IPhone 15 - [Rasprava]

jel stavio netko 18? kak to fercera?

jel stavio netko 18? kak to fercera?
PBZ aplikacija je poluispravna s ios-om 18 :)
mimo toga više manje sve ok.

Sve ok na 18.01, za sad. Nisam primjetio neke bugove.

Vi koji imate 14 ili 15, kad je po vama najbolje prodavati mobitel i kakva su vaša iskustva. Mislite li da bi netko sad kupio iphone 13 ili stariji?

Gledajući oglase čak i tu na bug forumu, ekipa prodaje komotno sve starije verzije.
Iphone uvijek drži neku cijenu, makar i stariji.

Drži cijenu jer Iphone nikada nije na akciji ili sniženju u nekom dućanu...

Ja bi na tvom mjestu gledao iPhone 15 ako ti je financijski prihvatljivo. Ja imam tablet 10.2'9 generacije 2021 godone i već je spor A13 čip. Znam da nije isto kao u iPhone 13 i14 je čip A14.Ja bi samo gledao iPhone 15 novije je generacije ako ga planiraš imati na duže staze.

pozdrav raja, zna li neko zasto mi na 15 pro max pokazuje kao da je mobitel na punjacu iako nije? To me brine kao da postoji neki problem sa elektronikom mobitela a mob je relativno nov?

Probaj samo ocistiti utor za punjenje.

Nemam iphone, ali evo jedna jako lijepa luksuzna maskica za iphone ako netko želi. Na linku ima za više različitih iphonea i koliko ja vidim ovo je najljepsa maskica koja postoji :)

Raja zna li iko kako da tokom snimanja video klipa na iphone 15 pro max mi slika ne treperi, npr snimam video tokom voznje i one lampice na instrument tabli trepere kao lude a u sustini ne trepere, pokusao sam da snimam i 4k i hd i sa blicom i bez blica ali dzaba

Raja zna li iko kako da tokom snimanja video klipa na iphone 15 pro max mi slika ne treperi, npr snimam video tokom voznje i one lampice na instrument tabli trepere kao lude a u sustini ne trepere, pokusao sam da snimam i 4k i hd i sa blicom i bez blica ali dzaba
Ja bih kazao, moje skromno razmišljanje, lijenost oko u stvarnom vremenu i prostoru!
Primjer, pogledajte neki moderan far okom i okom kamere, budete vidjeli u kojem zecu leži grm kolega!

Ja bih kazao, moje skromno razmišljanje, lijenost oko u stvarnom vremenu i prostoru!
Primjer, pogledajte neki moderan far okom i okom kamere, budete vidjeli u kojem zecu leži grm kolega!
Ok ali kako da napravim da ne treperi

Ok ali kako da napravim da ne treperi
Nikako!
To su zakoni fizike i mehanike, jedino će pomoći da se prestanete zamarati sa tim detaljem!

ima li neko da ipak zna kako to rijesiti?

Probaj staviti fps na 25 ili 30 ili ako ima u postavkama da izabereš 50 ili 60 Hz tj.da odabereš PAL format.

15 Pro 512gb
87%
491 ciklus
kupljen odmah kad je izašao
Ako nekoga zamara baterija
omjer punjenja
45% spori punjač
30% brzi punjač
25% MagSafe

Lp, gledam prijeći sa Iphone Xr na Iphone 15 ( nasao sam ga na njuskalu, novi zapakirani 600e) . Može li mi netko reći kako je zadovoljan mobitelom te je li ovo okej deal? Hvala unaprijed
Pozdrav, uzet cu uskoro 15PM pa me zanima koje maskice preporucate i je li uz njih potrebna zastita za staklo? Hvala!
Pa preporučio bih one maskice kaj imaju okrugli magnet na sebi (ukoliko koristiš tako nešto u autu ili doma, magsafe il tak nekak se zove), staklo obavezno uzmi - skup sport za popravit