Acquisitum Magnum - ADM

Zadnja dva puta sam narucio nesto i provjerio na telefon i rekli mi imamo samo dodite ja dodem kroz sat vremena i ono kifla, kaj se tice toga malo su nemarni i boli ih kurac ocigledno!

Kaj tak teško poslati mail i zamoliti za rezervaciju? Mislim, u 2025. (skoro) godini telefonski provjeravati. Vjerojatno je iza tebe telefon zazvonio još sto puta, gdje bi doašao kad bi pamtio svakog tko je zvao, i pitao da li nešto imaju. U tom trenutku je vjerojatno i imao, a možda je za 5 minuta došao netko s ceste i kupio taj isti artikl za koji si ti zvao.

Sredinom 12 mjeseca naručio komponente (sve osim GPU i PSU) kod njih za jednu konfu, ponudili mi umjesto tražene memorije drugi model koji imaju odmah lageru, uplaćeno na četvrtak, u ponedjeljak mi overseas dostavio, tako da kaj se tiče brzine isporuke sve ok.

Puno toga što im je kao na lageru,zapravo nemaju.Pa sljede razmjene meilova,ovo nema,pa izaberem drugo pa i to nema,pa sami mijenjaju narudžbu ..i onea odustanem od narudžbe.....nekad davno su bili top....

Kod njih kupujem stalno, danas bas trazio racun od graficke i ono zacudio se toni racuna samo od njih, jbga najblizi su mi
Neki dan uzeo tonu Noctua ventova no neki mi nisu pasali, sva sreca ovaj iz servisa je naisao pa mi je odma to zamjenio bez te njihove glupe procedure "provjere robe" pa tek onda dobis pravo na zamjenu i ostalo!
Inace su ok ali ali te neke stvari mi piju živce na 100%
a zašto ne smiješ imenovati, ako već imenuješ adm, instar i racunala.hr?
Ne kužim razliku, ove smiješ a ove ne? :S