domac5 sub 15.3.2025 09:32

Tko koristi ininal karticu kao placanje na ios-u?

Danas mi je stigla obavijest da moram azurirat podatke o kartici a sve je isto ostalo, datum isteka i cvv, jednostavno je ne prihvaća.

Ima jos ko problema?

gnautix sub 15.3.2025 09:51
Del_Boy97 kaže...

stiglo mi je na mail da mogu uploadat i dokument al sad mi ovo javlja

stavio podatke po saavjetima s prethodnih stranica

Pazi na kvacice. Mora ti youtube ime biti isto kao i na tom obrascu sto ispunjavas. Isto tako i ime fakulteta. Datum nisam siguran treba li biti u DDMM ili MMDD formatu ali ja sam stavio 1.1. kao rodendan tako da mi je to proslo.

nikonja jučer 10:56
domac5 kaže...

Danas mi je stigla obavijest da moram azurirat podatke o kartici a sve je isto ostalo, datum isteka i cvv, jednostavno je ne prihvaća.

Ima jos ko problema?

Zašto koristiš inial ako je za ios riješenje preko Indije najjednostavnije i najjeftinije?

domac5 danas 08:32
nikonja kaže...
domac5 kaže...

Ima jos ko problema?

Zašto koristiš inial ako je za ios riješenje preko Indije najjednostavnije i najjeftinije?

Nisam oduvijek koristio ios i kak je jeftinija indija od turske?

Tu imam godinu dana za 16 eura google drive family 2 tb i 3.5e mjesecna youtube family, o radarbotu za 10e i ostalim apk ne trebam ni govoriti.

Sve je to bilo bogom dano do neki dan kad mi apple odbija sve ininal virtualne kartice kao i revolutove.

Sad moram kupovati gift cardove na turgame da bi pretplate na placene ios aplikacije isle.

Sreca pa su pretplate na yt i google drive jos na androidu bile namjestene da skida s ininal pa barem to bi moralo i dalje uredno skidat.

Znaci stvar je u ios-u, izgleda da blokiraju ininal i revolut kao primarni nacin placanja.

Znam da nas ima jos u ovoj temi sa ininalom pa sam htio vidjeti jel i vama tako ili samo meni.

Pique danas 09:19

također i meni odbija. Ali kada se uđe u aplikaciju, izbaci poruku upozerenja. 

Nešto je do samog ininala jer oni neki imaju problem sa transakacija koje ne prolaze, gdje su naveli da će korisnici biti obaviješteni kad se riješi.

nikonja danas 10:04

Iskreno na ovu fintu ja koristim samo YT, Amazon prime imam preko Poljske za 6 eur za 6 mjeseci, Netflix preko Nigerija finte, ostalo ni ne koristim. Google Drive mi je problematičan jer ni komunikacija ni podatci nisu enkriptirani i to mi je veeeeliki no no, zato koristim iDrive za cloud backup, je skuplji ali moji podatci su moji.