Torrent

svaka ćast upravo si osvojio svoj prvi žuti ili crveni karton

pa ta tema ne postoji gledao sam postoji samo što je torent a ne koji su najbolji torenti

Postoji ti Partis.si slovenska stranica.
NAPOMENA: Dajem link s nadom da ces skidati samo legalni software.

Zašto bi sa partisa (ili bilo kojeg drugog trackera) skidao bilo šta legalno? :)

Ja skidam ilegalni softwer i što sad !!!!!!!!!!!!!!

znam za partis

jel znate koje dobre torente na kojima ima puno sadržaja i da ima puno sedssa da se brže skine i da se ne treba registrirati
za svaki slučaj mislim na stranice kao što je mininova,pirate bay itd
predlažem: isohunt.com
ili neku od tražilica koje kombiniraju više enginea ala: torrents.to

jel znate koje dobre torente na kojima ima puno sadržaja i da ima puno sedssa da se brže skine i da se ne treba registrirati
predlažem: isohunt.com
ili neku od tražilica koje kombiniraju više enginea ala: torrents.to
nije loš torent

Evo ti 17 javnih trackera (alternative Mininovoj) na kojima možeš naći sve i svašta...

Evo ti 17 javnih trackera (alternative Mininovoj) na kojima možeš naći sve i svašta...
e hvala to sam tražio sad ču valjda sve naći
jer uvjek kad nađem dobru igricu onda ju nemam gdje skinuti

Ja skidam ilegalni softwer i što sad !!!!!!!!!!!!!!
Zašto bi sa partisa (ili bilo kojeg drugog trackera) skidao bilo šta legalno? :)
Zato sto ja ne zelim popusiti karton zbog davanja linka za skidanje piraterije.

Dali možda zna tko kako povečati brzinu Uploada na uTorrentu il bar program koji to može, naime jučer sam prijatelju poslao svoj torent sa podacima koji su na mom kompjuteru i sad ih skida ali je brzina uploada samo 30kb/s pa je tako i njegov download jako mal... hvala

Dali možda zna tko kako povečati brzinu Uploada na uTorrentu il bar program koji to može, naime jučer sam prijatelju poslao svoj torent sa podacima koji su na mom kompjuteru i sad ih skida ali je brzina uploada samo 30kb/s pa je tako i njegov download jako mal... hvala
Uzmi brži net! Ako imaš ADSL uzmi 20 mb/s i download par megića upload oko 1 megića et moj stric ima a ja jadnih 4 megića kad odem kod njega i spojim se laptopom ono radi ko avion net dođem kuč ono sporo nakon ovog brzog!

drustvo skinite q torrent i stavite forsiraj pocetak

To ti samo preskoči que (red čekanja na download) ne služi ubrzavanju.
Usput rečeno, moderatori ne gledaju blagonaklono na oživljavanje starih tema.