IT trgovine

Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva

UncleJimbo ned 23.2.2025 08:42
thebatman kaže...

Od mog TVa jos ni glasa. Status narudžbe "u pripremi". 

Trebali bi promjeniti ime u slowpoke. 

Pitanja je dana kada će osvanuti nešto o ovakvom načinu rada bilo u "potrošačkom kodu" ili u "Provjereno" a nakon toga je priča završena na dugo vremena.

Ivanjino96 ned 23.2.2025 11:12
thebatman kaže...

Od mog TVa jos ni glasa. Status narudžbe "u pripremi". 

Trebali bi promjeniti ime u slowpoke. 

Ja sam uzeo TV 18.02. i dosao mi mail da je poslan 21.02. Uspio sam dobiti Milsped i rekli su da jos nije do njih dosao moj paket. Da se cujemo u ponedjeljak. Da to sto pise poslano znaci da je Sancta poslala paket prema njima i kad oni zaprime ide iduci dan na dostavu.

thebatman ned 23.2.2025 16:40

Blago tebi, meni jos stoji u pripremi i kako stvari stoje nece ni isuci tjedan. 

Šta je najjace, 18.2 sam sa aliexpressa naručio ambilight za taj tv, i izgleda da će prije doći ti iz Kine nego tv iz sancte. 

Ivanjino96 pon 24.2.2025 13:29
thebatman kaže...

Blago tebi, meni jos stoji u pripremi i kako stvari stoje nece ni isuci tjedan. 

Šta je najjace, 18.2 sam sa aliexpressa naručio ambilight za taj tv, i izgleda da će prije doći ti iz Kine nego tv iz sancte. 

Stigao TV danas oko 12...

ocito sam imao srece, posto citam da neki cekaju po mjesec i vise 

mrsmith sri 26.2.2025 09:14
ivo454 kaže...

Ova nova dostava "Milsped" im je užas. Prije je kurirskim službama stizalo u roku tri četiri dana, sad se odužilo i na petnaest. I tko je ovaj "Big bang"?

Baš dugo voze da, tko bi rekao da je Slovenija toliko velika 

mrsmith sri 26.2.2025 09:17
thebatman kaže...

Samo da kažem da mi je prije stigao paket iz Kine koji sam narucio dan nakon TVa iz sancte. A javim kad tv dodje, nekako sam optimist pa se nadam danas/sutra. 

Zakači im to na socials 

UncleJimbo sri 26.2.2025 13:28
thebatman kaže...

Samo da kažem da mi je prije stigao paket iz Kine koji sam narucio dan nakon TVa iz sancte. A javim kad tv dodje, nekako sam optimist pa se nadam danas/sutra. 

Mislim da znam o čemu se radi, oni su računali na to da nema smisla da koristiš TV bez backlighta pa su čekali da ti to dođe, sada ćeš dobiti i TV kroz koji dan. 

thebatman sri 26.2.2025 13:57
UncleJimbo kaže...
thebatman kaže...

Mislim da znam o čemu se radi, oni su računali na to da nema smisla da koristiš TV bez backlighta pa su čekali da ti to dođe, sada ćeš dobiti i TV kroz koji dan. 

Baš lijepo od njih. :D

Armor sub 1.3.2025 16:21

Dosta sam kupoval od SD-a i nikad problema/čekanja, ali prema ovde pročitanom ta je suradnja završena.
Najviše mrzim čekati, pogotovo još ak to plaćam.
Nema nikakve prepreke da roba i dalje dokazi unutar 2-3 dana, i da je povlače iz Slovenije.

Boris grozni uto 22.4.2025 12:09

Opet su me zavaljali i u drugoj poslovnici, tv narucen online, pokupljen u poslovnici. Govorim prodavacu da zelim "web ugovor" da mogu tv vratiti ako nesto ne stima u 14 dana. Veli on nema pojma o tome da on to nemoze napraviti pa tko je tu lud? Pokazem mu ovo i još mu velim da su mi u drugoj poslovnici rekli da prilikom preuzimanja velim koji racun da zelim. Nek se napuse kurca

Armor uto 22.4.2025 12:36

Evo i mene preveslali.
Uzel sad u petak TV na Uskrsnom popustu i lijepo je pisalo - dostupno odmah u glavnom skladištu, da bi mi ujutro poslali mail da se TV očekuje od dobavljača kroz 10 radnih dana pa će mi se javiti...

