Internet

Prodaja TS3 servera

AdolvHilter sub 16.2.2013 01:32

za online prodaju u najmanju ruku treba imati obrt. To vrijedi do određene količine godišnjeg prometa. 2 mil. mislim. - Sve preko toga treba otvarati d.o.o.

Ako si na burzi - imaš bespovratne poticaje za samozapošljavanje mislim do 18 000kn za obrt i 24 000 za d.o.o. - samo trebaš napraviti plan realizacije i trošiti sredstva namjenski. Upitaj svojeg savjetnika. 

Ako si zaposlen moraš otvoriti firmu i to ti se onda drugačije računa. Prijave, mirovinsko, zdravstveno i sl. 

fade sub 16.2.2013 01:45

Ovisi kome i kako prodajes. Najbolje ti je da imas .com umjesto .hr i da ne primas placanja s kreditnim karticama bez Paypala.

Ja sam prije prodavao Wordpress teme na svojoj stranici...primao sam novce na PayPal racun i na kraju mjeseca prenesio na deviznu karticu. Nitko me nista nije pitao.

Hurki sub 16.2.2013 11:06
fade kaže...

Ovisi kome i kako prodajes. Najbolje ti je da imas .com umjesto .hr i da ne primas placanja s kreditnim karticama bez Paypala.

Ja sam prije prodavao Wordpress teme na svojoj stranici...primao sam novce na PayPal racun i na kraju mjeseca prenesio na deviznu karticu. Nitko me nista nije pitao.

E to je to...i ja tako namjeravam, samo paypal... ništa drugo...

To ionak nije neka zarada, mjesečno prodam možda 1-2 (iako su ts3 serveri najjeftiniji -.-')