Najbolji davatelj internetskih usluga u Hrvatskoj

na t-comu sam godinu i 7 mjeseci, flat. nepamtim kad mi je zadnji put pukla veza. cijena je ok da daju 5/5, a 4/256 je prepremalo za 180kn mjesecno

Ja sam na T-Comu već 4.mj i da mogu već bi prekinuo.Nisu prespori jer ukoliko nemaš optički kabel nečeš dobiti veliku brzinu.Meni se naime veza stalno prekida jer puno skidam svega i svaćega.Nestabilni su barem za mene.

t-com je najskuplji. doslovno pljaćkaju s cijenama interneta, otišao sam od njih ima cca 3g na optimu i sad mi je super

ja sam na T-Comu oduvijek,ali bi rado promijenio davatelja usluga da mogu.Mogu ih pohvaliti za kvalitetnu vezu,jer evo imam njihov internet već tri godine i ne sjećam se kad mi je pukla veza i dobivam i brzinu koju plaćam.Ali za taj novac koji plaćamo T-Comu (180 kn mjesečno za Flat) se može naći dosta boljih ponuda kod nas (Optima,Iskon,itd.)

Ja isto imam osnovni paket flat-a i internet mi nije puknuo već godinu dana, od kada sam se doselio u novu kuču.
Jbg ja se držim one stare "koliko para toliko muzike" i nevjerujem da ću otići od tcom-a tako skoro, osim ako mi se ne ponudi optika...
još da napomenem da imam i maxtv i da je do sad samo 2 puta gubila se konekcija na njemu, a problem se riješavao sam iuklučivanjem prijamnika i ponovnim uključivanjem.
Po meni, iako su najskuplji tcom je zakon!

Jel netko probao sa Amisom.Malo jesu skuplji ali su navodno najkvalitetniji.A i po nekim podacima i najbrži.

preko zime kad sam kuci u Rijeci, imam t com flat i moram rec da je to cisto Hebanje u zdrav mozak... Najveca brzina koju sam uspio zabiljezit je bila oko 500kbits... A veza pukne oko 5 puta...NA SAT! Iz nekih ne shvatljivih razloga nemogu na druge kompanije... Jadno...

onda ti vjerojatno telefonska parica ili telefonski vodovi u kući nisu dobri,ja nikad nisam imao takvih problema.

Ja imam t-com flat. Placam 180kn veza nikad nije pukla. Brzina je zadovoljavajuca samo sto me nervira spori upload inace sve je ok

Jel netko probao sa Amisom.Malo jesu skuplji ali su navodno najkvalitetniji.A i po nekim podacima i najbrži.
Nit su skuplji, nit najbrži, niti najkvalitetniji :)

Imam Bnet,pukne veza nerjetko al sam općenito vrlo zadovoljan(brzina 8mb/s ftw!)....imao sam i Tcom,kojem nikad nije pucala veza,ali sam kod prelaska na flat uzeo bnet radi cijene i brzine.Ako imas para -> Tcom :D

definitivno t com imaju dosta dobru uslugu isitna bog mogli bi snizit malo cijene al i ovako zasad ok dok mi daju da skidam torrente :D

Ja imam Amis Telekom i jako sam zadovoljan sa internetom i telefonom.Uskoro će mi stići modem neki za optiku pa će mi biti internet brži.
Trenutno plačam 4 mbps,a dali su mi 8 mbps za istu cijenu... :)
EDIT:Sa optikom ću imat 10 mbps - download,4 mbps - upload

Ja sam na Optimi, flat 2048/256 za samo 72,00kn mjesecno,zadovoljan sam s njima.Mjesecno natučem oko 100gb prometa.

Ja sam na Optimi, flat 2048/256 za samo 72,00kn mjesecno,zadovoljan sam s njima.Mjesecno natučem oko 100gb prometa.
Optima,definitivno 2,5 godine,NIKAD pukla veza,servis i podrška na visokom nivou,nakon 2 godine ugovora,pristojno pitali da li želim produžiti ili ne,pošto produžio,3 mjeseca,plaćao samo kikiriki...dakle neki sitniš...Optima

t-com flat + maxtv, nikad problem

Imam Bnet,pukne veza nerjetko al sam općenito vrlo zadovoljan(brzina 8mb/s ftw!)....imao sam i Tcom,kojem nikad nije pucala veza,ali sam kod prelaska na flat uzeo bnet radi cijene i brzine.Ako imas para -> Tcom :D
Imam bnet i samo 2 puta mi veza pukla, jednom su oni nešto radili na infrastrukturi, a drugi put je stari koaksijalac sredio. Brzina mi varira od 7.96 do 8.14 Mbps, upload konstantan :P
Ping oko 24 do 18 ms.

