mail za uplatu, ja platio, stigao mail da su vidjeli uplatu, te očekivani rok isporuke01.01.1900 ??????
Na stranici nema uopće praćenje narudžbe, niti što sam kupio... kao svaka normalna stranica???
Jedino što sam dobio je 3 mail-a i račun.
Jeli to normalno ili? Jer čekam isporuku već 3 dana, a nitko ništa ne javlja niti postoje na stranici tragovi o kupnji.
Pa logiras se na njihovu stranicu i gore imas u meniju podatke o kupnji i sve ostalo, pod web trgovina!
ovdje kad pomaknes mis pise ti koji je status

Upravio sam naručio par stvari sa protis-a ima par dana, stigao mi je mail za uplatu, ja platio, stigao mail da su vidjeli uplatu, te očekivani rok isporuke01.01.1900 ??????
Na stranici nema uopće praćenje narudžbe, niti što sam kupio... kao svaka normalna stranica???
Jeli to normalno ili? Jer čekam isporuku već 3 dana, a nitko ništa ne javlja niti postoje na stranici tragovi o kupnji.
Pa logiras se na njihovu stranicu i gore imas u meniju podatke o kupnji i sve ostalo, pod web trgovina!
ovdje kad pomaknes mis pise ti koji je status
Hvala momak,
A ja tražio u košarici gledao svugdje, mislim se gdje je...

Ja imam jedno pozitivno iskustvo, uzeo laptop koji je bio najjeftiniji kod njih, naručen i plaćen 5.og, poslan sljedeći dan, overseas dostavio 7.og

Evo da i ja podijelim svoje iskustvo. Vec 10 godina kupujem u Protisu, nisam imao nikakvih problema, ali zadnje vrijeme losa iskustva po pitanju dostave robe.
Nedavno narucio memoriju za laptop, pisalo "dobavljivo" za 3-7 dana na kraju cekao 3 tjedna. Sada sam opet narucio cijelu jednu konfu kod njih, pisalo da ce biti isporuceno za 5-7 dana, najvise se trebalo cekati CPU. Sada na kraju ispalo 2 tjedna cekanja, zovem na telefon nitko mi se ne javlja, na kraju dobio email da mi memorija stize za par dana, a na narudzbi pisalo 1-2 dana.
Uglavnom nesto muljaju s lagerom, valjda zele privuci kupce.
Sto se tice reklamacija nisam nikada imao problema, jedanput sam reklamirao samo jedan artikl, na kraju ispalo da je ispravan. Imao sam neki problem sa starim PC-jem.

Protis je jedina trgovina gdje nakon završene narudžbe čekaš prvo obradu djelatnika koji ti onda šalje podatke za uplatu. Dakle nigdje (barem zadnjih 6-8g) se tako više ne radi. Zadnjih par narudžbi morao otkazati jer njihovo (dobavljivo) znači od 1-10 dana. Istina da znaju bit jeftiniji od drugih, no jednostavno sam odlučio zaobilaziti iz navedenih razloga. U normalnom dućanu staviš u košaricu proizvod koji je "dostupan", platiš odmah, sutra/prekosutra pošalju i kod mene za 2-3 dana max.

Nedavno narucio memoriju za laptop, pisalo "dobavljivo" za 3-7 dana na kraju cekao 3 tjedna. Sada sam opet narucio cijelu jednu konfu kod njih, pisalo da ce biti isporuceno za 5-7 dana, najvise se trebalo cekati CPU. Sada na kraju ispalo 2 tjedna cekanja, zovem na telefon nitko mi se ne javlja, na kraju dobio email da mi memorija stize za par dana, a na narudzbi pisalo 1-2 dana.
Zadnja četiri mjesea sam kupovao po raznim shopowima.
Danas je Protis s isporukom rame pod rame s ostalima.
Meni npr Hardsoft šalje memoriju za koju je pisalo 1do 3 dana nakon 9 dana.
Danas je to kašnjenje pravilo, ne slučajnost.

Protis je jedina trgovina gdje nakon završene narudžbe čekaš prvo obradu djelatnika koji ti onda šalje podatke za uplatu. Dakle nigdje (barem zadnjih 6-8g) se tako više ne radi. Zadnjih par narudžbi morao otkazati jer njihovo (dobavljivo) znači od 1-10 dana. Istina da znaju bit jeftiniji od drugih, no jednostavno sam odlučio zaobilaziti iz navedenih razloga. U normalnom dućanu staviš u košaricu proizvod koji je "dostupan", platiš odmah, sutra/prekosutra pošalju i kod mene za 2-3 dana max.
Puno njih rade na način da artikl nemaju kod sebe nego im piše da je dostupno kod dobavljača tj. na njihovom webu piše da je artikl dostupan, a zapravo nije i oni ga od dobavljača tek povlače kad ti napraviš narudžbu.
Dođe npr. do komplikacije kod dobavljača, prođe 4 dana i onda tek jave da nema kod dobavljača i od toga ništa. Dogodilo mi se više puta u nekoliko trgovina.
Ne znam iskreno kako je to legalno, al eto.

malo su sporiji što se tiće ažuriranja/isporuke/dobave, pogotovo ako na web-u piše na stanju kod dobavljača i slično.
a izmeđuostalog, ako je hića i brine te.. nazoveš, pitaš? :)
Imaju odlične cijene iskreno za neke stvari, nije problem čekati, ali isto bih volio znati da li je sve uredu, to me "sekira"