Bokyyy sri 6.4.2011 23:32

ma mogo sam si i mislit regional redemption za americas ... jedva cekaju da ih ubace... a nas ce pred kraj i nas redem ce biti .eben bas zbog toga sto smo sa zapadom a to su italija francuska nemacka engleska portugal bla bla...sve ce otic u sekundi...pa nezznam jeli pametno poslagat u lrc da ide od max do min na paypal ili jednostavno se ne trudit uzet vise od 50$ ?

markoal pet 8.4.2011 15:00

Ej, jeli vi koristite paypal ili alertpay kad prebacivate novac?
Jeli moguće npr ako Bidamo i dobijemo naočale/igru/itd, oni nam umjesto njih pošalju pare na paypal/alertay pošto neisporučuju robu za BID?

markoal pet 8.4.2011 15:24
RuskeGTT kaže...

ne, samo za tebe to nece biti moguce!!!!

daj malo citaj, pise ti u ovom topicu ne tako davno...a i na lockerzu malo pravila za internacionalce procitaj...najlakse je pitati i ne pomuciti se nac sam

Hvala na odgovoru !!
Ako ima netko za reći neka kaže, a nepametuje, nema svatko vremena za čitanje cjelog FAQ.
Previše spama ovdje ima.

Perkan777 pet 8.4.2011 16:55

LOL kakav fijasko jucer na redeemu (nisam bio unutra) xD

Ukratko svi korisnici botova.LRC,ER,custom made su bili detektirani a sve zahvaljujuci pogresci Gray-a

On se kasnije sluzbebno ispiricao i rekao svoju stranu price!

markoal pet 8.4.2011 17:05
markoal kaže...

Ej, jeli vi koristite paypal ili alertpay kad prebacivate novac?
Jeli moguće npr ako Bidamo i dobijemo naočale/igru/itd, oni nam umjesto njih pošalju pare na paypal/alertay pošto neisporučuju robu za BID?

Evo za mene odgovor :

We will ship 24/7 items to members with US addresses. Winners with shipping addresses outside the US will receive a substitute cash equivalent based on the item’s approximate retail value in US dollars (USD) via PayPal or AlertPay only. Please note that the approximate retail value upon which we are basing the cash award is non-negotiable by our members and all decisions are final. Members still will be solely responsible for reporting and paying any taxes, duties or fees.

No jel itko u praksi to uradio, već sam ovo znao, al eto ako je netko nesto BIDAO koliko je novca dobio novca?

imaticx pet 8.4.2011 18:54
Perkan777 kaže...

LOL kakav fijasko jucer na redeemu (nisam bio unutra) xD

Ukratko svi korisnici botova.LRC,ER,custom made su bili detektirani a sve zahvaljujuci pogresci Gray-a

On se kasnije sluzbebno ispiricao i rekao svoju stranu price!

Tko ili sto je Gray?

markoal sub 9.4.2011 10:25

Evo nisam uspio nać na njihovoj stranici, pa da neučinim mozda glupost, jel oni mogu poslat novac na naš paypal accaunt a da mi nismo verified na paypalu??
Pitam jer ću tek krajem tjedna vjerojatno, dobit Visa Electron, a prije toga pokusao bih dobiti na Aukciji štogod.

Bokyyy sub 9.4.2011 13:29
Mitch kaže...
Oću imat problema sa Extreme reedemerom ?

nevjerujem...fab ce updejtati ER a isto tako enesce LRC...to su ovi na zadnjem redeemu uhvasceni zbog glupog GRAYA koji je odao  neki kod lockerzu...ali sa updejtom nece biti problema ispravite me ako grijesim...