Lockerzboy uto 15.3.2011 22:10

ja nisam dobio mejl...a sudjelovo sam...uso sam negdje 3 min nakon sto je pocelo...i otiso na narukvicu jer sam vidio da je zeleno...brzo sam sve ispiso rucno....i pisalo mi neki error....i ponovo mi se refresha ona str di upisujes svoje podatke i upisem sve i stisnem reedem i izbaci me na pocetnu...ja brijo da nisam stigo na vrijeme pa probam uci na nes drugo...kad mi pise you already reedemed..i onda skuzim da su mi se uduzeli ptz...valjda sam reedemo onda :D

RuskeGTT uto 15.3.2011 22:11
air up there kaže...
RuskeGTT kaže...
air up there kaže...

evo moje nagrade

ODLICNA ti je nagrada, samo ne kuzim ako je to crvena boja ili bordeaux crvena?

ma znam da je boje steve maddena :D je*e mi se za ostalo

lapane, ne vidimo ti sliku{#}

Axlus uto 15.3.2011 22:15
RuskeGTT kaže...

prema povjerenim informacijama doznajem da je perkan sa 4 accounta ubo ps3, xbox kinect, 250$ PP i pantalone zenske u vrijednosti 180$

ako jest: svaka čast

ako ne: koja si ti budalaaaaa

RuskeGTT uto 15.3.2011 22:17
Axlus kaže...
RuskeGTT kaže...

prema povjerenim informacijama doznajem da je perkan sa 4 accounta ubo ps3, xbox kinect, 250$ PP i pantalone zenske u vrijednosti 180$

ako jest: svaka čast

ako ne: koja si ti budalaaaaa

samo sam raspolozen za zaebansiju...nisam budala :)

lockerz me probudio iz sna dok sam ucio ekonomiju (na tehn. fakultetu btw - ima li smisla?) bio sam sav trul, no kad je usljedio hladan tus nakon natpisa sorry you're not in this redeem - onda sam popyzdio i eto me :) nabriannnnnnnnnn

Perkan777 uto 15.3.2011 22:18

Phase 3 of 5X Redemption is complete. This was a fast one, with lots of LEGITIMATE members redeeming great prizes. We're aware that some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but fear not! We will make sure you're in the next phase. We have tons of cool new prizes to show off.

Bahaha kakvi debili!

Ovo je objavljeno na njihovom fejsu xD

LordShgi uto 15.3.2011 22:18

Ma pi*ka im materina, NIKAD VISE, NIKAD!!

Phase 3 of 5X Redemption is complete. This was a fast one, with lots of LEGITIMATE members redeeming great prizes. We're aware that some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but fear not! We will make sure you're in the next phase. We have tons of cool new prizes to show off.

Axlus uto 15.3.2011 22:18

GADOVIII!!!!! 

Phase 3 of 5X Redemption is complete. This was a fast one, with lots of LEGITIMATE members redeeming great prizes. We're aware that.some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but you'll be in the next phase. We have cool new prizes to show off.

NA POČETKU SAM MISLIO DA SE ŠALE!!

RuskeGTT uto 15.3.2011 22:19

kaze tviter ovako:

...some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but you'll be in the next phase. We have cool new prizes to show off.

ODLICNO, taman da uguram svoju guzu medu 500 hiljada clanova lockerza u iducoj fazi...

LOCKERZ </3

LordShgi uto 15.3.2011 22:19

Molim vas, ako imate fejs, idite ovdje i kopirajte ovo u komentare.  http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150117364138597&id=80976158596

LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!!

šaki01 uto 15.3.2011 22:20

eva sa twittera ...some eligible members couldn't get in when they hit PTZ Place, but you'll be in the next phase. We have cool new prizes to show off. znači nema ponovljenog redeema.ostaju još dva sljedeća

RuskeGTT uto 15.3.2011 22:22
LordShgi kaže...

Molim vas, ako imate fejs, idite ovdje i kopirajte ovo u komentare.   http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150117364138597&id=80976158596

LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!! LOCKERZ SCAM !!!

dode mi da napravim fejs samo radi toga!!!! ali ako sam izdrzao do sad na sve poticaje i tlacenje frendova - mogu i dalje :P