iPhone

IPhone SE 2020 i Viber

ParaNO1d pon 25.1.2021 19:23

iPhone SE 2020 iOS 14.3 i Viber 14.5.3 niti jedan kontak nema sliku, ne mogu slati niti primiti slike, samo tekst. Prije toga na Androidu s istim brojem radilo sve. Probao sam obrisati i ponovo instalirati i dalje isti problem. Sve ostale aplikacije rade ispravno. Ima netko slično iskustvo?

samurai007 sri 27.1.2021 09:08

Sve je to podeseno, vidim ja slike unutar vibera iz galerije na mobu ali jednostavno ne salje i ne prima slike i video, napravio sam sve od brisanja racuna, vibera, resetiranja i nema druge nego cekat update vibera, najcudnije ne to sto se ne vide ni slike kontakta, avatara. Jednostavno on krene slat sliku i samo vrti i nikako da posalje ili kad primi sliku nemoguce ju je ovorit ili spremit

ParaNO1d sri 27.1.2021 09:27
samurai007 kaže...
Sve je to podeseno, vidim ja slike unutar vibera iz galerije na mobu ali jednostavno ne salje i ne prima slike i video, napravio sam sve od brisanja racuna, vibera, resetiranja i nema druge nego cekat update vibera, najcudnije ne to sto se ne vide ni slike kontakta, avatara. Jednostavno on krene slat sliku i samo vrti i nikako da posalje ili kad primi sliku nemoguce ju je ovorit ili spremit

Da isto tako i kod mene, nema slike kontakata, sliku ne mogu poslat niti primit. Slika koja dođe bude blurana i klik na nju i ne događa se ništa. Sve postavke resetirane, Viber reinstaliran, moramo čekat update Vibera, izgleda da nema druge. 

samurai007 sri 27.1.2021 10:27

Aplikacija ocito ima nekih problema sa odredenim modelima. Meni su se javili iz podrske sa nekih 10 pitanja, da li su ukljuceni mobilni podaci ili wi -fi, koliko slobodnog prostora ima na mobitelu i slicno, to je bilo u nedjelju i od onda nista. Poslao sam im i da drugi imaju problema, ceka se odgovor

ParaNO1d čet 28.1.2021 12:08
N!NO kaže...

Viber u zadnih mjesec dana ima nekih problema i s prikazom notifikacija, a i kad pogledam poruke na kompu, na mobitelu se ne oznace automatski kao procitane.

Također i s kontaktima, nisu svi kontakti dostupni, iako imaju Viber