Lockerz

Evo ja bi dao screenshot od paypala ali lrc više ne sejva stranicu kad redeemaš. nisam to znao. morat ćete mi vjerovati na riječ
ne trollaj, nisi nista uzeo :)

ja nisam dobio mejl...a sudjelovo sam...uso sam negdje 3 min nakon sto je pocelo...i otiso na narukvicu jer sam vidio da je zeleno...brzo sam sve ispiso rucno....i pisalo mi neki error....i ponovo mi se refresha ona str di upisujes svoje podatke i upisem sve i stisnem reedem i izbaci me na pocetnu...ja brijo da nisam stigo na vrijeme pa probam uci na nes drugo...kad mi pise you already reedemed..i onda skuzim da su mi se uduzeli ptz...valjda sam reedemo onda :D

evo moje nagrade
ODLICNA ti je nagrada, samo ne kuzim ako je to crvena boja ili bordeaux crvena?
ma znam da je boje steve maddena :D je*e mi se za ostalo

evo moje nagrade :-)

evo moje nagrade
ma znam da je boje steve maddena :D je*e mi se za ostalo
lapane, ne vidimo ti sliku

Auuu jest dobra :)

prema povjerenim informacijama doznajem da je perkan sa 4 accounta ubo ps3, xbox kinect, 250$ PP i pantalone zenske u vrijednosti 180$

Auuu jest dobra :)
šta perkane ti isto ništa?

Stvarno ili zayebancija?

prema povjerenim informacijama doznajem da je perkan sa 4 accounta ubo ps3, xbox kinect, 250$ PP i pantalone zenske u vrijednosti 180$
ako jest: svaka čast
ako ne: koja si ti budalaaaaa

evo moje nagrade
e kralju jel ti znas da ta tasna vrijedi 180 dolara, ja mislim tako nesto, kad sam jucer gledao malo vrijednosti...

ako jest: svaka čast
ako ne: koja si ti budalaaaaa
samo sam raspolozen za zaebansiju...nisam budala :)
lockerz me probudio iz sna dok sam ucio ekonomiju (na tehn. fakultetu btw - ima li smisla?) bio sam sav trul, no kad je usljedio hladan tus nakon natpisa sorry you're not in this redeem - onda sam popyzdio i eto me :) nabriannnnnnnnnn

Phase 3 of 5X Redemption is complete. This was a fast one, with lots of LEGITIMATE members redeeming great prizes. We're aware that some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but fear not! We will make sure you're in the next phase. We have tons of cool new prizes to show off.
Bahaha kakvi debili!
Ovo je objavljeno na njihovom fejsu xD

Ma pi*ka im materina, NIKAD VISE, NIKAD!!
Phase 3 of 5X Redemption is complete. This was a fast one, with lots of LEGITIMATE members redeeming great prizes. We're aware that some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but fear not! We will make sure you're in the next phase. We have tons of cool new prizes to show off.

GADOVIII!!!!!
Phase 3 of 5X Redemption is complete. This was a fast one, with lots of LEGITIMATE members redeeming great prizes. We're aware that.some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but you'll be in the next phase. We have cool new prizes to show off.
NA POČETKU SAM MISLIO DA SE ŠALE!!

NECE BITI NOVI REEDEM jac CRC

Ooooo yebo sam im mater prek mejla upravo...Pridružite mi se ;)

kaze tviter ovako:
...some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but you'll be in the next phase. We have cool new prizes to show off.
ODLICNO, taman da uguram svoju guzu medu 500 hiljada clanova lockerza u iducoj fazi...
LOCKERZ </3

Molim vas, ako imate fejs, idite ovdje i kopirajte ovo u komentare. http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150117364138597&id=80976158596
LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!!

eva sa twittera ...some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but you'll be in the next phase. We have cool new prizes to show off. znači nema ponovljenog redeema.ostaju još dva sljedeća

koji KUKAC!?!? redeem je trajao 2 minute, odmah obrisali sa Hallwaya, pa ko je tu lud, nek si puse kitu!

dakle, u biti ni nemam se sta buniti jos da mi nadu da sam koristio LPA i LRC, hahahah...
ali preksutra ce biti ista prica, opet ce ovako sebat, izbacit nas sa bOOtovima i to je to...

Molim vas, ako imate fejs, idite ovdje i kopirajte ovo u komentare. http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150117364138597&id=80976158596
LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!!
dode mi da napravim fejs samo radi toga!!!! ali ako sam izdrzao do sad na sve poticaje i tlacenje frendova - mogu i dalje :P

Nadam se da je ovo ljudima otvorilo oci i da svi odu pa nekim ta je+ena firma propadne.

ajooj da vidis koji SPAM party tamo svi pisu redom vec ima preko 300

jel mi treba doci mail odma nakon reedema..nista mi jos nije doslo

Najjaci dio j kad su napisali some of members XD Pa jbt 90% ljudi nije moglo uci XD

Failali su. I yebo sam im mater i sve po spisku. Šteta što nisu svi izgorili u onom yebenom požaru ;)

Da, pokrenuli smo lavinu, ima scam komntara 50x zaredom onda neko ko je ljut na njih i onda opet scam ckomentar 50x
AHAHAHAHHAHA, poceli su brisati lose komentare na fejsu....
evo moje nagrade