Lockerz

joj jeste i vi..stvarno vas ne kontam..iako nemas lrc ili drugi neki bot opet mozes uzet minimalno 100 $ na svakom reedemu,naravno uz par akaunta...one majice lockerz,dekice ovo ono,nista nije ispod 20 $...onda od tih para kupis bot i probas nesto vise...i naravno skupljas non stop bodove,ali pametno,ne kao ovi pojedinici koji koriste LPA a nije 5x...jbt
ma jesi ti puko...hahaha da bez lrc-a i botova mozs dignuti 100 dolara...stari moj, da je tako, ja bi vec pol godine koliko imam lrc pro digao bi par milja dolara...
onda drug tebi nije mjesto na lockerzu..idi skini par igara s torenta i zanimaj se necim

onda nisam ni prvi ni zadnji koji ne profitira sa lrc-om...da mi samo znat sta si ti sve pomocu njega ubo...
neznam kako u 5 sek. uspijes uzet nesto, prije nego sve bude out...

ma vi meni niste jasni....ja sam na zadnjem redeemu isao bez ikakvih botova i autofillera...koristio lrc free jedino...kad je zazvonio sve sam rucno isao i login i prize select i fill.....usao medju prvima na ptz place dvoumim se ocu electronics ili accessories i pomislim ma electronics je sve razgrabito i odem na eccessories...upadnem tamo SVE zeeleno uzmeme haljinu od 84$ vratim se na electronic 2 ipod nana jos zelena...a pazite sve sam rucno pisao... ana predzadnjem redeemu dam kasnio vise od 10 minuta i opet uzeo majicu i phone skin pfff

Bas sam htio kupit ovaj lrc pro,ali vidim da su neki imali problema s filtriranjem nagrada tak da mi se necini bas pouzdan.Drzim se ja svog redeemer helpera i lrc free verzije koja jos uvijek redi kak spada.Jos da imam captcha bypass hehe digo bi nagradu bilo koju za 10 sekudni.

paypal nudi da ako si iz HR da mozes preebacit pare samo na vizu.... koji shit... a jel lockerz moze meni poslat pare iako paypal nije verifikovan?
EDIT: jel pametno linkat vise lockerz acc na jedan paypal?

Imam pay pal pravi na drugom mailu,dali mogu nekak linkat taj account sa lockerzom?I kak se to radi ak se moze?

Nakon jako dugo, dodem na lockerz...vidim 5 reedema, i svida mi se...nakon par mj. bi opet mogao nesto ubosti...clan sam od 11 mjeseca 2009 godine...dali imam pravo na svima 5 biti ili?!

Samo 4. Ali ak redeemaš u prva 2, onda nemreš bit u 3., i ak nisi uopće redeemo onda možeš u 4.

lrc pro radi kako treba i autofill i biranje nagrada samo morate kad se logirate odabrati butique i to je to on sam odabere sve iz liste to radi uvjek samo iskljucite auto swap butiqe opciju i radit ce vam! nije problem u lrc pro nego u lockerzu zadnji put im se sve srusilo i bilo je nemoguce uzeti nagradu stalno je izbacivao errore barem meni nekima je radilo dobro a neki se niti logirat nisu mogli! tako da nije u tome problem i da preracuno sam se samo sam u 3 reedema ali opet dobro valjda ce biti love!

ma vi meni niste jasni....ja sam na zadnjem redeemu isao bez ikakvih botova i autofillera...koristio lrc free jedino...kad je zazvonio sve sam rucno isao i login i prize select i fill.....usao medju prvima na ptz place dvoumim se ocu electronics ili accessories i pomislim ma electronics je sve razgrabito i odem na eccessories...upadnem tamo SVE zeeleno uzmeme haljinu od 84$ vratim se na electronic 2 ipod nana jos zelena...a pazite sve sam rucno pisao... ana predzadnjem redeemu dam kasnio vise od 10 minuta i opet uzeo majicu i phone skin pfff
eto vidis sta si ti napisao? uzeo si haljinu koju nitko ne uzima, koja vrijedi koliko vrijedi (zacudujuce da toliko vrijedi) ali koja nije ni do koljena nagradama tipa ipod, ps3, macbook i to...
ajde slazem se - haljina je najbolje sta si mozemo ubost - malo njih ide na to (dok ne prokuze svi internacionalci koliko vrijedi) i ima ih sigurno vise komada nego ipoda npr...
a majica - njih ima skoro pa unlimited tako da mozes i pol sata nakon pocetka redema ju uzet - tako sam ja jednu...isto tako za skin...
dakle zakljucak je: ili nesto sta manje njih uzima i sta vrijedi vise (haljina) ili sa botom ubost nesto jos vrijednije i rijede
lrc pro radi kako treba i autofill i biranje nagrada samo morate kad se logirate odabrati butique i to je to on sam odabere sve iz liste to radi uvjek samo iskljucite auto swap butiqe opciju i radit ce vam! nije problem u lrc pro nego u lockerzu zadnji put im se sve srusilo i bilo je nemoguce uzeti nagradu stalno je izbacivao errore barem meni nekima je radilo dobro a neki se niti logirat nisu mogli! tako da nije u tome problem i da preracuno sam se samo sam u 3 reedema ali opet dobro valjda ce biti love!
e ovo nisam znao da mora se uc rucno u butik...e jel bi ti se dalo staviti skrinsotove samo da vidimo kako konfigurirati LRC PRO opcije, posto vise ne kuzim nista, malo radi, malo ne...HVALA
i jos jedno pitanje za sve: se zna koji tjedan je redem? nije do ove nedelje, nego iduci tjedan? ili?

prvi redeem je izgleda veceras....jel ucestvuje ko?

