Opera Mini 6 i Opera Mobile 11

jel se jos kome desava, da kad prebaci mobile verziju za android na mem card da mu izbacuje force close?? meni nikako nece ako nije u memoriji telefona :/

Kada tocno se dogodi taj FC?
Evo ja sam sad prebacio na mem. card i jos nista. Pisem ovo iz Opere Mobile...
Jesi updateao? Bas maloprije je meni updateana aplikacija

jel se jos kome desava, da kad prebaci mobile verziju za android na mem card da mu izbacuje force close?? meni nikako nece ako nije u memoriji telefona :/
meni, nakon ovog updatea
ja sam obrisao i reistalirao pa radi (vjerojatno zato sto se instaliratlo na mobitel, ne na sd)
fc se dogodi kada pokušam pokrenuti Operu mobile

Evo ja sam sad prebacio na mem. card i jos nista. Pisem ovo iz Opere Mobile...
Jesi updateao? Bas maloprije je meni updateana aplikacija
cim kliknem na ikonu od opere, dogodi mi se FC. updaetao jos nisam posto me nesto wifi zajebaje
meni, nakon ovog updatea
ja sam obrisao i reistalirao pa radi (vjerojatno zato sto se instaliratlo na mobitel, ne na sd)
fc se dogodi kada pokušam pokrenuti Operu mobile
sad cu ju probat updaetat ak mi proradi wifi pa javim rezultate

opera mini i mobile mi dobivaju FC kad prebacim na mem card. :S a s marketa sve uredno skinuo ispocetka, a ove prije pobriso

opera mini i mobile mi dobivaju FC kad prebacim na mem card. :S a s marketa sve uredno skinuo ispocetka, a ove prije pobriso
Meni Opera mini ne, Mobile da

razlike između opere mini 5 i 6 na mojoj motoroli zn5:
-brže otvaranje stranica
-riješen bug da kada se otvori na početnom prozoru stranica pomoću kratica (*3 npr) u 2. tabu nemogu odabrati ništa strelicom nego samo ponovno kraticama
-riješen bug da se ponekad ne želi spojiti na net
za sad sve savršeno radi i preporučam svima :))

Na Symbianu je napredak ogroman.
Konacno se u hodu moze promijeniti razina zooma, automatsko skrolanje na vrh/dno i pregenijalna stvar - automatski zoom kod klika na objekte koji su preblizu jedni drugima da bi se sa sigurnoscu odabrao bas onaj pravi. Nema sanse da upiknes krivi link..=)
I veliki je napredak i po pitanju stabilnosti i brzine rotacije landscape-portrait.
U svakom slucaju, trenutno, a vjerojatno i zauvijek, najbolji browser za Symbian.
Eh da...nisam spomenuo jer sam se tek sad sjetio - nema vise "kockica" kod scrolla...
Browsing na Symbianu je postao gust..:)

Pozdrav.
Imam Nokiu N95, obicnu (rm-159)...
Do nedavno sam imao instaliranu operu MINI 5 i MOBILE 10, i danas sam sa stranice http://www.opera.com/mobile/download/nokia/n95/ skinuo nove verzije: MINI 6 i MOBILE 11.
Medutim, kad idem instalirati bilo koju od navedenih 2 browser-a, javi mi "update error"...
Napominjem, trenutno se na uredaju ne nalazi niti jedna verzija opere, tako da mi je ponestalo ideja sta da napravim.
Ima netko neku ideju ili nesto.
Ako sam postao u krivom threadu, usmjerite me na pravo mjesto ako nije problem.
Hvala

Fantastican browser nema sta... Na symbianu ne bi skodio malo glađi pinch to zoom ali je zato text reflow genijalan. :)

Mobilni: Samsung S5260
Opera 6 Mini.
Problem: kako da Opera iskoristi ceo prostor a da nema onih strelica i brojeva što zauzimaju prostor?

Po slici izgleda da je u pitanju Opera Mini 4.2 ili 4.3.
Kako maknut ovo dole ne znam.

Slika nije moja. :)
Ali je odličan primer problema.

Mobilni: Samsung S5260
Opera 6 Mini.
Problem: kako da Opera iskoristi ceo prostor a da nema onih strelica i brojeva što zauzimaju prostor?
riješio sam to na LG GD510 a ne znam dali će raditi na Samsungu ali možeš probati ovako:
- skini operu mini jar na računalo
- otvori jar sa nekim arhiverom (7-zip, winrar)
- u folderu META-INF se nalazi MANIFEST.MF
- otvori ga u tekstualnom editoru (notepad) i na kraju dodaj ove linije:
SAMSUNG-MIDlet-TargetLCD-Height: 400
SAMSUNG-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
- spremi promjene, prebaci jar na mobitel i instaliraj

Dragon probao sam ovo tvoje ali se ipak je tipkovnica tu. Jel bi mogao uplodat svoju modificiranu verziju negdje. Bio bih jako zahvalan.
Edit: uspio sam!

Imam pitanje u vezi opere ak netko moze pomoc...
imam sugu od telefona LG 290gs i muci me to sta preko opere 4 ne mogu gledat filmice na youtube'u, a sa intrgriranim preglednikom mogu.. Jel zna netko mozda dal je problem u mobitelu ili necem drugom?
Hvala!
http://my.opera.com/chooseopera/blog/2011/03/24/140-character-mini-reviews
:)
Cestitke!
Inace, zar Opera Mini 5 nije isla do 100/100? Jer Opera Mobile 10 (S60) je isla do 100/100...