axos uto 3.10.2023 12:40

Tipkovnica stavljena na akciju po jako niskoj cijeni. Svima otkazali narudžbe uz objašnjenje da je eto baš onaj prije nijih kupio zadnji komad.

Za software zatražena ponuda, linkaju isti proizvod ali s drugog linka i ofc druga cijena, kad im se pošalje link onoga s nižom cijenom više ne odgovaraju.

Pretpostavljam da baitaju ljude s niskim cijenama preko nabave samo da se dođe u njihovu trgovinu i onda po toj cijeni imaju jedan ili nijedan komad a ne osvježe stanje i tako stoji nekoliko dana prije nego li se ukloni.

Svakako debeli minus.

Apocalypso722 sri 3.4.2024 19:48

Pozdrav, možda netko ima sličan/isti problem. Pokušavam se ulogirati u Instar account no javlja mi grešku koja čini mi se ima veze sa molbom registriranim korisnicima da resetiraju lozinke. No kada idem na "Zaboravio/la sam lozinku" ili "Zatražite novu", dobijem "Primili smo previše zahtjeva za poništavanje lozinke. Molimo pričekajte i pokušajte ponovno kasnije ili kontaktirajte web@instar-informatika.hr". Istu poruku dobio sam i pred koji mjesec, i stu poruku dobivam zadnjih tjedan dana. Slao sam i mail jučer u kojem molim pomoć ali nikakvog odgovora... Tražio bih savjet što učiniti 

Da sam ranije poslao mail ranije bi se riješilo - odmah prvi sljedeći pokušaj je proradilo. Isprike na nepotrebnoj poruci.

mrsmith pon 20.1.2025 21:21

Mislio sam da je samo Sancta Domenica zahvaćena s čekanjem na dostavu... ili su me samo Links i Futura previše razmazili sa slanjem robe isti ili najkasnije drugi dan. Evo čekam na Instar već 6 dana da pošalju robu.... još ništa. Na mail ne odgovaraju, na telefon kažu evo sutra će ići prema vama, i tako već 3 puta. Show... taman kad me SD iznervirala, naletio sam i na Instar.

aerozg čet 6.2.2025 22:41
mrsmith kaže...

Mislio sam da je samo Sancta Domenica zahvaćena s čekanjem na dostavu... ili su me samo Links i Futura previše razmazili sa slanjem robe isti ili najkasnije drugi dan. Evo čekam na Instar već 6 dana da pošalju robu.... još ništa. Na mail ne odgovaraju, na telefon kažu evo sutra će ići prema vama, i tako već 3 puta. Show... taman kad me SD iznervirala, naletio sam i na Instar.

Ah super, jučer sam naručio robu preko instar weba, znači načekat ću se...

Zaporožac čet 6.2.2025 23:14

Jučer sam u HARDSoftu naručio AsRock Phantom Gaming OC Rx 7900 XT i pisalo je dostava 1 do 3 dana što znači da bih ju trebao sutra dobiti, a pošto mi se GLS nije najavio, nema ništa prije sljedećeg tjedna (na lageru imaju navodno 16 tih kartica)

Danas odem na tu stranicu, nemaju više ni jednu karticu za koju su pisali da ih imaju još 16.

Meni su izgleda prodali zadnju.

Najbolje je plaćati pouzećem, naručite kartice od pet prodavača, pa onda ako ne ispune obećanje o dostavi, zakasne, jednostavno odbijete preuzeti karticu, a prezmete i platite onome tko ju prvi dostavi.

A ne, ja budala uvijek prvo uplatim, pa sad mogu čekati mjesec dana.

Ovo bi mogao isto biti način bojkota prodavaonica inf. opreme.

Naručite od šest firmi inform. robu pouzećem i platite onome koji prvi donese, ostale otkačite, pa neka sami plaćaju prijevoz.

Zaporožac čet 6.2.2025 23:16
mrsmith kaže...

Mislio sam da je samo Sancta Domenica zahvaćena s čekanjem na dostavu... ili su me samo Links i Futura previše razmazili sa slanjem robe isti ili najkasnije drugi dan.

Tako je.

Linksu platim i više, ali znam kada ću robu dobiti i nikada me nisu iznevjerili.

siljo90 pet 7.2.2025 14:20

Prije par mjeseci tamo uzeo X3D proc i zvao ih u 15:50 jer mi je bilo hitno a Box Now kod njih prikuplja pakete u 16h. Prodavac odmah zapakirao i odmah je poslano taj dan i slijedeci dan bilo kod mene. Pohvala za to.

Nadam se da se nisu promijenili u tako kratkom roku.

Damir22 pet 7.2.2025 18:19

umjereno nevezano, ali u zadnje vrijeme, sto god narucio kod nas, najcesce se radi o gls dostavi, paket zna po 3 dana stajati sa "unesen u sustav, gls jos nije preuzeo paket".

znaci, cak i kad seller posalje, odnosno obavijesti gls da dodju po paket, nekad prodju 2-3 dana prije nego sto oaket stvarno krene prema meni...a to nije do prodavaca

ministar pet 7.2.2025 18:50
Damir22 kaže...

umjereno nevezano, ali u zadnje vrijeme, sto god narucio kod nas, najcesce se radi o gls dostavi, paket zna po 3 dana stajati sa "unesen u sustav, gls jos nije preuzeo paket".

znaci, cak i kad seller posalje, odnosno obavijesti gls da dodju po paket, nekad prodju 2-3 dana prije nego sto oaket stvarno krene prema meni...a to nije do prodavaca

jesi siguran da to bas znaci da gls moze doci po paket? na nekim web shopovima cim napravis narudzbu, stigne obavijest od gls-a da ce imati dostavu

Mauro pet 7.2.2025 19:05
Zaporožac kaže...
mrsmith kaže...

Mislio sam da je samo Sancta Domenica zahvaćena s čekanjem na dostavu... ili su me samo Links i Futura previše razmazili sa slanjem robe isti ili najkasnije drugi dan.

Tako je.

Linksu platim i više, ali znam kada ću robu dobiti i nikada me nisu iznevjerili.

Ufff, mene je Links kod zadnje narudzbe jaaaako razocarao.

Narucio kod njih plocu i RAM za 9800X3D (proc je bio u drugom ducanu), prije sam dobio "nepostojeci" 9800X3D nego plocu iz Linksa.

Skoro tjedan dana proc skupljao prasinu u ladici cekajuci maticnu (koja je btw bila na stanju u web shopu). Trebalo im 10 dana da isporuce za preuzimanje u poslovnici, tjedan dana tvrdili "evo danas je u ducanu" i nikako taj danas da dodje...

Damir22 pet 7.2.2025 19:10
ministar kaže...
Damir22 kaže...

jesi siguran da to bas znaci da gls moze doci po paket? na nekim web shopovima cim napravis narudzbu, stigne obavijest od gls-a da ce imati dostavu

ne znam, dobijem obavijest od trgovine, nakon toga dobijem obavijest od gls, tracking broj i sve, i onda kad idem gledati tracking stoji ta obavijest,