U proteklih par dana kod direktora (čini mi se Iphone 13 pro) i još jednog radnog kolege (Iphone 11) javlja se greška prilikom slanja mail-a (Outlook za IOS). Mail u pitanju je Exchange 2016 on premise, zadnji CU i update (CU23) Sve se desilo nakon nekog update-a prošle sedmice, i od tad ne radi. Pregledao sam sve moguće servise na serveru, ponovo postavljao račun na tel. isto se dešava.
Jel ima netko neki savjet ili šta da pokušam još. Kod Mene a i ostalih kolega je android, i nemamo tih problema.
Pozz svima
U proteklih par dana kod direktora (čini mi se Iphone 13 pro) i još jednog radnog kolege (Iphone 11) javlja se greška prilikom slanja mail-a (Outlook za IOS). Mail u pitanju je Exchange 2016 on premise, zadnji CU i update (CU23)
Sve se desilo nakon nekog update-a prošle sedmice, i od tad ne radi. Pregledao sam sve moguće servise na serveru, ponovo postavljao račun na tel. isto se dešava.
Jel ima netko neki savjet ili šta da pokušam još. Kod Mene a i ostalih kolega je android, i nemamo tih problema.