Internet

Youtube Downloader

minkas pet 22.7.2011 21:08

Dobar dan.

Imam problem sa Youtube downloaderom i ostalim programima skojima skidam preko YouTuba.

Znaci ja kada idem skinuti video sa youtube-a skida mi 450kb/s do negdje 8% i onda dramaticno padne na 60kb/s, probao sam skinuti najnoviju verziju youtube downloadera i isto je bilo, isto tako sam skenirao komp sa 3 razlicita Antivirusna programa i onda sam mislio da je problem u videu, ali nije nego tako svaki video.

Molim vas da mi pomognete da rijesim svoj problem.

Hvala

P.S: Probao sam skidati i sa Any Audio Converter ali isti problem.

Beco čet 28.7.2011 21:37

Definitivno najbolji i ja ga koristim FINAL VIDEO DOWNLOADER u roku od mjesec i pol skinuo sam 130 spotova u HD kvaliteti i nekih smjesnih "serija" kursadzije i policijska stanica full i nikada mi nije nesto zezalo

Beco čet 28.7.2011 22:56
Whatever kaže...

Dosadni ste s preporukama download menagera s you tubea. {#}

Moj "skidač" je  najbolji !!

Kod njega nije problem u ekstenziji kojom skida, već u you tube servisu.

u mijesec i pol koliko ga koristim nije bilo nikakvih problema sa final video downloaderom ali on skida u flv extenziji pa ga ja konvertujem preko ffactory

Beco pet 29.7.2011 00:12

bravo Internet download manager po meni najbrzi download manager koji sam koristio ali oni hoce samo za video a IDM pruza download videa onog kojeg trenutno gledas tj.trenutna kvaliteta koju si odabrao a final video downloader skida najbolju kvalitetu videa. u svakom slucaju hvala sto si ga spomenuo

Scorp21 pet 29.7.2011 00:51

Probaj Free Studio kako je gore kolega neveo. Program je odličan i ima puno mogučnosti. Ja npr. s njime skidam i pjesme sa Youtube-a, tj. on automatski odvoji video i skine čisti mp3. Također imaš i konverter i sl. Probaj, besplatan je.

Beco pet 29.7.2011 16:48
OriginalEXE kaže...
Beco kaže...

da ali sporo mi nekako skida chrome sta ja znam

Znam tako to je za mene sporo za razliku od ostalih npr. u mene chrome skida po 300 kilobajta a neki drugi download manager ili final video downloader vise od 400 kilobajta

alankish uto 30.8.2011 22:09

Probao sam i sa ovim, ja osobno koristim Mozzilu i Donload Helper ekstenziju koja radi odlično, osim što me pita prilikom komvertiranja  u MP3 za registraciju.Na drugom računalu je primarni browser i moram se držati toga, riječ je o manje tehnički potkovanijem i nezahtjevnom  korisniku i stavio sam za tu namjenu gore DVDVideosoft Free Studio, tj. Free YouTube to MP3 Converter i radi odlično, osim što tu i tamo neki banner skače, što opet rezultira sa milijun pitanja.Ima li ko kakvo preporuku za alternativu ili da se držim toga, ili tog korisnika stavim na black listu?