Mjenjanje IP-a (reconnecting)

Moj prijedlog ti je da si kupiš premium account i onda nemoraš reconnectati ip adresu ili Jdownloader je program u koji se postave linkovi stisne se play i on krene skidati i čeka 15 minuta i opet krene sve sam. Zato da nevidim razloga ako koristiš jdownloader zašto raditi reconnect. Zar je 15 minuta ili 30 minuta puno pričekati

Moj prijedlog ti je da si kupiš premium account i onda nemoraš reconnectati ip adresu ili Jdownloader je program u koji se postave linkovi stisne se play i on krene skidati i čeka 15 minuta i opet krene sve sam. Zato da nevidim razloga ako koristiš jdownloader zašto raditi reconnect. Zar je 15 minuta ili 30 minuta puno pričekati
Ovako moraš stalno čučati kraj PCa... a s JDLerom mu daš zadaću i odeš na pivu =)

Ja sam takodjer imao problema sa skirptom i rijesio to ovako
- Sa liste odaberes svoj modem
- Upises sam username, pass i IP adresu
- Kada kliknes na "Create" reconnect scrip otvori ti se web prozor od tvog modema i tu sam napravis Disconnect i opet Connect
- Jdownloader tu radnju prepozna kao uspješan reconecct i snimiš postavke
Mozda ti upali

Ako imas puno djelova skidati s rapidshare-a pomoglo bi mjenjanje IP adrese.
Mjenjati je mozes restartom modema ili ides u cmd, upises:
ipconfig /release
ipconfig /renew
Ili ako ti se neda stalno to raditi otvoris notepad i upises
@echo off
ipconfig /release
ipconfig /renew
exit
I spremis to kao IPChange.bat te pokrenes kada ti treba :)
Pozdrav ljudi,
jel itko koristi JDownloader za skidanje "stvari" sa file hosting stranica? E, ako ima takvih, a vjerujem da ima. Zanima me kako namjestiti program da se automatski reconnecta da ukine 15 ili 45 minuta sa raznih file hosting stranica (rapidshare, megashare,...). Probao sam u reconnection settings i izabrao sam svoj router ZyXel Prestige P660HW-37 -- (pisalo je samo 3 na uređaju a u programu piše 37?) E i ja sam stisno fetch IP address i našao ga je i upisao sam korisničko ime od T-Coma i njihovu šifru. Ali kada stisnem Change IP piše reconnecting failed. Help!!! Molim vas, kak da napravim da se sam reconnecta bez da se šećem na kat i svakih 30 minuta stišćem on/off. Hvala na pomoći, dobri ljudi!