Problem sa Torrentom nakon prelaska na ADSL

A na čemu si bio prije ADSL-a?

otvori portove i gledaj na omjer seedera i leechera ako nema seedera onda ti djabe skidat taj torrent

Probaj otvorit neki port na ruteru i skidaj neki koji ima dosta seedera.

A na čemu si bio prije ADSL-a?
Na bežičnom , Telinea provajder.
otvori portove i gledaj na omjer seedera i leechera ako nema seedera onda ti djabe skidat taj torrent
Probaj otvorit neki port na ruteru i skidaj neki koji ima dosta seedera.
Ima seedera puno više nego leechera , probat ću otvoriti portove pa da vidim

Ne znam kako da forwardujem port,odnonsno da li da forwardujem za wi-fi router ili modem/router od adsl-a

Moraš napraviti fw iz modema prema ip-u, onom di ti je torrent downloader instaliran.

Ne mogu otvoriti stranicu routera ,odnosno ne znam login ,prije je bio admin . admin , sad nije

pogledaj dali ti pise ispod routera user i pass

Piše Username: admin ; Password: admin

Sad znači imam novi problem,a to je da ne mogu pristupiti modemu/routeru na 192.168.1.1

resetiraj ga, pogledaj kaj i kak u manualu rutera

Sad znači imam novi problem,a to je da ne mogu pristupiti modemu/routeru na 192.168.1.1
Koji router imaš i na kojem operateru, user ja admin, a pasword je ili 0000 ili onaj koji piše na samom routeru ispod ili na kutiji od routera.

Koji router imaš i na kojem operateru, user ja admin, a pasword je ili 0000 ili onaj koji piše na samom routeru ispod ili na kutiji od routera.
Wireless Router je TP-Link TL WR340G , a modem/router od adsl ,bhtelecom , je TP-Link 8840T. Na njemu pise user: admin,pass: admin,ali ne ide
Znam da ima već hrpa tema o torrentu i problemima, nisam naišao na neku koja me baš opisuje,ukoliko nadjete slobodno stavite link. Ugl. prije nego cu preci na adsl ,normalno sam skidao sa torrentom bez ikakvih problema, sad znači kad počenm da skidam nešto ,dostigne se maksimalna brzina i nakon minutu padne ma 10kb/s i tako stoji i ne ide više gore . Ne znam da li trebam otvarati portove i kako to šta ide, nije mi statična ip adresa,pa mislim da trebam onda i to mijenjati ,ako je do portova.Ako ima koje drugo rješenje bio bih zahvalan. pozdrav