Internet

PayPal u Hrvatskoj?

Loz sub 6.3.2010 10:27

Šta ćeš:prodavat duhove u boci ili se bavit PCT-om?

Okani se ćorava posla i hvataj se knjige

Ja se u "slobodno vrijeme" bavim (pre)prodajom nekih sitnica sa ebaya na aukcijama.hr i to mi je dosta za neki džeparac:kavu,cigare,pivo ali nikakve veće i sigurne prihode.

tnakir sub 6.3.2010 19:22
Loz kaže...

Šta ćeš:prodavat duhove u boci ili se bavit PCT-om?

Okani se ćorava posla i hvataj se knjige

Ja se u "slobodno vrijeme" bavim (pre)prodajom nekih sitnica sa ebaya na aukcijama.hr i to mi je dosta za neki džeparac:kavu,cigare,pivo ali nikakve veće i sigurne prihode.

Daj ne srolji...  moj frend je poceo nekakav mali biznis... zaradjivao je sitno nesto. Nakon toga je malo prosirio biznis, mogao je ili opstat ili propast. Danas zaradjuje i vise nego dobro. Odlucio je riskirat... uloziti nekakve novce pa sta bude. Rizik se isplatio. Dakle, ako covjek ima ideju, nek proba, mozda mu se isplati, mozda se zajebe. Sve u svemu njegova stvar.

Dosta OT

pbandov sub 6.3.2010 19:36

Ispričajte me ako sam se malo nejasno izrazio, tu bih mogo cijeli roman prepričati, pa ću vam dati bolje link od tih podataka.

Ali sam da natuknem, ja osobno smatram da stvari koje pišu na stranici koju ću vam sad dati su malo pretjerane i da nema smisla.

Koristim pp već godinama i sve je super radilo, jedan lik je na forumu neobuxa rekao to zašto je pp banovo hr.Dali je istina nemam

pojma(Dont shoot the messenger :D) , uglavnom, ova stranica kažu da su paypal mafioze, pa sad....

http://www.paypalsucks.com/

Trebalo mi predložiti e-bayu da povečaju moneybokers na prodajama i da ubace alertpay kao procesor za plačanje :D

John_Doe_11 uto 9.3.2010 00:44

Jel mi može netko dati linkove sa nekim smjernicama kako prodati/prodavati na e-bayu? Smiješno zvuči, al' ne znam apsolutno ništa u svezi prodaje!

Kako odrediti poštarinu, kako poslati, kako ovo, kako ono, neke osnovne stvari? Hvala!

Hrvoje79 pon 28.6.2010 19:12

Poštovana gospodo,

Iscrpno sam pročitao sve postove i jedno pitanje je ostalo neodgovoreno.Dakle ako sam dobro razumio,državljanin republike Slovenije,sa stalnim prebivalištem i deviznim računom u nekoj od slovenskih banaka,može,bez ikakvih ograničenja primati uplate na svoj paypal račun?

Isto tako može proslijeđivati primljene uplate na svoj devizni račun bez problema?

Postavljam ovo pitanje jer bih u vlastitom slučaju onda zamolio prijatelja u Sloveniji da prima uplate,ja ne bih imao nikakve veze sa time,osim da mi on doznačuje sredstva po dogovoru.Jedan od potencijalnih problema jest,što bi web-site preko kojeg bi se prodavao proizvod(koji je u elektronskom obliku)bio smješten fizički na serveru u hrvatskoj - da li bi to prestavljalo problem?

Ovdje bi se radilo o većem broju uplata ali manjih identičnih iznosa,a brojka ne bi prešla 10000€ u godini dana,a isto tako me zanima da li bi to na bilo koji način moglo dovesti mog prijatelja u neugodnu situaciju?

I ako tko može reći,da li bi takav paypal account postao sumnjiv i da li paypal ima pravo bez objašnjenja uskratiti pravo na poslovanje,ili krajnje neugodno,trajno oduzeti sredstva.

Ako postoji tko je riješio problem sličan mome,molim da mi javi.

Unaprijed zahvaljujem

Hrvoje

moi uto 29.6.2010 14:17

meni fakat ova paypal trauma ne primanja novca u hrvatsku stvara osip. imam blog za koji su oglasivaci dosta zainteresirani i svaku ponudu moram odbit. to vec radim godinu dana a sad mi je vec navrh glave doslo. 

kako funkcionira sa slovenijom opcija mi mozee neko objasnit? 

i ima li netko informacije hoce li se paypal dream  uskoro ostvarit?