Lockerz

nabijem ih, captchatrader ne radi, pa tako nemogu gledat filmice preko LPA...sad su nasli pravo vrijeme za to!

nabijem ih, captchatrader ne radi, pa tako nemogu gledat filmice preko LPA...sad su nasli pravo vrijeme za to!
proradio

kad ce redeem za bosnu ???

Evo konacno i Bosna je dobila mogucnost prijema novca na PayPal!

ma mogo sam si i mislit regional redemption za americas ... jedva cekaju da ih ubace... a nas ce pred kraj i nas redem ce biti .eben bas zbog toga sto smo sa zapadom a to su italija francuska nemacka engleska portugal bla bla...sve ce otic u sekundi...pa nezznam jeli pametno poslagat u lrc da ide od max do min na paypal ili jednostavno se ne trudit uzet vise od 50$ ?

SRY NEST SAM SJEEBO PA SAM MORO EDIT

mislis da nam bolje skupa sa rusima?

imali kakav sharecash bypasser al da radi?

Ej, jeli vi koristite paypal ili alertpay kad prebacivate novac?
Jeli moguće npr ako Bidamo i dobijemo naočale/igru/itd, oni nam umjesto njih pošalju pare na paypal/alertay pošto neisporučuju robu za BID?

ne, samo za tebe to nece biti moguce!!!!
daj malo citaj, pise ti u ovom topicu ne tako davno...a i na lockerzu malo pravila za internacionalce procitaj...najlakse je pitati i ne pomuciti se nac sam

ne, samo za tebe to nece biti moguce!!!!
daj malo citaj, pise ti u ovom topicu ne tako davno...a i na lockerzu malo pravila za internacionalce procitaj...najlakse je pitati i ne pomuciti se nac sam
Hvala na odgovoru !!
Ako ima netko za reći neka kaže, a nepametuje, nema svatko vremena za čitanje cjelog FAQ.
Previše spama ovdje ima.

LOL kakav fijasko jucer na redeemu (nisam bio unutra) xD
Ukratko svi korisnici botova.LRC,ER,custom made su bili detektirani a sve zahvaljujuci pogresci Gray-a
On se kasnije sluzbebno ispiricao i rekao svoju stranu price!

Ej, jeli vi koristite paypal ili alertpay kad prebacivate novac?
Jeli moguće npr ako Bidamo i dobijemo naočale/igru/itd, oni nam umjesto njih pošalju pare na paypal/alertay pošto neisporučuju robu za BID?
Evo za mene odgovor :
We will ship 24/7 items to members with US addresses. Winners with shipping addresses outside the US will receive a substitute cash equivalent based on the item’s approximate retail value in US dollars (USD) via PayPal or AlertPay only. Please note that the approximate retail value upon which we are basing the cash award is non-negotiable by our members and all decisions are final. Members still will be solely responsible for reporting and paying any taxes, duties or fees.
No jel itko u praksi to uradio, već sam ovo znao, al eto ako je netko nesto BIDAO koliko je novca dobio novca?

LOL kakav fijasko jucer na redeemu (nisam bio unutra) xD
Ukratko svi korisnici botova.LRC,ER,custom made su bili detektirani a sve zahvaljujuci pogresci Gray-a
On se kasnije sluzbebno ispiricao i rekao svoju stranu price!
Tko ili sto je Gray?

on je pravio skripte i jos pravi imam ja jednu njegovu sto se placa ali nekoristim posto mi netreba!

Poludio sam kad sam pročito...Nije to trebo napravit, ja se nadam da će bit oke kaj se tiče PayPal nagrade iz 5X redeema...

Ima novosti o reedemu za HR ?

de dajte neki izvor ili nesto da znam o cemu se radi s tim Grayom?

Imas sve na talkprizes.com forumu uglavnom izdao je enescea i fab-a kao i sve korisnike njihovih botova! A bio je jedan od najpostovanijih na forumu!

aha...procitao sam...a sto na njegovom simulatoru pise ono kao more prizes coming soon mislim ako je to simulator sve bi trebalo biti zeleno

Oću imat problema sa Extreme reedemerom ?

Evo nisam uspio nać na njihovoj stranici, pa da neučinim mozda glupost, jel oni mogu poslat novac na naš paypal accaunt a da mi nismo verified na paypalu??
Pitam jer ću tek krajem tjedna vjerojatno, dobit Visa Electron, a prije toga pokusao bih dobiti na Aukciji štogod.

Nisam siguran ali mislim da mozes pa ti tamo stoji i nemozes trositi niti ista sa tom lovom tek kad dodas visu onda ces moci!

nevjerujem...fab ce updejtati ER a isto tako enesce LRC...to su ovi na zadnjem redeemu uhvasceni zbog glupog GRAYA koji je odao neki kod lockerzu...ali sa updejtom nece biti problema ispravite me ako grijesim...

opet sam nest sjeebo!

I ti ces poceit prodavati - a mogao si ono ako redemujemo nesto dobro da ti da mo pola tog kesa al haj nema veze
btw Ekipa jel ko dobio MAIL sa onog 5X reedema ?

ja jos nisam dobio mail :(
znam kako bi jako htio da kazemo da je sr-anje i da ne vrijedi vise lockerz...ali neces to dozivjeti...
jednostavno nema aktivnosti i ceka se redeem za nas dio evrope i TOCKA