Kod mene je optima najjeftinija, pa stoga i nju iman budući da ja ne plaćan već roditelji.
Iskustva su vrlo pozitivna, konekcija se nikad ne gubi, brzina je tako - tako, nisan siguran koji paket iman al torrenti mi se skidaju oko 270kb/s, upload je naravno dosta jadan, u najboljin slučajevima dosegne 50kb/s.
Radnici su dosta ljubazni, čak su došli do mene doma sami namjestit router, a ne živin baš u nekom toliko naseljenom mjestu. Tako da je to pozitivna stvar.

Imam maxadsl flat odkada je postao dostupan u mom gradu nikad vecih problema nisam imao a manji su bili brzo rijeseni!

AMIS-imam cca 16mbit download i 2mbit upload,malo mi je veza ogranicena zato sto su mi stalno upaljena 2 AMIS TV-a.
Ugl za 350kn mjesecno sa flat telefonom i flat 24mbit netom (koliko parica moze dati) ne postoji nista bolje :)!

Kad malo bolje pogledamo niti jedan nije dobar , upload je užas nitko nema više od 1 mbit upload-a

Za to nazovi službu za korisnike (vjerovatno najbolja podrška) i stvar će biti rješena u roku od 48 sati

Kad malo bolje pogledamo niti jedan nije dobar , upload je užas nitko nema više od 1 mbit upload-a
nemoj zezati!
metronet ima u osnovnom paketu 5/5Mbps (najviše do 25/25) download/upload, a b-net nudi najviši upload 1,5Mbps.
u većini hrvatske je to više manje isto jer sve ide preko t-comove infrastrukture. ljudi kad nisu zadovoljni s t-comom, odu na drugog operatera i misle da će biti bolje, a ako im nije bilo u redu na t-comu, neće niti kasnije biti (jedino što će manje plaćati). iznimka su gradovi gdje neki operateri imaju vlastitu infrastrukturu...metronet, b-net, iskon (zg, os, ri, zd, ši, st, du), optima (vž, zd). u tim mjestima preko tih operatera u principu možete dobiti veću kvalitetu usluge uz osjetno nižu cijenu od t-coma.

AMIS-imam cca 16mbit download i 2mbit upload,malo mi je veza ogranicena zato sto su mi stalno upaljena 2 AMIS TV-a.
Ugl za 350kn mjesecno sa flat telefonom i flat 24mbit netom (koliko parica moze dati) ne postoji nista bolje :)!
kod metroneta za 350Kn/mj imaš flat tel prema hrv, flat net brzine 10/10Mbps i TV ;)
po meni je to bolje jer ide preko optike (ukoliko ti je dostupan)

po meni najbolji omjer cijene i kvalitete ima b.net

po meni najbolji omjer cijene i kvalitete ima b.net
čisto sumnjam, jer je to kablovski operater. pogledaj temu o b-netu koliko je nazadovoljnih korisnika. ljudi plaćaju 16, ili 20Mbps, a u špici dobivaju po 1-3Mbps, a one cijene nisu toliko niske kao što se čine na prvi pogled, jer moraš svu opremu platiti. ja bih ipak rekao da je metronet prvak što se kvalitete tiče, jer se protiv optike ne možeš natjecati...

Imam T-com ADSL otkad su ga uveli i bio sam zadovoljan, onako dok nisam otišao jednom prilikom preko grane i vidio cijene i okušao brzine skidanja i upload. Sad nakon svih ovih godina tražim nešto drugo ali šta? T-com je monopolom na odašiljačima ucijenio druge i zato Mudrinić ima plaću kako kažu 200.000 kn. Svi ostali moraju plačati T-comu ili graditi svoju mrežu a za to treba para a onda i kvaliteta dolazi u pitanje. Čujem hvale Optimu i B-net ali opet T-com naplaćuje svoju mrežu jtamo gdje živim jer većina mjesta nema druge. Zato u Njemačkoj jesu na gubitku a jedino u Hrvatskoj zarađuju i to svotu koju još ne mogu povjerovati (izrečena u Saboru).

Ja sam na Iskonu već 5 mjeseci i sve super.
Za 200kn mjesečno 10mbps mi je i više nego dovoljno, brzina konstantna i linija ne puca.
Jedino što mi je ping nešto malo veći (max 5 ms).

Ovako... ja sam trenutno na t-comu i istekao mi je ugovor te sada se želim prebaciti na nekog drugog operatera jer ovaj t-com krade naveliko. Imate za preporuku kojeg operatera da uzmem? Iz Rijeke sam ;)
Po vašim iskustvima i mišljenjima koji bi bio najbolji davatelj internetskih usluga u Hrvatskoj po brzini, cijeni, stabilnosti, dostupnosti i po količini podataka(mada to nije toliko bito budući da danas svi imamo flat).