TV preko interneta

saan.tv

po mogućnosti besplatno:Dili program koji se plaća pa da ga sk**em

saan.tv
saan se placa koliko znam iako prije nije,,

placa se ali sitno 14kn mislim za mjesec dana sto nikako nije puno!

ma znam al bi mi trenutno trebalo i mozda koji put da pogledam..jer imam tv u boravku al onda nemogu bit na kompu:D

placa se ali sitno 14kn mislim za mjesec dana sto nikako nije puno!
xD ovaj kaze po mogucnosti besplatno,,, ma nabavi tv karticu to na netu mi je sve nesigurno :S i ja san jedno vrime tia gledat priko neta pa san odusta :(

Tv kartica ti je najbolje rijesenje ali niti saan nije los za 14kn Dobijes: hrt1,hrt2.hrt+,cmc,rtl,nova,rtl 2,doma tv

ma uzet ću si tu tv karticu..imate neku kvalitetnu do 150 kn za preporučit?

u koga kupujes?

ma svejedno mi je...svi su mi isti , 30 kn dostava, cijene su skoro pa iste tako da mi nema baš neke veze..zavisi di ima bolji model i da imam provučenu vanjsku antenu u sobu(kroz zid) tako da mi je potrebna samo zbog kvalitete slike, ne treba ni imat svoju antenu..

jel odgovara usb ili da bude pcie?

pa zavisi šta je bolje, stvarno se u te tv kartice ne kužim pa samo šta je bolje to bolje:D

pcie malo bolji po meni jos sigurniji da nebi slomia stick ko ja :D http://www.links.hr/index.php?naziv=TV+tuner%2C+PCI%2C+NOT+ONLY+TV+LV3TDLX%2C+DVB-T%2C+daljinski&option=artikl&id_kategorija=051903&id_artikl=051.903.039 edit: ako zelis upravljac a vjerojatno zelis evo i ovaj samo je onda usb http://www.links.hr/index.php?naziv=TV+tuner%2C+USB%2C+GIGABYTE+GT-U7300%2C+DVB-T%2C+daljinski&option=artikl&id_kategorija=051903&id_artikl=051.903.049

Uz svaku karticu dolazi daljinski samo je problem sto vecina radi sa aplikacijama od kartice a te aplikacije su dosta lose(cesto) i ja preporucam pcie ako nista nece se zagrijavati previse! Za gledanje koristi progdvb(free) ili dvbviewer(komercijalni) ili windows media centar pogotovo sto daljinci cesto rade bas sa njime!
zanima me dali postoji neka stranica ili program preko kojeg mogu gledat tv preko interneta, ne treba neka prejaka kvaliteta samo da gledam, uglavnom za rtl i nova tv..