iPhone

IPhone 15 - [Rasprava]

sinkee pon 23.9.2024 08:24
emerik kaže...

Pozdrav, uzet cu uskoro 15PM pa me zanima koje maskice preporucate i je li uz njih potrebna zastita za staklo? Hvala!

Pa preporučio bih one maskice kaj imaju okrugli magnet na sebi (ukoliko koristiš tako nešto u autu ili doma, magsafe il tak nekak se zove), staklo obavezno uzmi - skup sport za popravit

sinkee pon 14.10.2024 10:04
Gogy7 kaže...
Vi koji imate 14 ili 15, kad je po vama najbolje prodavati mobitel i kakva su vaša iskustva. Mislite li da bi netko sad kupio iphone 13 ili stariji?

Gledajući oglase čak i tu na bug forumu, ekipa prodaje komotno sve starije verzije.

Iphone uvijek drži neku cijenu, makar i stariji.

čmrljo sri 16.10.2024 06:52

Ja bi na tvom mjestu gledao iPhone 15 ako ti je financijski prihvatljivo. Ja imam tablet 10.2'9 generacije 2021 godone i već je spor A13 čip. Znam da nije isto  kao u iPhone 13 i14 je čip A14.Ja bi samo gledao iPhone 15 novije je generacije ako ga planiraš imati na duže staze. 

T700 čet 2.1.2025 01:32
perfekcionistk1 sri 5.3.2025 14:14

Raja zna li iko kako da tokom snimanja video klipa na iphone 15 pro max mi slika ne treperi, npr snimam video tokom voznje i one lampice na instrument tabli trepere kao lude a u sustini ne trepere, pokusao sam da snimam i 4k i hd i sa blicom i bez blica ali dzaba

ATJLučko sri 5.3.2025 14:42
perfekcionistk1 kaže...

Raja zna li iko kako da tokom snimanja video klipa na iphone 15 pro max mi slika ne treperi, npr snimam video tokom voznje i one lampice na instrument tabli trepere kao lude a u sustini ne trepere, pokusao sam da snimam i 4k i hd i sa blicom i bez blica ali dzaba

Ja bih kazao, moje skromno razmišljanje, lijenost oko u stvarnom vremenu i prostoru! 

Primjer, pogledajte neki moderan far okom i okom kamere, budete vidjeli u kojem zecu leži grm kolega! 

perfekcionistk1 sri 5.3.2025 14:45
ATJLučko kaže...
perfekcionistk1 kaže...

Ja bih kazao, moje skromno razmišljanje, lijenost oko u stvarnom vremenu i prostoru! 

Primjer, pogledajte neki moderan far okom i okom kamere, budete vidjeli u kojem zecu leži grm kolega! 

Ok ali kako da napravim da ne treperi

ATJLučko sri 5.3.2025 16:11
perfekcionistk1 kaže...
ATJLučko kaže...
perfekcionistk1 kaže...

Ok ali kako da napravim da ne treperi

Nikako! 
To su zakoni fizike i mehanike, jedino će pomoći da se prestanete zamarati sa tim detaljem!