Internet

Veoh...No more?!!?!!?!?!

pancurak sub 31.5.2008 17:29

Ne znam kako drugi ali eto ja filmove ak ne skidam sa torrenta gledam na jednoj stranici i pomocu programa zvani VEOH...Tako ja sinoc glem neku seriju kad odjednom drugu epizodu ucitava i kaze: VEOH in CROATIA NOT AVALIBLE NO MORE....

Zanima me sta se to dogodilo...da li je to neka urota protiv FLATA od strane nasih nama dragih prijatelja koji nam to omogucuju...

Znate na koga mislim..om :))

CikaSpaso pon 2.6.2008 12:18
www111 kaže...

I kako sada to napraviti s Hotspot shield-om...da proradi veoh...neznam kako radi program pa ako bi mi mogao dati par uputa

hvala

Instaliraj program (toolbar ne moraš), i on će se upaliti u browseru. Onda klikni na "Run Hotspot Shied", sačekaj da se pojavi Connected (State:), i to je to. U browseru će ti se na vrhu stranice pojavit Hotspot Shield ali to možeš ugasit.

Internet će malo sporije radit, ali to je normalno.

www111 sri 4.6.2008 18:47

Hotspot shield....veliko sranje...ne radi kako treba a uspot sa sobom doniosi Malware pod imenom "

openvpnas.exe"

...lol...nemojte to koristit...

ima ouno boljih nacina da se gleda video sa veoh i hulu...

pancurak pon 9.6.2008 16:11

Ljudi sto se tice veoha u HR stvarno je gotovo,,,Probao sam sve...Cak sam imao ip adresu iz AMERKIE iz DALASA al ni to nije upalilo...steta..ostaje nam znaci samo MEGA VIDEO iostali playeri...DIVIX je isto bio fenomenalan ali otkako se ugasila stage 6 i kako su maknili sve DIVIX formate skoro nema druge  nego da cekas FXG ili AXO i skidas sa torrenta...steta...Stvarno steta za Veoh..Ak je ipak neko uspio nek mi se javi..

Hvala svima na pokusaju...btw Hot Spot SHield meni ne radi..nece..

Poz svima

Dariuss čet 19.6.2008 20:58

Da nažalost vraziji veoh je zabranio pristup hrvatskoj na jedinoj stranici gdje sam paratio serije vise nemogu vrazija urota treba ih bojkotirat, ali ima i drugih stranica za gledanje filmova i serija npr Quicksilverscreen i megavideo ali tko ima flat najbolje se isplati skinit sve sezone i pogledat od reda.

Pozdrav svima!!!