Zynga texas holdem poker

ja imam 14 milja na pokeru i danas mi je dosla poruka u inbox... you have been reported by your friend.of our services our system will disable your account automatically within 10 hours.. i onda dalje pise da mogu pogledat taj report ak se logiram na neku stranicu.. bla bla.. uglavnom, nikom nisam slao pare preko stola, jedino kak ja mislim.. posto sam danas neku zensku odero za 2-3 milje u jednom potu i smijo joj se, mozda me ona prijavila iz ljutnje? :) ill je to neka hakerska fora... ja se logiram na stranicu a oni beru pare..? HELP!!
Get a life

ja imam 14 milja na pokeru i danas mi je dosla poruka u inbox... you have been reported by your friend.of our services our system will disable your account automatically within 10 hours.. i onda dalje pise da mogu pogledat taj report ak se logiram na neku stranicu.. bla bla.. uglavnom, nikom nisam slao pare preko stola, jedino kak ja mislim.. posto sam danas neku zensku odero za 2-3 milje u jednom potu i smijo joj se, mozda me ona prijavila iz ljutnje? :) ill je to neka hakerska fora... ja se logiram na stranicu a oni beru pare..? HELP!!
To sam dokazuje kako si informaticki neobrazovan -.-'
Ne vjeruj svima..pogotovo ne kad ti mail takav dodje jer Zynga nesalje takve stvari mailom i da su ti htjeli blokirat account ne bi ti slali upozerenje da ce to napravit za 10 sati..

Ma daj kako vam se da igrat toga pokera šta će ti zynga poker sasrali su stvar do temelja a i oni suto skužili samo što su malo zakasnili.
Oni li bi savršeno legalni poker u savršeno ilegalnom svijetu to nemože.

Mislim da je zinga sa sprovodenjem zakona o prodaji čipova svaća previše ozbiljno.Prijatelju sam jučer pribacio 30m danas su mi blokirali račun zbog prodaje čipova (STVARNO SMIJEČNO) pa zar svaka transakcija mora značit prodaja čipova??.
Meni se čini ako ovako nastave da neće dugo Oni pokušavaju ne moguće učiniti mogućim prodaje će biti daklen god ima pokera.
Sad nakon svega tj nakon što sam im posla 20 poruka šta da učinim oni mi nisu mogli ni u jednoj poruci reći šta da konkretno napravim sama okolišanja.
šta vi mislite o svemu ovome događa li se vama išta čudno zadnji dana.
cudno prije nekoliko dana je meni netko ukrao fejs na kojem sam imao 30 milijuna
šala

20M napokon imam :)
Sad je uzitak lagano igrat u manjim sobama- 20k/40k

Cheat i ok sve pa zar niste skuzili da russi i turci imaju love tamo na tom pokeru pun k..
zasto pa zato sto Rusija pravi cheat za sve ali je problem sto su im te stranice pune virusa.
dokaz tome je npr Ogame i oni su izmislili neki ogame speed i naravno dok igras lagano ti stizu trojanci na com
Hvala !!!

Ama brate ima li ko poslat nesto cipova.....

Ima

Pa haj posalji!!

pozdrav drustvo..
da li mi ko moze pomoci,kako da vratim cipove na teksas holdem pokeru..bez ratloga mi skinuli,kako i kome se trebam obratiti,da bi mi vratili..HVALA

To sam dokazuje kako si informaticki neobrazovan -.-'
Ne vjeruj svima..pogotovo ne kad ti mail takav dodje jer Zynga nesalje takve stvari mailom i da su ti htjeli blokirat account ne bi ti slali upozerenje da ce to napravit za 10 sati..
pozdrav..i meni je zynga danas skinula cipove,a kako bi ja to sad mogo vratiti,kome da se obratim moze te li mi pomoci..jer nisu bili u pitanju mali iznosi cipova...help

Da li se moze prevarit zynga kako za chipove

ako ima neko sa viskom cipova tko bi obavio transakciju neka me kontaktira na pm

ja samo ne kuzim jednu stvar kod tog zynga pokera... Ne igram ga,ali citam tu malo pa me zanima... Ako se ne smiju slat/poklanjat ti chipovi, zasto onda postoji ta opcija u igri?

