XPANGO (slicno lockerzu)

Jel poznaš koga da je dobio.

Jel poznaš koga da je dobio.
nisam geldao po netu al treba probat, meni treba 13 frendova jos, odabrao sam nintendo DSi, trebam 14 ukupno, al bar nesto, ima international shipping kolko sam vidio

Ma ovo je isto neki scam..sječam se ja sam bio na njemu prije nekih 2 godine...uglavnom morat izvršavat ponude a bilo koja od njih uključuje neki trošak(tipa registracija 20-ak%,ili igranje u kasinu i potrošit barem 10$,ili kupnja nekih proizvoda)Da bi ste skupili 1 ili 2 tih kredita...a ako se neko rega preko tebe,ti nećeš dobit taj 1 kredit dok i on ne završi neku ponudu...uglavnom nije skroz besplatno pa baš i nije pametno se upuštat u to s obzirom da i nisam baš siguran dali oni isporučuju...aj da je besplatno onda lako a ovjde se recimo za skupit iphone 3gs od 16GB koji dođe 43 kredita sigurno bi se trebalo potrošit možda i 100$(bez drugih da se regaju)ispadne jeftinije ali ne i besplatno

Ma ovo je isto neki scam..sječam se ja sam bio na njemu prije nekih 2 godine...uglavnom morat izvršavat ponude a bilo koja od njih uključuje neki trošak(tipa registracija 20-ak%,ili igranje u kasinu i potrošit barem 10$,ili kupnja nekih proizvoda)Da bi ste skupili 1 ili 2 tih kredita...a ako se neko rega preko tebe,ti nećeš dobit taj 1 kredit dok i on ne završi neku ponudu...uglavnom nije skroz besplatno pa baš i nije pametno se upuštat u to s obzirom da i nisam baš siguran dali oni isporučuju...aj da je besplatno onda lako a ovjde se recimo za skupit iphone 3gs od 16GB koji dođe 43 kredita sigurno bi se trebalo potrošit možda i 100$(bez drugih da se regaju)ispadne jeftinije ali ne i besplatno
uff koje sranje, bas cu vidjet kroz 7 dana dal cu dobit bodova, ak dobijem javim

Nećeš,lijepo ti piše
Please Note - You will receive a Credit for every person you refer who registers and activates their account. Accounts can be activated by completing a Free Offer, or purchasing a product.
E,fora je tu što piše free offer,ponuda je besplatna i ništa te ne košta,ali zato da bi ju završio moraš se recimo registrirat na nekoj stranici za poker(koja je besplatna)ali moraš odigrat bar 2 partije i potrošit barem 10$(moraš imat toliku u početnoj cifri s kojom počneš)i onda nakon 7 dana ćeš kao dobit 1 ili 2 tih kredita...znači tvoj frend ako se registrirao mora isto tako proč neki offer i onda biš ti dobio za to 1 kredit

KAko se zarađivaju bodovi na toj stranici

Ma nek ide lock na ovo, ja se vec ponadao nesto super, cccc...

Ljudi,wot (firefox addon) ovaj link prikazuje kao nesiguran....samo upozorenje....

A na Lockerz teme ne bi stavio lock? To je kao "nešto drugo"? Vidiš da je rulja slijepo vjeruje kako se može "do kruha bez motike"

A na Lockerz teme ne bi stavio lock? To je kao "nešto drugo"? Vidiš da je rulja slijepo vjeruje kako se može "do kruha bez motike"
ne kuzim zasto neki pljujete po lockerzu pa nebi se amazon valjda osramotio

A zašto se stalno spominje Amazon? Pa nisu to njihove stranice!

Neznam ja ništa,ja tek kad vidim nekog BUG-ovca da stavi video na youtube kako je dobio nagradu od lockerza ću vjerovat da je pravo, jer i meni se ovo čini kao scam al eto, 30 sekundi za odgovorit na pitanje dnevno i nije neki problem činit(a i niš ne košta)

Neznam ja ništa,ja tek kad vidim nekog BUG-ovca da stavi video na youtube kako je dobio nagradu od lockerza ću vjerovat da je pravo, jer i meni se ovo čini kao scam al eto, 30 sekundi za odgovorit na pitanje dnevno i nije neki problem činit(a i niš ne košta)
Sve to nekako vuce na scam ja sam bio zatrazio pozivnicu za Lockerz.Ajd otiso da provjerim nagrade itd uglavnom sve sto su imali pise razdljeno, vjerovatno ce dobit nove posljke ali to je opet vjerovatno limitiran broj iphone i ostalih stvari tako makar imao bodove i slicno neces dobit jer su kako vec razdjelili.A i mislim da oni zarade dosta na nama, mi im besplatno vrsimo analazu trzista i misljenja odgovarajuci na njihove ankete.Naravno pri registraciji im dajemo svoj email adresu na koju oni mogu slati sto god zele,dat je drugim oglasivacima i slicnima pa da vidis kolko se spama nakoti u mailbox-u .Uglavnom ljudi bi kruha bez motike a ovi to iskoristavaju:)

Lockerz je u vlasnistvu amazona

Nije! To si čak mogao saznati i ovdje na forumu, a pogotovo da si malo šire istraživao!

Nije! To si čak mogao saznati i ovdje na forumu, a pogotovo da si malo šire istraživao!
partneri su amazon i lockerz

daj pls.ne kuzim ovaj xpango kakav besplatan poklon?to doma dostave i platis samo carinu?il kaj?bilo tko nek mi pomogne?!
Znaci na ovoj stranici se isto mogu dobiti nagrade kao na lockerzu cak za manje bodova, za svaki invite se dobije 1 bod a ima nagrada vec od desetak bodova, a mogu se dobit bodovi i preko nekih drugih stvari na stranici kao registriranje na neke druge stranice preko njih i tako ali to ne kuzim bas, ko zeli probati nista ga ne kosta, na pocetku odmah odaberete nagradu koji hocete i za nju onda skupljate bodove (u roku 7 dana dobijete bodove koje zaradite)
evo linka: http://www.xpango.com?ref=92053026 (MOLIM VAS CIJELI LINK KOPIRAJTE SA OVIM BROJEVIMA TAKO DA VIDIM DALI ZAISTA VRIJEDI TA STRANICA, HVALA)
ako vec ima ova tema ispricavam se