Internet

uTorrent sa zagašenim računalom

Miky čet 30.9.2010 21:55

Imam jedno pitanje.

Ovako...

Kada downloadam neki torrent preko uTorrenta hoće li se on nastaviti downloadati kada ja zagasim računalo ili ako ga stavim na sleep?

Pitam zbog downloadanja po noći. Moram li nužno ostaviti računalo upaljeno ili ga mogu staviti na sleep pa da spavam u tišini?

Miky čet 30.9.2010 22:33

No problem je u tome što se meni sleep na Windowsima 7 pali sam od sebe, a ja to ne znam isključiti. A i kad bih uspio to isključiti pošto imam Pro Beta verziju, a aktivacija više nije moguća, računalo mi se samo od sebe zagasi pa ponovo upali.

trackmanijak čet 30.9.2010 22:39
Miky kaže...

No problem je u tome što se meni sleep na Windowsima 7 pali sam od sebe, a ja to ne znam isključiti. A i kad bih uspio to isključiti pošto imam Pro Beta verziju, a aktivacija više nije moguća, računalo mi se samo od sebe zagasi pa ponovo upali.

ako ne znaš sleep isključit, onda čisto sumnjam da ti netko ovdje može pomoći da selektivno gasiš komponente, da ti komp preko noći ne buči.

torrente čet 30.9.2010 22:42
Miky kaže...

A i kad bih uspio to isključiti pošto imam Pro Beta verziju, a aktivacija više nije moguća, računalo mi se samo od sebe zagasi pa ponovo upali.

ovo boldano sam mu odgovorio.

nema aktiviranu sedmicu i sama se restarta...kao kada bi prije xp izbacivao poruku da si zrtva bla bla i maknuo bi wallpaper i imao bi crni ekran sa ikonama. sedmica se gasi :))

ilija2010lukic čet 30.9.2010 23:10
xXxBIMBOxXx kaže...

Neče .

Gasi se računalo gase se svi procesi .

Za sleep nisam siguran .

nije istina..znači imaš torrent aktivan koji nešto skida i kad ugasiš računalo normalno da se ne će skidati ali kad ga ponovno upališ nastavlja se skidati di je stalo....

EDIT: sorry krivo sam shvatio pitanje... on pita dali če mu se skidati ako je računalo ugašeno sad sam tek shvatio,jer je na malo čudan način postavljeno pitanje...

Lacko čet 30.9.2010 23:58

vidi jednostavno sredi da bude origi win 7 googlaj malo...

drugo stavi an power user u control panelu...

stavi si ventove na prekidac od kucista.. ako ih imas i ako ti smetaju ledice isto...

monitor ugasis ili iskopcas iz struje xD...

meni komp radi 0-24 sa svim ventovima na full i dva harda koji tako lupaju i ne smeta mi... plus ledice... jedino sta napravim je da ugasim monitor i tjt....

mario1990 ned 20.3.2011 13:44
ficoboric kaže...

oce moras skiniti vuze ja imam taj torrent i ja sam skidao call of duty black ops i navecer sam ugasio kompa ujutro mi je vec bio skinutjer mi je skidao kada sam ga totalnu ugasio

Kako moze skidati ako je iskljucen comp, znaci iskljucen procesor hdd itd??

(samo pitam..{#})

nick_01 ned 20.3.2011 14:05
mario1990 kaže...
ficoboric kaže...

oce moras skiniti vuze ja imam taj torrent i ja sam skidao call of duty black ops i navecer sam ugasio kompa ujutro mi je vec bio skinutjer mi je skidao kada sam ga totalnu ugasio

(samo pitam..{#})

Moze, kako ne. Sejva se u modem :) Ili se moze kod toga vuze i modem zagasit ?

Mentalist ned 20.3.2011 14:11
nick_01 kaže...
mario1990 kaže...
ficoboric kaže...

(samo pitam..{#})

Moze, kako ne. Sejva se u modem :) Ili se moze kod toga vuze i modem zagasit ?

Nakuplja se u zici... I ujutro, kad upalis, bude pod tolikim pritiskom, da se skoro pa instantno prebaci u HDD. Stvarno.

soundstream ned 20.3.2011 14:22
Miky kaže...

Imam jedno pitanje.

Ovako...

Kada downloadam neki torrent preko uTorrenta hoće li se on nastaviti downloadati kada ja zagasim računalo ili ako ga stavim na sleep?

Pitam zbog downloadanja po noći. Moram li nužno ostaviti računalo upaljeno ili ga mogu staviti na sleep pa da spavam u tišini?

lol koji si ti lik
kak moze skidat ak zgasis komp znaci hdd sve stane kak ce onda skidat?
Mora komp bit upaljen