IPhone SE 2020 i Viber

Potpuno ista situacija IOS 14.3 i Viber-kontakti nemaju sliku, ne mogu slati slike, stanje potpuno isto nakon ponovljene instalacije Vibera.

Ista stvar i na iphone XS, poslao sam im na podrsku pa cekam odgovor, ovaj tjedan stize ios update pa mozda pomogne ili uskoro dobije i viber update, iphone 11 radi bez problema

Izasla je nadogradnja za ios ali i dalje isto, treba se cekat nadogradnja za viber

Očito je problem samo kod "slabijih" iPhonea, na iPhone 12 nema tih problema, na istoj verziji Vibera i iOS-a.

Idete na postavke/viber/fotografije/kliknite na sve fotografije. I ja sam imao isti problem.

Sve je to podeseno, vidim ja slike unutar vibera iz galerije na mobu ali jednostavno ne salje i ne prima slike i video, napravio sam sve od brisanja racuna, vibera, resetiranja i nema druge nego cekat update vibera, najcudnije ne to sto se ne vide ni slike kontakta, avatara. Jednostavno on krene slat sliku i samo vrti i nikako da posalje ili kad primi sliku nemoguce ju je ovorit ili spremit

iPhone 6s, najnoviji iOS, sve radi perfektno. Nije problem u iOS-u, očito je problem u aplikaciji.

Da isto tako i kod mene, nema slike kontakata, sliku ne mogu poslat niti primit. Slika koja dođe bude blurana i klik na nju i ne događa se ništa. Sve postavke resetirane, Viber reinstaliran, moramo čekat update Vibera, izgleda da nema druge.

Aplikacija ocito ima nekih problema sa odredenim modelima. Meni su se javili iz podrske sa nekih 10 pitanja, da li su ukljuceni mobilni podaci ili wi -fi, koliko slobodnog prostora ima na mobitelu i slicno, to je bilo u nedjelju i od onda nista. Poslao sam im i da drugi imaju problema, ceka se odgovor

Dosao update za viber i sada je sve ok

I kod mene.

Viber u zadnih mjesec dana ima nekih problema i s prikazom notifikacija, a i kad pogledam poruke na kompu, na mobitelu se ne oznace automatski kao procitane.

Viber u zadnih mjesec dana ima nekih problema i s prikazom notifikacija, a i kad pogledam poruke na kompu, na mobitelu se ne oznace automatski kao procitane.
Također i s kontaktima, nisu svi kontakti dostupni, iako imaju Viber

Što treba napraviti-ponovo deinstalirati i instalirati Viber?
iPhone SE 2020 iOS 14.3 i Viber 14.5.3 niti jedan kontak nema sliku, ne mogu slati niti primiti slike, samo tekst. Prije toga na Androidu s istim brojem radilo sve. Probao sam obrisati i ponovo instalirati i dalje isti problem. Sve ostale aplikacije rade ispravno. Ima netko slično iskustvo?