Memphis čet 10.2.2022 19:41

Ne znam. Prvi put sam kupovao tamo očekivao sam više. Nije ništa krivo ali zainteresiranost i volja prodavača da ti izađe u susret je 0. Kao da pričam sa automatom. Možda je to moje greška ali mislim da neću više tamo kupovat jer sa konkurencijom nekako bolje odrađujem posao.

fromcelltohell sri 30.11.2022 22:34

Eto, da iznesem svoje iskustvo s Mikronisom.

 

Prošli tjedan mi je kćer naručila ovo kućište:

 

https://www.mikronis.hr/Proizvod/kuciste-silentiumpc-ventum-vt4v-evo-tg-argb-wh-bez-napajanja-p-n-spc295/19279

 

i ovaj CPU cooler kod njih:

 

https://www.mikronis.hr/Proizvod/hladnjak-silentiumpc-grandis-3-evo-argb-za-cpu-p-n-spc275/7488

 

 

Malo su štekali u komunikaciji, no na kraju je danas popodne stiglo sve, jako dobro upakirano i dakako ispravno.

 

Za sada zadovoljan kupnjom, srećom pa se ne radi o komponentama  tako da nisam pretjerano zabrinut oko

potencijalnog ostvarivanja garancije.

 

natal čet 8.12.2022 10:22

Ja imam negativno iskustvo s Mikronis.

Narucio i platio laptop. Nisu isporucili. Nakon dva tjedna vratili novac bez riječi.

Mogao sam taj laptop kupit na 5 drugih mjesta po toj cijeni, odabrao njih jer su se činili najozbiljniji. Cijena je bila više manje ista svuda kada sam uzimao laptop. Pogledao bonitet i sve što ide uz to. Mislim mogu i sada kupiti na drugom mjestu samo za 20-30% veću cijenu jer su svi digli cijene pošto je prošao crni petak.

Iz kine mi stigla roba, vecina RH shopova u roku 2-3 dana. Iz njemacke mi stigne u par dana. A ovi dva tjedna niti se jave niti posalju robu, da nisam tražio račun ko zna el bih dobio povrat novca. Ovako kad sam tražio račun su valda skužili da nisu isporučili robu.

Dati ću vam primjer HG spot i Saša Lončar, naručio u ponedjeljak oko podne i utorak bila dostavljeno sve dopodne. Uglavnom ima u RH i dobrih firmi i pozitivnih primjera.

Klasična Hrvatska priča Mikronis. Uglavnom od takve firme nemožeš očekivat ništa. Čudno mi da uopće posluju s obzirom na komunikaciju, odnosno komunikacije nema.

Razlog što sam nezadovoljan je taj što da su javili na vrijeme da nemaju naručio bih na drugom mjestu a ovak sam izvisio i sad ću platit 20-30% više.

Uglavnom s njima posla više neću imat. Po meni su na više polja zakazali.

dado16 čet 8.12.2022 10:26

vidiš ja imam suprotno iskustvo, kao i ti sto si napisao za hg spot...u mikronisu narucio procesor i maticnu u pon, a u uto vec bilo na mojoj adresi (i nisam iz zagreba nego iz slavonije). Zanimljivo je bilo to sto je na webshopu pisalo da maticna nije odmah dostupna ali ipak sam je odmah dobio

Damir22 čet 8.12.2022 10:28

To je sasvim normalno za vecinu nasih shopova. Nebitno sto prodaju, komunikacija je nikakva, briga za kupca jos manja....

Paket narucen iz de, paket narucen iz zg, isti dan, isti sat, prakticki ista minuta.

Tri dana kasnije, paket iz de stize. Zovem zg, niti imaju pojma da imaju narudzbu, niti znaju dali uopce imaju tu robu, vidjet ce iduci tjedan, posto je cetvrtak, jel, gotovo je s poslom za taj tjedan....

I onda se cude sto posao ne ide.....

Naravno cast iznimkama.....

natal čet 8.12.2022 11:14
dado16 kaže...
vidiš ja imam suprotno iskustvo, kao i ti sto si napisao za hg spot...u mikronisu narucio procesor i maticnu u pon, a u uto vec bilo na mojoj adresi (i nisam iz zagreba nego iz slavonije). Zanimljivo je bilo to sto je na webshopu pisalo da maticna nije odmah dostupna ali ipak sam je odmah dobio

 Maah, nije problem što nemaju na lageru niti povrat novaca, niti što nisu poslali. Imali su 5 radnih dana od narudžbe da mi jave da nemaju laptop na lageru i sve bi bilo ok. Ovako nije ok. Ako sam ja kao kupac uredno platio unaprijed što osobno ne volim s nekim s kime ne radim često ali ae vidim imaju dobar bonitet pa reko nema tu rizika nekog. Za moj pojam su neozbiljni i bog. Mislim ak ti oni sami stvore problem a ti uredno platio unaprijed i prave se grbavi šta bi bilo u slučaju nekog pravog problema, ne želim znati a s obzirom da dosadašnju suradnju neću saznati. Mislim nije da se hvalim s time što sam platio jel, od kupca se očekuje da se plati a onda s druge strane imamo famozno pouzeće koji firme ne vole jer s time sam problemi i često se ne plati pri preuzimanju, paketi se vraćaju. I to je na kraju začarni krug, kupci ne vole platit unaprijed jer im firme stvore problem kao sada meni, firme ne vole slati jer kupci odustanu nakon narudzbe. Na kraju niko sretan. Hahaahah.

 

Budem se najvjerojatnije javio i lenovu kad uhvatim vremena pošto je Mikronis kao distributer njihov pa čisto da znaju da su ovi neozbiljni.