Internet

Mjenjanje IP-a (reconnecting)

AlfaDelta pet 19.6.2009 14:48

Pozdrav ljudi,

jel itko koristi JDownloader za skidanje "stvari" sa file hosting stranica? E, ako ima takvih, a vjerujem da ima. Zanima me kako namjestiti program da se automatski reconnecta da ukine 15 ili 45 minuta sa raznih file hosting stranica (rapidshare, megashare,...). Probao sam u reconnection settings i izabrao sam svoj router ZyXel Prestige P660HW-37 -- (pisalo je samo 3 na uređaju a u programu piše 37?) E i ja sam stisno fetch IP address i našao ga je i upisao sam korisničko ime od T-Coma i njihovu šifru. Ali kada stisnem Change IP piše reconnecting failed. Help!!! Molim vas, kak da napravim da se sam reconnecta bez da se šećem na kat i svakih 30 minuta stišćem on/off. Hvala na pomoći, dobri ljudi!

dinoc1990 ned 19.7.2009 13:08

Moj prijedlog ti je da si kupiš premium account i onda nemoraš reconnectati ip adresu ili Jdownloader je program u koji se postave linkovi stisne se play i on krene skidati i čeka 15 minuta i opet krene sve sam. Zato da nevidim razloga ako koristiš jdownloader zašto raditi reconnect. Zar je 15 minuta ili 30 minuta puno pričekati

Gunner_V ned 19.7.2009 13:22
dinoc1990 kaže...

Moj prijedlog ti je da si kupiš premium account i onda nemoraš reconnectati ip adresu ili Jdownloader je program u koji se postave linkovi stisne se play i on krene skidati i čeka 15 minuta i opet krene sve sam. Zato da nevidim razloga ako koristiš jdownloader zašto raditi reconnect. Zar je 15 minuta ili 30 minuta puno pričekati

Ovako moraš  stalno čučati kraj PCa... a s JDLerom mu daš zadaću i odeš na pivu =)

lopud ned 19.7.2009 13:34

Ja sam takodjer imao problema sa skirptom i rijesio to ovako

- Sa liste  odaberes svoj modem
- Upises sam username, pass i IP  adresu
- Kada kliknes na "Create" reconnect scrip otvori ti se web prozor od tvog modema i tu sam napravis Disconnect i opet Connect
- Jdownloader tu radnju prepozna kao uspješan reconecct i snimiš postavke

Mozda ti upali

NLuthor pon 20.7.2009 18:03

Ako imas puno djelova skidati s rapidshare-a pomoglo bi mjenjanje IP adrese.

Mjenjati je mozes restartom modema ili ides u cmd, upises:

ipconfig /release

ipconfig /renew

Ili ako ti se neda stalno to raditi otvoris notepad i upises
@echo off

ipconfig /release

ipconfig /renew

exit

I spremis to kao IPChange.bat te pokrenes kada ti treba :)