Otvaranje web stranice za obrt

Pozdrav svima, imam par pitanja za vas pa bih zamolio za pomoć :)
dakle, trebam napraviti web stranicu za obrt, zanima me što se sve treba napraviti oko "pravnih" stvari, dakle, kako ide registriranje domene (što sve treba, koji papiri), hosting i to sve? Znači trebam otvoriti (registrirati?) .hr domenu za obrt, odabrati hosting i... što još? Ako može step-by-step guide :D
što se tiče same stranice (html-a) i ftp servera, to nije problem, već par godina znam "gubiti vrijeme" na razne free hostinge i radeći svakakve web stranice pa hajmo reći da sam to savladao. No, sad radim stranicu za firmu (ali običan html, par stranica, ništa veliko) i ne znam što se sve treba napraviti da bi se zakupio prostor, registriralo imestranice.hr itd...
gdje prvo da šaljem oca da se to krene rješavati?
unaprijed hvala
Na krivom si mjestu za takvo pitanje. Odi na webmajstori.net i dobit ćeš stručan odgovor ;)

zašto je na krivom mjestu?!
domenu možeš zakupiti besplatno (kao pravna osoba) - http://www.dns.hr/registracija/newhr
hosting uzmi neki kvalitetni (npr. plus.hr).
i to je to.
nije teško i ne trebaš ići na drugi forum
;)

Najjednostavnije ti je odabrat hosting firmu, odaberi hosting paket i postavi da nemaš registiranu hr domenu. Oni će ti sve riješiti. Preporučam studio4web, povoljno i kvalitetno.
Pozdrav svima, imam par pitanja za vas pa bih zamolio za pomoć :)
dakle, trebam napraviti web stranicu za obrt, zanima me što se sve treba napraviti oko "pravnih" stvari, dakle, kako ide registriranje domene (što sve treba, koji papiri), hosting i to sve? Znači trebam otvoriti (registrirati?) .hr domenu za obrt, odabrati hosting i... što još? Ako može step-by-step guide :D
što se tiče same stranice (html-a) i ftp servera, to nije problem, već par godina znam "gubiti vrijeme" na razne free hostinge i radeći svakakve web stranice pa hajmo reći da sam to savladao. No, sad radim stranicu za firmu (ali običan html, par stranica, ništa veliko) i ne znam što se sve treba napraviti da bi se zakupio prostor, registriralo imestranice.hr itd...
gdje prvo da šaljem oca da se to krene rješavati?
unaprijed hvala