Shockwave problem !

Pa ako ne onemogucis flash player ne mozes gledat youtube itd.. odi u chrome://plugins/ i stisno gore na detalje i onemoguci samo 1 tj neka ti 1 file ostane omogucen..

Jesam i kad odem na youtube i otvorim neki video opet pise : Shockwave flash has crashed. :/

:P imenjak

Može gledati videe na YT bez Flasha. http://www.youtube.com/html5 i odeš dole Pridružite se probnoj verziji HTML5. Ako ti nešto opet ne valja samo odeš na gornji link i vratiš kako je bilo.

imam i ja jedan problem sa Shockwave pa igrao sam jednu igricu online browser zove se seafight to sam igrao prije dva mjeseca i kad sam se ponovno danas i sto mi kaze Shockwave crash nece me ubaciti na online u arenu installirao sam Shockwave ali idalje mi kaze da ne valja pomoc ako netko moze molim vas za pomoc hitnooo HVALA UNAPRIJED
Znaci, imam problema sa Shockwave crashom.
Kad upalim Google Crome on se jednostavno smrzne i gore se pojavi zuti okvir u kojem pise (Shockwave Flash Crash - tako nekako) i moram ugasiti crome i kad ga ponovo pokrenem tako opet dođe. Otisla sam na Internet Explorer i on se isto tako srusi. Također tako i Mozilla..onda sam ponovo upalila Crome i gore u trazilicu sam napisala : chrome://plugins/ i ONEMOGUCILA Flash Player. Svi kazu da im je to pomoglo, ali meni NIJE ! Kad sam to onemogucila google radi super (ne smrzne se/ne steka) ali kad odem na YouTube i kliknem na neki video on se dugoo ucitava i nece se otvorit.i onda sve zasteka i moram izac iz Croma.. i nemogu online slusati radio niti gledati Youtube vide-e. :/
A kad ponovo to omogucim onda je jos gore! sve zasteka i jedva ugasim Crome. -.-
Imam 16 godina i dosta dobro se kuzim u kompjutere i sve popravim kad se nesto pokvari, ali ovo nikako ne mogu! xd
Heeelpp!!!! Kako da to popravim??