Lockerz

koji je mail supporta?
jel support@lockerz.com ?
imam spreman jedan zgodan mail :)

Stade na 956 XD

Tamo će ti odgovorit botom, šalji na sve ostale. :D

Fuck Lockerz, ja idem na FreebiesJeebies, tamo barem znam da su legit. :D

jedna prigodna pjesmica :P

Tamo će ti odgovorit botom, šalji na sve ostale. :D
na koji mail da saljem?

http://talkprizes.com/lockerz_discussion/9403-lockerz_staff_emails.html
Pogledaj ovdje malo :P Imaš na prvom postu 5 mailova.

Cekaj sta je sada...zasto scam?! ... ocu dobiti ja pare?!

dakle, poslao sam kathy ovo:
Dear Lockerz!
Would you be so kind to explain me WHY I couldn't join your redemption this evening? I've been a member since March, 7th 2010 and I've met this requirement to join this 3rd redeem...
The only thing you've done properly today is the redeem time, which was very acceptable in my country (9:30pm) - congratulations - it took you almost 1,5 year to do so!
I'm very happy with the "sorry, you're not in this redemption" sign I've redeemed tonight. I'd like to receive it printed on a poster with red letters instead of $$ cash (since you've let us Internationals get money instead of prizes).
So, can you please tell me why I've redeemed it instead of having chance to redeem something more valuable? Like it was supposed to happen, but no, you failed yet again and, don't know how many, but I guess around 80% or more of your followers hadn't had any chance to get in this redeem.
And then you say this was a short redeem and SOME of the members couldn't get into? SOME??? Yeah, right. Then you say they will get a chance in the next redeem. Yes, great chance, only there'll be some hundreds of thousand other members and we'll get what we here call K... (pobrisao sam radi toga jer se na forumu ne dozvoljava ta rijec, ali znate o cemu je rijec :D) U USTA, or simply translated d*ck in ur mouth.
Thank you for taking care of us members, continue to do so!
Yours faithfully,
Luka

Ruske CAR! ma njih boli k, duzni su nam jos jedan Shop re-redemption, nista od toga :D

Mozes ti pisat ali ako dobijes odgovor javi ja sam kathy sa sa iphona napisao kao i helen koju sam lijepo pitai jel ona zna sta je database i onda sam joj pojasnio kako profiltrirati korisnike takoder sam napomenuo da mene da za preporuku kad dobije otkaz posto ocito nezna obaviti svoj posao kako treba :-)

dakle, poslao sam kathy ovo:
Dear Lockerz!
Would you be so kind to explain me WHY I couldn't join your redemption this evening? I've been a member since March, 7th 2010 and I've met this requirement to join this 3rd redeem...
The only thing you've done properly today is the redeem time, which was very acceptable in my country (9:30pm) - congratulations - it took you almost 1,5 year to do so!
I'm very happy with the "sorry, you're not in this redemption" sign I've redeemed tonight. I'd like to receive it printed on a poster with red letters instead of $$ cash (since you've let us Internationals get money instead of prizes).
So, can you please tell me why I've redeemed it instead of having chance to redeem something more valuable? Like it was supposed to happen, but no, you failed yet again and, don't know how many, but I guess around 80% or more of your followers hadn't had any chance to get in this redeem.
And then you say this was a short redeem and SOME of the members couldn't get into? SOME??? Yeah, right. Then you say they will get a chance in the next redeem. Yes, great chance, only there'll be some hundreds of thousand other members and we'll get what we here call K... (pobrisao sam radi toga jer se na forumu ne dozvoljava ta rijec, ali znate o cemu je rijec :D) U USTA, or simply translated d*ck in ur mouth.
Thank you for taking care of us members, continue to do so!
Yours faithfully,
Luka
a jesi lud. bas sam se nasmijal.
ja sam ih pital kako misle nadmašit fail u sljedećem reedemu?

A sta ti je taj FreebiesJeebies...de objasni malo nacin i to ostalo ukratko.

Fuck Lockerz, ja idem na FreebiesJeebies, tamo barem znam da su legi t. :D
Joj promasih :D...na ovo se odnosi, de malo objasni sta je ovo cudo...kako se pali :D

Wow dali su mi 1000ptz za ispriku sto nisam bio u reedemu...mislim da bas je isto 100$ ili 1000ptz al ajde barem znam da sam bio upravu...inace saznao sam sto se desilo oni nisu bili svjesni da ce biti toliko korisnika sa tom greskom pa su pustili reedem u tih 1-2min toliko komentara i zalbi je ispalo da au naglo povukli ptz place ali kasno posto je oko 50% nagrada bilo ugrabljeno e onda su razmisljali dali je bolje da ih pokopaju oni koji su reedemali ili svi ostali i odlucili se za ostale a ostatak nagrada ce biti preusmjeren na 4.reedem sto znaci da bi tamo trebali biti ukupno vise nagrada nego na svakom pojedinacnom...eto to sam saznao od svog "inside" izvora ili ti citaj lab member kako on kaze veceg ranka...napomenuo je da je kod njih ludnica totalna jel i dalje nekuze kako im se dogada isti problem a na testovima sve prolazi normalno...laku noc ljudi nadam se da sam nekome tko ceka iduci reedem kao i ja uljepsao cekanje :-)

We discovered that you were among a small group of members who could not get into today's Redemption and are sorry you weren't able to participate.
vidi ovo small group of members. daj molim te 80% nije moglo u reedem. ma nek si zabiju tih 1000ptz...............
sad ne možete reći da ništa niste reedemali- 1000 ptz
još da napomenem da su taj mail dobili i oni koji su reedemali na tom 3 reedemu,a k tome dobili su taj mail i oni koji nemaju pravo na reedem.
lockerz je šupalj ko moje čarape.

