Torrent Error

Možda ti je port zatvoren. Probaj na ovoj stranici naći svoj router i program utorrent i prati korake. Javi jel upalilo.

Možda ti je port zatvoren. Probaj na ovoj stranici naći svoj router i program utorrent i prati korake. Javi jel upalilo.
To apsolutne veze nema s portovima. CRC greška dolazi kad imaš problema ili s RAM-om ili s samim HDD-om. Pretpostavljam da imaš bad sectore na disku, pa možeš očekivat da ti hdd skroz rikne... Spašavaj što se da spasit.
EDIT: Vidim da imaš IBM Deskstar HDD. Ako skidaš na taj disk onda se ne bi ni čudio. Koliko znam ti diskovi su se zvali Deathstar jer se kvare ko ludi.

To apsolutne veze nema s portovima. CRC greška dolazi kad imaš problema ili s RAM-om ili s samim HDD-om. Pretpostavljam da imaš bad sectore na disku, pa možeš očekivat da ti hdd skroz rikne... Spašavaj što se da spasit.
EDIT: Vidim da imaš IBM Deskstar HDD. Ako skidaš na taj disk onda se ne bi ni čudio. Koliko znam ti diskovi su se zvali Deathstar jer se kvare ko ludi.
Hvala, budem onda prebacio sve na ovaj seagate od 200GB.

molim vas pomozite.Imam problema sa qtorrentom 2,ne može mi nakon downloada uploadati jer piše:NOT CONNECTABLE.A FIREWALL/ROUTER IS LIMITING YOUR NETWORK TRAFFIC.YOU NEED TO OPEN A PORT SO OTHERS CAN CONNECT TO YOU.U prijašnjim verzijama QTORRENTA nisam imao problema sa ovime,molim vas recite što treba činiti.

Pročitaj ovo: KLIK

Imam i ja jedno pitanje...da li se može skinuti nešto npr. igrica bez programa za skidanje igara?

Koliko ja znam, ne. Trabaš imati Utorrent, BitTorrent, BitLord itd.

mozes preko rapidsharea jedino jos

ili dobit žuti karton jer govoriš o ilegali
Ovako:
Šta god stavim da mi se skida dođe do nekih 30, 50, 20 % kako koji torrent i zašteka i piše Error: Data Error (cyclic redundancy check).
Probavao sam sa Bittorrentom i sa uTorrentom ista stvar na oba.
Ako netko zna šta je, nek kaže.
Hvala.