Lockerz

ma U PM i ovaj lockerz! koji scam omg!
imo sam 287 ptz I as se logovo da odradim zadnje stvari da dobijem psp ili šta već kad ono moj acc banovan! moj mail aresa više ne postoji! OMG u pm u pm
EDIT: Neznam kako vama ali meni od sada ovaj servis izgleda kao najveća muljaža ikada. Sretno svima.

Dakle ne vaš poznanik Pero iz Švabije. Baš VI?
to i mene zanima več 2 dana čekam majicu

ma U PM i ovaj lockerz! koji scam omg!
imo sam 287 ptz I as se logovo da odradim zadnje stvari da dobijem psp ili šta već kad ono moj acc banovan! moj mail aresa više ne postoji! OMG u pm u pm
EDIT: Neznam kako vama ali meni od sada ovaj servis izgleda kao najveća muljaža ikada. Sretno svima.
Jesi radio IJEDAN Fake acc? ako ne onda se žali i pošalji ih u ...

kako očekuješ da ti majica iz SAD-a u hrvatsku dodje unutar 2 dana? rekli su da čekaš oko tjedan do dva tjedna...

Od kad si član?
Kolko se ljudi spojilo preko tebe?
Kolko u real life poznaš tih ljudi?
Jesi li radio lažne accountove?
Možda su te banali zbog previše neaktivnih accountova.

Ja je cekam 5-6 dana a koiko sam vidio da treba doci u roku od 25 dana.
Kad stranica pocne sluzbeno radit tj. izadje iz bete moci cete narucivat nagrade u bilo koje vrijeme a ne cekati restock.
HELL YEAH

evo našao sam ovu web stranicu za pozivnice: http://www.lockerz-invitations.co.nr/
svoju sam dobio za 5 minuta

Z-LISTER POSTAO!!! Hahahah
još malo pa ps3 u moje ruke pada :D

Kad će stranica izać iz beta faze i jel bi trebale sutra izać igrice i filmovi.

da fakat... ovaj tjedan bi sigurno trebali stic dodatni sadrzaji.... ima netko tocnu informaciju?

Od kad si član?
1. Par sedmica
2. 100 i nešto malo
3. možda 50
4. ne

Od kad si član?
1. Par sedmica
2. 100 i nešto malo
3. možda 50
4. ne
Kontaktiraj ih mailom, i ja imam dosta neprihvacenih(a ponekad bude bug pa pise sastrane da sam mu poslao 2-3 puta), ali loool ti imas 100 poslanih i prihvacenih invitea a samo 287, meni frend skupio 260 ima 3 puta manje poslano prihvacenih pozivnica :D.
A nista pitaj ih na emailu, jer tko zna sta je bilo, i

kad bude ju obnovili lager da jedan xbox maznem

Tko želi pozivnicu, nek mi se javi na bigdysATgmail.com

Jel znako tko kad izlaze igrice i filmovi ?

Ljudi navalite još malo pa nestalo. E-mail pošaljite na pp ili janadih@gmail.com.

Ljudi navalite na pozivnce! Pošaljite svoj mail meni kao privatnu poruku i odma dobivate pozvnicu.

Ak kom treba pozivnica moze mi se obratit na pp...

Koje je ovo pitanje dns????
Inače sad sam zbunjen. Na jednom dijelu mi kaže da mi treba 10 frendova do z-listera, na drugom 8 a stigla mi je obavijest da mi treba još jedan :D
Jučer sam dosegao 20 ljudi ali zbog bugova itd...
To i mene buni...na home page od lockerz imam 0 prijatelja a na connect mi fali 12.....
P.S. Zna li ko sta znace oni errori,tj. alerti....

da
kaj su alerti?
btw
jel od vas ITKO IŠTA naručio i DOBIO!?!?!??!

da
kaj su alerti?
btw
jel od vas ITKO IŠTA naručio i DOBIO!?!?!??!
ja šparam za mw2 i možda u budućnosti xbox
za sad imam 42 boda a dva dana sam in

Jel znako tko kad izlaze igrice i filmovi ?
Trebalo je vec u petak prosli al kao rekli su da ce danas, kolko meni izgleda nece niti danas, ne kuzim zas su tako neorganizirani ipak je to ''Amazon''

Evo posto u ovoj temi ima dosta nedoumica pa cu pokusat rijesit neke probleme.
1.Broj telefon see upisuje kao 00389(te ovisno o mobilnoj mrezi 1 vip, tele2 5 itd.) i 0038(ovisno o zupanij npr 51 za PGŽ)
2.Lockerz je prava kompanija. Financira ju Libery Media, jedna od najvećih medijskih kompanija u SADu. Izvršni direktor Lockerz-a je Kathy Savitt, bivši direktor Amazon.com-a.Znaci nije u vlasnistvu LOckerza
3.Updates: Prize shipments starting to go out today and more Z-list shirts shipped as well.
Ta je poruka dosla danas 19.10.2009 oko 19h a znaci da oni koji su nesto narucili u ovom krugu ili oni koji su postali z-listeri unazad mjesec dana mogu ocekivat nagrade tj majice u roku od 25 dana.
4.Pod state code se upise HR za hrvatsku a za ostale zemlje imae na ovoj stranici
5.Postarina ce se naplacivat tako da se oduzme jos 20 bodova a ako ne budete imali tih 20 bodova morate cete je platit sami.
6.Sto se tice gift carda za Amazon isporuka je moguca u Hrvatsku samo sto ce vas postarin malo puno skuplje stajat samo da napomenem da dosta njih ima neugodna iskustva s tim pa se bolje prvo raspitajte u Hrvatskim postama koliko bi vas ona stajala.
7.Za prvi sluzbeni redemptation (ili sljedeci nisam siguran) planiraju prvo pustit vip clanove pa onda one obicne (barem tako stoje stvari za sad)
8.Sluzbeni izlazak stranice iz bete jos nije objavljen ali se ocekuje sredinom 11. mjeseca
Nadam se da sam barem malo pomogao pa ako imate pitanja rado cu vam pomoc ako znam i uvrstit ih u ovu listu.

Dakle trebam 20 clanova do z-listera s tim da ce par mojih frendova prihvatit moj invite dakle oko 15 jos uglavnom svi kojima treba invite aktivan sam non stop i mail i invite vam stize u roku odmah ... moj mail je wildwest25@hotmail.com mozete i tu pod private messege al rade bi na mail da mi posaljete svoj mail i to je sve :D

Evo konacno i meni proradio lockerz..
Tako da ako nekome treba pozivnica nek mi se javi na pm,
imam ih hrpu :)

I JA IMAM LOCKERZ I IMAM 54 BODA!!! ZANIMA ME DALI NEKO TREAB INVITE?? I KAKO TO STIZE U NASU DRZAVU IZ SADA??

I JA IMAM LOCKERZ I IMAM 54 BODA!!! ZANIMA ME DALI NEKO TREAB INVITE?? I KAKO TO STIZE U NASU DRZAVU IZ SADA??
Lakse malo. Drži se neke kulture i ćitaj postove prije tvojih.

Ak neko treba pozivnicu nek mi se javi na pm.

Evo ko zeli probati ovo nek izvoli, znaci u vezi ovoga nemojte pisati po ovoj temi o lockerzu http://www.bug.hr/forum/topic/internet/xpango-slicno-lockerzu/36552.aspx?page=0&jumpto=566573&sort=asc&view=flat
Jel ima netko od VAS da je dobio šta preko ovoga?