It is still early days here at Lockerz - a tek ovo...early days, a hvala bogu postoje vec godinu i pol...jaoooooo hahahah
mah, pokupio sam 1000 ptz-a pa jbg, sta je je...
4. redeem ce biti dobar, nadam se! ako opet sta ne zaebu

Sve se bojim da je mali broj ljudi :D da je mali broj ljudi nebi se oni izvinjavali i slali 1000 poena XD samo i tu su ispali malko bezobrazni jer 1000 poena dobijem kad odgledam the homes 4 puta XD

jbt sto sam i ja dobio takav mail,a reedemao sam

Pozdrav ekipa.
Citao sam o problemima na koje ste naišli i ja sam imao problem dali zbog mojeg ne znanja ili retardiranosti. Nemam bas puno bodova 8500 toliko sam sakupio u zadnja dva dana gledajuci one filmice i ciljao sam na laptop ili 500$. Cekao sam od 20h i pratio sto se pise ovdje i na facebooku i u jednom tenutku sam skuzio da je prošlo a ja nisam uspio ni uci.
Zanima me gdje se to tocno idu mjenjati PTZ-ovi dali u onaj PTZ palace (tamo mi je svaki put pisalo comeing soon) ili kada se logiram na lokerz-ovu stranicu pa na onaj Redeem (tamo sam mogao slobodno uci u oba koja su mi ponuđena od četiri i sve mi je pisalo comeing soon). Sada sam ostao skroz zbunjem jer je ispalo da sam bio pozvan a nisam zano gdje treba ici ili je bio neki bug.

Pozdrav ekipa.
Citao sam o problemima na koje ste naišli i ja sam imao problem dali zbog mojeg ne znanja ili retardiranosti. Nemam bas puno bodova 8500 toliko sam sakupio u zadnja dva dana gledajuci one filmice i ciljao sam na laptop ili 500$. Cekao sam od 20h i pratio sto se pise ovdje i na facebooku i u jednom tenutku sam skuzio da je prošlo a ja nisam uspio ni uci.
Zanima me gdje se to tocno idu mjenjati PTZ-ovi dali u onaj PTZ palace (tamo mi je svaki put pisalo comeing soon) ili kada se logiram na lokerz-ovu stranicu pa na onaj Redeem (tamo sam mogao slobodno uci u oba koja su mi ponuđena od četiri i sve mi je pisalo comeing soon). Sada sam ostao skroz zbunjem jer je ispalo da sam bio pozvan a nisam zano gdje treba ici ili je bio neki bug.
Epic :-)
Trebas ici na ptz.place kad je reedem...da nemoras cekati i gledati facebook i ostale stranice koristi ovaj cheker on ce ti zvoniti kad reedem pocne ali danas nema reedema tek sutra...

kao sto sam rekao malo sam retardiran. Hvala na pomoci. dalis se zna u koliko sati pocinje?

Dodjem maloprije sa fax-a kad me doceka paketic od lockerz-a XD jos jedna majica poslali je 2.3. XD
aaa jest sminka...meni danas jos 2 dosle,al one crne,tako da imam 3 :D

Ja sad imam sivu, crnu i bijelu XD a ni jednu nisam reedemao nego mi nisu dolazile majice za z list i kad sam kupio UW i ja ih smarao jedno pola godine i eto poslali mi jednu viska XD

Ja imam 2 zlist majice,2 odys majice i jednu UW majicu xD
I jos par stvari s lockerza :)

Stiglo i meni, hardcase za iPhone i Deos roze. :P
Slike kasnije, nemam sad neki bolji fotić ovdje. :S
Btw, na hardcaseu je malo slika fulana, no ok...

meni bi trebalo doci jos deka,majca i neki glazbeni cd postar dolazi tek oko 2-3 kod mene tako da se nadam :-)

Dodjem maloprije sa fax-a kad me doceka paketic od lockerz-a XD jos jedna majica poslali je 2.3. XD
aaa jest sminka...
iskreno meni je od odiseja najljepsa majica koju mozes dobiti na lockerzu :)
Obrisali su i vise ali doci ce do 1000kad tad...ljudi idem gledat supernatural i odmorit mozak od nesposobnih ljudi...pogledajte sta je enesce napisao na twiteru :-)
Onaj fab je isto lud stalno pita neka pitanja i pravi se lud i naivan a jedan od najvecih botera hahahahah