bloodborne pet 17.7.2020 11:33
dad0r kaže...

https://www.index.hr/magazin/clanak/hrvati-napali-spotify-sramota-od-aplikacije-ugasila-se-na-zecicevoj-pjesmi/2198530.aspx

 

Komentari su urnebesni, ubiti cisti dokaz koliko nam je populacija inteligentna i bistra:

 

APLIKACIJA VAM JE BLAGI UŽAS NRMATE MOJU OMILJENU JASNOVAC I GRADISKA STARA. DVI ZVIZDE SAMO ZBOG ČAVOGLAVA

 

 

 

 Americka imperijalisticka govna a app dolazi iz svedske 😂😂

 Boze drago zecic, jasenovac kakvi kreteni sve ne zive ovdje

 i onda se ja cudim kad gledam nakaze po ulici.

 Strasno

kbenzema pet 17.7.2020 15:41

Čekaj, ti stvarno misliš da su komentari oko tonsona, kuma amtu, zečića i ostalih ozbiljni?

Pa to su komentari ljudi koji se sprdaju s malim obićnim hrvackim ćovijekom koji je maksimalno zatucan. Jel to tak teško skužit?

Mali322 pet 17.7.2020 18:03

Sa takvim se stvarima ne sprda pa makar to bio mali zatucani hrvatski čovjek...probaj se sprdati sa Auschwitz-om, hajde probaj...napiši takav komentar!?
Takve se stvari nerelativiziraju, nikad!

A sad na temu molim!

CVET2 čet 12.11.2020 19:38

Za sada koristim besplatni Spotify na PC-u. Htio sam da uz pjesmu imam i popratne stihove, te sam naišao na aplikaciju Musixmatch koja radi upravo to. Aplikacija vam omogućava da i sami dodate tekst za pjesme kojima nedostaje lyrics, a dodavanje teksta je vrlo intuitvno. Već sam i sam dodao nekoliko tekstova. Također postoji opcija da se prozor aplikacije uvijek pokazuje u prvom planu (always on top) tako da u pozadini možete normalno surfati po Spotifyu. Aplikacija ima neke sitne bugove, no sve u svemu čini mi se solidna. Sad me zanima postoji li nešto slično za vizualizer.

Nowhereman pet 22.1.2021 14:01

Više mi se Spotify s mobitela ne spaja na receiver, preko WiFi-a. "Vidi" receiver (Yamaha rx-v685), ali nakon pokušaja spajanja jednostavno se ne spoji. Još sam na besplatnoj verziji. Deezer free se spaja bez problema, kao i sve ostalo. Ne znam zašto, pa ako je netko već imao takvog iskustva molim lijepo pomoć.