Internet

Neobux

strbi sri 23.3.2011 22:52

vidio sam da tema postoji ali nisam nasao odgovor koji bi me zadovoljio :D

danas sam se registrirao i malo klikao i gledao...zanima me kada kupujem one refale 3 kostaju 0.66$ dali oni dosta klikaju za mene da padne neka lova...ako kapa neka lova preko tih refala uplatio bih preko paypala za odma 100 refala :D

dali je netko od vas digao kakve novce na tome i koliko ste dugo cekali isplatu na racun?

dali je stranica scam ili ne?

Hvala unaprijed!

strbi sri 23.3.2011 22:56

ma znam ja da neam bas nesta od toga...vidio sam da ljudi pomocu tih referala podosta zaraduju...meni mi bilo dosta da mi i 40$ kapne svaki mjesec...ima li netko sa nekakvim iskustvom s neobuxa

mathmonster sri 23.3.2011 23:12

Sve je to super samo nije sustav napravljen da ljudi dobivaju nešto na tome jer bi inače tvorci bili na gubitku. Jedini način zarade je da nađeš podosta ljudi koji bi klikali za tebe (a i taj broj je ograničen). Sve se svodi da te navuku da kupiš premijerno članstvo.

KASA sri 23.3.2011 23:20

ma ti ptc su sr**e
bio sam registriran na mnogo njih kao i na neobux pa da podijelim iskustvo.
evo u vezi neobuxa: to sve izgleda dobro. uzmeš premium account(ili koji već bilo je davno) i uzmeš refferale. al stvar je u tome što ti refferali ne klikaju. tj. to su ostali korisnici koji ionako klikaju na neobuxu ali ih neobux još prodaje pod refferale kako bi zaradili.
neki referali kliknu svaki 3 dan,neki i svaki dan(rijetki) a neke uopće nisu aktivni a neobux ih svejedno prodaje pod referale. ti naravno možeš koristit opciju da ih zamijeniš s drugima(što se plaća) ali pitanje je oćeš li opet dobit one koji ne klikaju.
zaradit se može jedino ako baš imaš prijatelje(dost njih) koji će klikat.
inače ćeš u najboljem slučaju vratit uloženo ali najčešće ćeš biti u minusu

strbi sri 23.3.2011 23:23

Nije to bas tako kako ti mislis da te odma navuku..znam jednog covjeka koji na tome zaraduje do
100 dolara mjesecno zavisi kako kada....nije premium clan nego ima puno refala(ljudi koji klikaju za njega)

Ali evo doso sam i vas pitati za misljenja o tim refalima..i ako neko ima iskustva s isplatom neka mi kaze koliko se dugo ceka i tako?

mathmonster sri 23.3.2011 23:27
strbi kaže...
Nije to bas tako kako ti mislis da te odma navuku..znam jednog covjeka koji na tome zaraduje do
100 dolara mjesecno zavisi kako kada....nije premium clan nego ima puno refala(ljudi koji klikaju za njega)

Ali evo doso sam i vas pitati za misljenja o tim refalima..i ako neko ima iskustva s isplatom neka mi kaze koliko se dugo ceka i tako?

Baš kako je napisao KASA post prije. Ako imaš prijatelja koji će klikat za tebe super. Ako nemaš moš se zadovoljit sa onim 0.04$ il kolko već jer s referalima nećeš bit u plusu (onim njihovim). Čak postoji teorija urote da to ni nisu sve pravi ljudi već generiraju rezultate al o tom potom.

mathmonster sri 23.3.2011 23:30
strbi kaže...
U svakom slucaju probati cu ali necu stavljati svoje pare sa racuna..nego cu kada skupim 0.66$ uzeti 3 refala i jos cu dati frendovima linkove neka se regaju

Inače što se tiče isplate, sjedne praktički odmah i treba minimalno 2$.