Internet

YouTube - tips & tricks

Tole1710 sub 31.3.2012 10:58

Eto mene opet!:)Uplovdo sam video na youtube i imam oko 50 viewsa ali kad upisem naziv videa i kad mi ga izbaci na ekran onak malog s drugim video-ima prije nego li ga otvorim pise da imam 0 views-a? Kako?A kad otvorim pise normalno 50!

CyberDemonVZ pon 9.4.2012 02:44

Pozdrav!

Imam jedan cudan problem kod fullscreen videa na YouTubeu.

Jedamput slika izgleda uzasno lose, a drugi put savrseno.

Ovo prvo izgleda ko da je video povecavan "nearest neighbour" algoritmom, a drugo kao da je npr. "bicubic".

U oba slucaja je sve isto:

-pronadjem video na searchu

-kliknem na njega

-odaberem 480p

-kliknem full screen

Tko mi zna rjesiti ovaj problem?

Slike u prilogu

zzz pon 9.4.2012 08:23
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Ovo prvo izgleda ko da je video povecavan "nearest neighbour" algoritmom, a drugo kao da je npr. "bicubic".

U oba slucaja je sve isto:

-pronadjem video na searchu

-kliknem na njega

-odaberem 480p

-kliknem full screen

Slike u prilogu

Možda je do flash playera,pokušaj instalieati najnoviju verziku adobe flash playera.Pokušaj i sa nekim drugim brovserom otvarati you-tube video(mozila,opera,chrome,safari...).

CyberDemonVZ pon 9.4.2012 23:21
zzz kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Slike u prilogu

Možda je do flash playera,pokušaj instalieati najnoviju verziku adobe flash playera.Pokušaj i sa nekim drugim brovserom otvarati you-tube video(mozila,opera,chrome,safari...).

Hvala na savjetima.

Isproban najnoviji Flash player - ista stvar.

Sad cu jos isprobati i druge preglednike.

Notorious pet 13.4.2012 12:38

Imam i ja problem sa YT, pa da ne otvaram novu temu. Naime, kada je video 1080p i kad odem na full screen, video je crn (bez obzira koji je kvalitet videa), a audio ide normalno.

Klipovi koji su do 720p prikazuju se normalno. 

EDIT: Iskljucio sam hardversko ubrzanje i rijesio problem.

brane47 sri 18.4.2012 01:36

Jel netko osim mene ovo primjecuje?

Onaj tko je imao Cosmic Pandu, znati ce..Znate kako je video prozor bio velicine 720p?

I onda kad su maknuli Pandu, maknuli su i to, i onda su prije koji mjesec opet vratili 720p prozor, i opet ga maknuli nakon nekog vremena..

A sada su ga prije par dana opet vratili..neznam jel to imate i vi, ili je meni zbog extenzije ExtendTube na Operi..

Zasto ne ostave vise na ovome nego stalno mijenjaju?Evo ss

drahic pon 7.5.2012 15:41

Ok imam problem sa YT-uom.

Filmic jedan sam uploadao prije 5 dana u duzini 32 min.

Sada sam uploadao od 28 min i kaze da je video ODBACEN jer je pre dug???!?!

Koji K??

Kako je prihvatio onda onaj od prije 5 dana? Sta napravit da nemoram ponovno uploadat?

U video manager na YTu ga nemogu prebacit jer mi neda.

Molim pomoc-hitno !

Hvala

GigaGirl sub 9.6.2012 00:52
B_O_J_A kaže...

Imam problem sa jednim videom nemogu ga gledati radi regionalnog ograničenja, probao sam sa različitim rješenjima na netu ali preko niti jednog mi ne radi. Molim pomoć?

PROBAO SAM SA:

https://youtubeproxy.org/

http://hidemyass.com/

PROBLEMATIČNI VIDEO:

http://youtu.be/M9kui4NBtzM

NAĐEN NA STRANICI:

http://www.canonrebelxsdigitalslr.com/canon-rebel-digital-slr-camera/the-gadget-show-web-tv-episode-80-canon-550d-full-hd-digital-slr-jaycut

Pokušaj sa extenzijom ProxTube.

Ukoliko ne uspiješ samo u url-u zamijeni dio /watch?v= sa /v.

B_O_J_A sub 9.6.2012 18:00

Ništa ni sa ProxTube. A ni od dodavanja v.

Učitavač taj videozapis nije učinio dostupnim u vašoj zemlji.

Sorry, ProxTube was not able to unblock this videjvinkovic@gmail.com. Maybe this video is blocked in the US.

Imali neko drugo rješenje?

GigaGirl sub 9.6.2012 18:10
B_O_J_A kaže...

Ništa ni sa ProxTube. A ni od dodavanja v.

Učitavač taj videozapis nije učinio dostupnim u vašoj zemlji.

Sorry, ProxTube was not able to unblock this videjvinkovic@gmail.com. Maybe this video is blocked in the US.

Imali neko drugo rješenje?

Pokušaj preuzeti video na računalo i onda ga pogledaj. Za to imaš nekoliko extenzija Firefox, Chrome, internet stranice ( http://keepvid.com/ ) ili u url-u ispred youtube upiši kiss (npr. http://www.kissyoutube.com...)

Gale92 sub 16.6.2012 20:45

Poz, ne znam dal je ovo dobra "tema" za moj problemčić, a diče se Firefox-a. Imam mozillu firefox 13. Za skidanje videa koristim real player. Kada ja kliknem na "download" meni odabrani video skine ali mi ga skine u html formatu {#} Dali znate što bih trebao napraviti da mi skida kao i inače u fly. Inače dok sam koristio Moziilu firefox 11, sve je bilo uredu to se počelo pojavljivati u 12-toj i 13-toj inačici. Čitao sam na jednoj web stranici da yt "testira" novi html 5 pa da zato real player i mozzila ne "skidaju" odabrani video sadržaj baš "kako bi trebali" Na slikama vam je moj problem. Hvala vam !!

boxer sub 16.6.2012 23:35
Gale92 kaže...

Poz, ne znam dal je ovo dobra "tema" za moj problemčić, a diče se Firefox-a. Imam mozillu firefox 13. Za skidanje videa koristim real player. Kada ja kliknem na "download" meni odabrani video skine ali mi ga skine u html formatu {#} Dali znate što bih trebao napraviti da mi skida kao i inače u fly. Inače dok sam koristio Moziilu firefox 11, sve je bilo uredu to se počelo pojavljivati u 12-toj i 13-toj inačici. Čitao sam na jednoj web stranici da yt "testira" novi html 5 pa da zato real player i mozzila ne "skidaju" odabrani video sadržaj baš "kako bi trebali" Na slikama vam je moj problem. Hvala vam !!

Isprobaj Freemake Video Downloader i vjerujem da ćeš odustati od real playera.

Top Bugovac pon 18.6.2012 12:34
boxer kaže...
Gale92 kaže...

Isprobaj Freemake Video Downloader i vjerujem da ćeš odustati od real playera.

Slažem se! Najbolji!
Svi njihovi proizvodi su odlični ali trebaju još malo dorade i opcija..