Ma gle vrlo je jednostavno. Ja sam to poceo igrat jos kad je prvi put zynga dosla na facebook i postavila poker za igru. U pocetku sam igrao tek da naucim osnove texas holdema, ali jako brzo skontas o cemu je rijec. Kasnije sam sve vise i vise dobijao i u prvoj godini igre dosao sam do iznosa od 4 milijarde. Radi se o tome da je igrica toliko zarazna da mnogi placaju velike solde zyngi za virtualne cipove. Ja kad sam dosao do tog iznosa dobijao sam upite od prijatelja da im prodam kako bi igrali. I tu je bio pocetak moje prodaje, dobrim prijateljima bih davao besplatno a nogima sam prodavao i to u pocetku 20kn za jedan milijun. Od tih 4BN (milijardi) najmanje 3 sam prodao a bilijun izgubio, jer koliko sam ja skontao kad dijelis okolo cipove igra je tako namjestena da pocnes brzo gubit. Tu sam zaradio stvarno puno para na necemu sto ne vrijedi i prestao igrat, jer svakog ljeta i ne palim cpu a kamoli igram igre. Svake zime otkupim malo cipova za pocetaki dalje nastavim igrat i prodavat. I sad odgovor na tvoje pitanje je jednosavno. Puno ljudi poput mene cipove prodaje i direktno zyngu ubija. Upali igru pa pogledaj za koje pare oni prodavaju 1m cipova. I zbog toga osjate veliki pad u prometu i cine sve kako bi zaustavili ilegalnu prodaju od strane igraca, a samim time banniraju i korisnike koji salju samo prijateljima za igru. Oni ne mogu gatati tko prodaje a tko samo salje i zato baniraju svakoga onoga tko vrsi ilegalnu transakciju. Naravno ima dosta caka kako te zynga ne moze otkriti, a to je npr slanje cipova igrom, gdje ja i ti igramo a ja namjerno gubim. Tu oni ne mogu nista i ne mogu te banirati i ne znam kako i dan danas vecina igraca ne znaju tako prebaciti cipove. Ja na taj nacin bez problema cu poslat milijarde. Eto odgovora na to pitanje. Ako nekoga znas da ima viska neka me kotaktira jer sad ce zima pa treba zaraditi za cigare, gorivo i poklone zenskoj

moze mi neko pomoci danas sam imo 15m i 800k izgubio sam 6m i dosao sam na 9m i 800k kada sma izgubio 6m maknio sam se sa tog stola pocetni ulog 400k i oso na pocetni ulog 80k i vidio da imam 800k to znaci da mi je nestalo 9m i dobio sam jos 500k i nakon toga pisalo mi je da unesem e-mail i dan kada su nestali chipovi jer je racun mozda hakiran i da ce mi vratiti nakon 72h i to mi je uvijek pisalo nakon 1h sam doso na poker i vise to nije pisalo vec ako ocu uc u racun moram dati 1m i nisma imo nikakog izbora vec to kliknut i sjebali me nije mi se vratilo vec mi je ostalo samo 149k znali kako vratiti pare nisam nikada prebacio pare a niko ni meni nije slao pozz hvala unaprijed

kako kušit cipove,vise neda telefonski za HR,svasta nesta se izmjenilo...jel ima ko za prodat

kupovao sam cipove preko svoje vize i uspjelo je..onda sam nasao i sestrinu vizu i pokusao kupiti :()....i nisam uspio i onda su mi blokirali kupovanje cipova
i sve lijepo dalje ispunim ali traze neki sigurnisni kod da odblokam mogućnst kupnje di ga mogu nac????
molim pomoć

To nije ništa što su vama uzeli 10-ak miliona. Ja sam otvorio novi fejs,i zaradio do 78 miliona,i nakon 2 sata se ulogiram i ono 1 chip,ja gleam kako 1 chip,ja kontaktiro zyngu,za cca. tjedan dana mi vratili sve i do zadnjeg čipa,kao neko mi je hakiro..ja ok...za 2 dana dođem do 108M ,kad opet issta priča,a oni pare (čipove) nedaju...ugl. savjet za igranje: Foldajte što više ruku,nemojte NIKAD ići all in prije flopa,igrajte konektore u boji (78 srce i tako to),igrajte agresivno (recimo blindovi 10/20k,vi prije flopa odma 100k dajte i tako)...i nemojte tiltati (biti ljuti ako izgubite neki pot jer onda ćete callat isve samo da se vratite)...

Ja igram tu igru vec 2 godine i preedobra mi je,odlicna za ubijanje dosade...

Your information has been sent to our customer service department. We will review your case (est. time 72 hours) and take action as necessary.
Nemogu vise da udjem u poker blokiran mi je vec oko godinu dana uvijek ovo gore izbaci kad ocu uci a ne pravi mi se drugi profil,ima li tko kakvo rjesenje??

nisam igrao pum k. i sad udem i vidim da imam 4000 samo a imo sam preko milju .me kuzim gdje se istopilo to, zna neko?

Ja sam tamo 2009. dok je to još bio normalan poker imao 7.3B čipova pa se istopilo .

a koji je bio razlog?

Ako pitaš za moj post, razlog je bio kockanje pa sam pogubio dio prodao i parsto milijuna su mi ukrali lopovi .

meni je samo nestalo, ne kuzim

Pa opljačkan si.

Jucer sam osvojio oko 130 000 000 cipova i nakon pola sata mi se pojavi prozor da mi je profil blokiran, nisam ni stigao sve procitati, samo sam stisnuo next. Upalim opet poker i vidim da imam samo 1 milijun cipova ?
Gdje je nestalo 129 milijuna ?
Koliko sam uspio procitati, pisalo je pod opis: kao varanje i slanje novca drugim ljudima. (niti sam ikom ista poslao, a bome nisam ni varao, jer sam skoro uvijek isao na all in i to je varanje ?)