A jučer prodal svoj TV i sad sam bez televizije, gaminga prvenstveno.

Osuđen na PS Portal.

Kako ne volim čekati, pogotovo kad nekaj platim.

hudibitek uto 22.4.2025 15:28

Meni već 6 dana nisu odgovorili ništa osim da su zaprimili narudžbu (i moje pare) za TV. U mailu piše:

"Vaša narudžba je uspješno zaprimljena i trenutno je u procesu provjere i odobravanja sa strane naših agenata.
Nakon što provjera bude izvršena, poslati ćemo Vam potvrdu narudžbe sa pripadajućim računom, te u tom trenutku dolazi do sklapanja kupoprodajnog ugovora na daljinu."

Ako će se ovo rastegnuti ko praćka samo ću im lijepo TV vratiti kad konačno stigne. 

Inochulum uto 22.4.2025 15:33
hudibitek kaže...

Meni već 6 dana nisu odgovorili ništa osim da su zaprimili narudžbu (i moje pare) za TV. U mailu piše:

"Vaša narudžba je uspješno zaprimljena i trenutno je u procesu provjere i odobravanja sa strane naših agenata.
Nakon što provjera bude izvršena, poslati ćemo Vam potvrdu narudžbe sa pripadajućim računom, te u tom trenutku dolazi do sklapanja kupoprodajnog ugovora na daljinu."

Ako će se ovo rastegnuti ko praćka samo ću im lijepo TV vratiti kad konačno stigne. 

Sve je dobro dok ti ne šalju rukom napisanu fakturu za uplatu na paragon bloku, ko Protis.

Znači i "sancta domenicu" izbjegavat. Primljeno na znanje

sseennoonn sri 23.4.2025 09:39
sseennoonn kaže...

Baš me zanima . Dobio sam mail u pripremi 18.04. Hoće li ispoštovati ono što piše da je dostava 2-5 dana i bude li došao TV ovaj tjedan. 

Evo upravo me zvali da mi najave da će dostava biti sutra . Platio sam  19€  njihovu dostavu što mi je nudilo na webu. 

hudibitek sri 23.4.2025 17:22

Ovo je stvarno sprdnja samo takva:

"Poštovani,

hvala Vam na upitu.
Artikl koji ste naručili (op. a. prije tjedan dana) TV 55" LG OLED 55C4 ima rok isporuke do 10 radnih dana od dobavljača, na naše skladište. Nakon dolaska artikla na stanje, narudžba se obrađuje i predaje dostavnoj službi te ćete biti o istomu obaviješteni.
Srdačan pozdrav,
Big Bang"

Znači na web stranici piše: "Isporuka u roku do 10 radnih dana". Al ne vama - njima. Hahahhaa. Ak taj TV ne dođe u roku 5 dana neće oni moje pare više nikad vidjeti. 

Boris grozni sri 23.4.2025 18:01
hudibitek kaže...

Ovo je stvarno sprdnja samo takva:

"Poštovani,

hvala Vam na upitu.
Artikl koji ste naručili (op. a. prije tjedan dana) TV 55" LG OLED 55C4 ima rok isporuke do 10 radnih dana od dobavljača, na naše skladište. Nakon dolaska artikla na stanje, narudžba se obrađuje i predaje dostavnoj službi te ćete biti o istomu obaviješteni.
Srdačan pozdrav,
Big Bang"

Znači na web stranici piše: "Isporuka u roku do 10 radnih dana". Al ne vama - njima. Hahahhaa. Ak taj TV ne dođe u roku 5 dana neće oni moje pare više nikad vidjeti. 

A cuj to ti je danas pod normalno i vecina trgovina tako radi, pa tko bi sve to imao na stanju, malo i ti pretjerujes! Evo ja sam narucio monitor i rekli su 10-tak dana! Jedan sam cekao preko mjesec jer sam narucio pred bozicne praznike kad se roba vise ne narucuje zbog invertura i sl pa sam otkazao, nisu mi nista rekli! Treba biti realan!