Prijenos slika s Iphonea na PC

Probaj sa Itunes

kako se preko itunesa mogu opće skinut slike?
mislim da nemoze

????
jel zna itko?

rijeseno je sad! hvala

Na koji način si uspio na kraju? Ja se evo također mučim s tim izbaci mi sljedeću grešku "the device attached to the system is not functioning" kad pokušam normalno iz explorera, preko i tunesa ne vidim način kako bi mogo prebacit slike osim one kompletne sigurnosne kopije ukoliko ona povlači slike sa sobom.

Ovo me pitanje dugo mučilo, no riješio sam to programom iMazing
Odlična stvar, kupio sam ga za dva računala (sebi i sestri, studentski popust oko 200 kuna).
Topla preporuka.
Osim backupa, upgradeanja, factory reseta, pisanja poruka, cijelo čudo opcija i mogućnosti nudi te se iznenadiš što jedan non-Apple uređaj može raditi s Apple uređajem.

Valjda postoji neka free opcija da se prebace slike s moba mislim stvarno, jako lose iskustvo i nikad vise nebi uzo Iphona poslije ovoga..

Danas sam prvi put nakon dvije godine htio prebaciti slike na komp s iphonea (blagodati 128gb memorije, al realno i to postaje malo...) i onda hladan tuš :)
Dosad sam uvijek lijepo išao desni klik na "iPhone" u My PC i stisnuo uvezi slike i videozapise i lijepo mi je odmah filtriralo šta je već uvezeno, šta nije, kreiralo je onda nove foldere po datumima itd.. A sad, aplikacija se zbrejka čim krene zbrajat slike i čitam na netu da nisam jedini, al nigdje ne nalazim rješenja. Preko Win11 Photo aplikacije ne uspjevam ništa zato jer mi sve datoteke zgura u jedan odabrani folder, a ne kreira nove po datumu.
E sad, voljan sam nažalost i platit za neki program, ali mora zadovoljiti uvjete:
1. konvertirati HEIC u JPG
2. ako sam neke stavke već prenio na komp, ali nisam obrisao s moba, ne smije ponovo skidati, tj duplirati
3. mora nuditi mogućnost brisanja slika s iphone-a (jer ručno brisanje s mobitela je katastrofa)
4. mora biti u mogućnosti kreirati organizirane foldere po datumima
Jel može netko moooolim pomoć? Nemam mjesta, a nabralo mi se 70gb materijala koje moram maknut :) Ovaj iMazing izgleda solidno, ali prije nego dam za njega 60€ bi fakat volio čut nečije mišljenje jel fkt toga vrijedan...
Hvala!

3uTools

Cemu uopce bilokakvo kemijanje?
50gb icloud-a kosta 0.99e/mj
200gb je 2.99e/mj
Placas kolko je gb potrebno, slike se automatski sinkroniziraju (i svi ostali podaci koji se dopuste), i da se sta god dogodi s mobom, svi podaci su sigurni...
Prijavis se preko PC-a na icloud, i sve slike su dostupne za skidanje na pc bez kemijanja sa kablovima i xy programima...
pozz, imam iPhone 8 i napunila mi se memorija na uređaju te bi htio prebacit slike i videe s moba na komp.
galerija mi se NE ažurira na iCloud jer ne znam zasto nemam to ukljuceno, i sad kad ja ocu prebacit slike putem kabla na komp to bude ovako:
spojim iPhone sa PC-om, pronađe uređaj i otvori mapu, uđem n DCMI folder gdje imam jos 4 mape sa slikama, označim što hoću prebacit i pocne sa kopiranjem u drugu mapu i prebaci par slika i izbaci grešku na PC-u 'This device is unreachable'. i ne mogu više ništa radit sa mobom na PC-u dok ga ne odštekam i ponovo spojim.... imam preko 1500 slika i 250 videa...
Jel postoji bar neko sa istim problemom pošto nisam još naišao na nikakvu temu sa sličnim problemom? i dal zna ko rješenje na to sranje?