Internet

Shockwave problem !

TinciLala sub 10.11.2012 13:38

Znaci, imam problema sa Shockwave crashom. {#}

Kad upalim Google Crome on se jednostavno smrzne i gore se pojavi zuti okvir u kojem pise (Shockwave Flash Crash - tako nekako) i moram ugasiti crome i kad ga ponovo pokrenem tako opet dođe. Otisla sam na Internet Explorer i on se isto tako srusi. Također tako i Mozilla..onda sam ponovo upalila Crome i gore u trazilicu sam napisala : chrome://plugins/  i ONEMOGUCILA Flash Player. Svi kazu da im je to pomoglo, ali meni NIJE ! Kad sam to onemogucila google radi super (ne smrzne se/ne steka) ali kad odem na YouTube i kliknem na neki video on se dugoo ucitava i nece se otvorit.i onda sve zasteka i moram izac iz Croma.. i nemogu online slusati radio niti gledati Youtube vide-e. :/

A kad ponovo to omogucim onda je jos gore! sve zasteka i jedva ugasim Crome. -.-

Imam 16 godina i dosta dobro se kuzim u kompjutere i sve popravim kad se nesto pokvari, ali ovo nikako ne mogu! xd

Heeelpp!!!! Kako da to popravim??{#}

erso455 ned 9.12.2012 09:23

imam i ja jedan problem sa Shockwave pa igrao sam jednu igricu online browser zove se seafight to sam igrao prije dva mjeseca i kad sam se ponovno danas i sto mi kaze  Shockwave crash nece me ubaciti na online u arenu installirao sam  Shockwave ali idalje mi kaze da ne valja pomoc ako netko moze molim vas za pomoc hitnooo HVALA UNAPRIJED