Prodaja TS3 servera

Hu huu, nitko nezna odgovor :D

A dajte ^^ 3 tjedna nitko niš ne odgovara xD

Nema odgovora, jer mislim da si fulao sekciju. Ovakvi upiti inače idu u ICT pro & biznis sekciju Bug-ovog foruma, a o PayPalu se možeš raspitat ovdje.

za online prodaju u najmanju ruku treba imati obrt. To vrijedi do određene količine godišnjeg prometa. 2 mil. mislim. - Sve preko toga treba otvarati d.o.o.
Ako si na burzi - imaš bespovratne poticaje za samozapošljavanje mislim do 18 000kn za obrt i 24 000 za d.o.o. - samo trebaš napraviti plan realizacije i trošiti sredstva namjenski. Upitaj svojeg savjetnika.
Ako si zaposlen moraš otvoriti firmu i to ti se onda drugačije računa. Prijave, mirovinsko, zdravstveno i sl.

Ovisi kome i kako prodajes. Najbolje ti je da imas .com umjesto .hr i da ne primas placanja s kreditnim karticama bez Paypala.
Ja sam prije prodavao Wordpress teme na svojoj stranici...primao sam novce na PayPal racun i na kraju mjeseca prenesio na deviznu karticu. Nitko me nista nije pitao.

Ovisi kome i kako prodajes. Najbolje ti je da imas .com umjesto .hr i da ne primas placanja s kreditnim karticama bez Paypala.
Ja sam prije prodavao Wordpress teme na svojoj stranici...primao sam novce na PayPal racun i na kraju mjeseca prenesio na deviznu karticu. Nitko me nista nije pitao.
E to je to...i ja tako namjeravam, samo paypal... ništa drugo...
To ionak nije neka zarada, mjesečno prodam možda 1-2 (iako su ts3 serveri najjeftiniji -.-')

kolika ti je cijena po slotu informativno me zanima?

1,5Kn

dobra cijena, imam i sada po toj cijeni ts3 uz gameserver
Može li mi itko reći dali ja moram prijaviti obrt ili nešto slično ako se odlučim napraviti online trgovinu?
Dali se na prodaju mora platiti porez?
Plaćanje je preko PayPal-a