Zanima me gdje piše otkada smo na Lockerzu? Te, što ako NEMAMO Paypal ili Alertpay, kaj će biti onda ako nešto osvojimo na Lockerzu?

Ako ima nekazes da nemas pokusat ce uplatiti na mail kojim si se regao ako neprode neces dobiti pare niti ista drugo!

Axlus, i kak ti radi autobidder? I tebi CroVandal također?
Btw, napravi si PayPal acc, nije bed, ak imaš multiacc na Lockerzu, lako ti linkaš njih sa ovim glavnim...Npr. meni je mamin glavni PayPal acc, pa imam svoj i tatin mail linkan tamo. :)

e ljudi jeste vi dobili taj remider email? ja jesam sto znaci da sam u reedemu danas a rego sam se tek 2010.
Na ostale acc nije dosao email samo na glavni znaci!

Sa kojim ti slovom počinje e-mail? Možda idu po abecedi pa dođem i ja confirmation da sam u redeemu...XD

e ovako izgleda mail jos jutros sam ga dobio ali nisam znao da je potvrda dok nisu napisali u hallwayu...izrezao sam najbitnije ispod su video linkovi
sa V mi pocinje mail tako da sumnjam u tvoju teoriju

Hahaha, u vezi maila ja sam se šalio...Ako je to potvrda da sudjelujem u današnjem redeemu, onda sam i ja to dobio mada čisto sumnjam da je to to. :/
Btw sad vidim da piše ako smo dobili u mailu link sa catalogom da je to potvrda, što znači da sam u redeemu! JEEEEEEEEEEEEE! ^^

gledao sam na tutudragon3.info statistiku i svi ce ici na electronics i to pogotovo apple ipad, ipod nano, poneki macbook pro...a rijetko je ps3 i i oni fotoaparati...
ja idem na one hlace od 2500ptz ili 2800ptz nisam siguran....otprilike su 195$ jedne + imam 3 accounta (2 za 3. i 4. redeem i jedan za 5. redeem) :D
BTW mislim da nisam dobio taj bug za prvi redeem...na incredimailu nista od lockerza

pa kazem ti ja mislio isto standarno sranje kad provjerim druge acc i nema nista samo na tom! bokyyy idi na manju nagradu posto imas neverificirani paypal a limit ti je 100$ onda!

Kak da znam da mi je PayPal verificiran? Napravio sam ono da mi aktiviraju karticu tak da mi uzmu 10kn, i potvrdio sam e-mail...Kaj još treba?

ja isto dobio taj mail na accountu iz 2010 a na ostalima nisam. al neznam jel to znači da sam upal makar po pravilima ne bi trebal. a neznam čak i ako budem mogao reedemat večeras što ako lockerz skuži pa ne dobim ništ a još k tome neću moć sudjelovat u reedemu u koji po pravilima mogu

kad se logiras pise verified ili unverifed jesi ukucao kod koji pise na ispisu kad ti uzmu lovu!?

ma verifikovat cu ga ja na amex....nema veze mozes verifikovat na master card, american express i visa...a sa paypal accounta mozes samo slati na visu i bank account u SAD-u
vald ce stari dat kreditnu :)

kad se logiras pise verified ili unverifed jesi ukucao kod koji pise na ispisu kad ti uzmu lovu!?
Jesam, i nema problema kaj se tiče toga onda...I kupio sam već 4-5 itema a imam PayPal tjedan dana xD

evo ostalo nadam se da je jasno...
hvala...evo vidi kako je meni (ovo zaokruzeno mi je selektirano), mislim da je ok (ostale opcije su iste). zasto tebi nisu ukljuceni hotkeys?
Zanima me gdje piše otkada smo na Lockerzu? Te, što ako NEMAMO Paypal ili Alertpay, kaj će biti onda ako nešto osvojimo na Lockerzu?
probaj vidjet u mailovima ako jos imas, ja sam nasao prvi mail od lockerza...
e ovako izgleda mail jos jutros sam ga dobio ali nisam znao da je potvrda dok nisu napisali u hallwayu...izrezao sam najbitnije ispod su video linkovi
sa V mi pocinje mail tako da sumnjam u tvoju teoriju
e kad bi bilo to to, dobio sam i ja, a prema prvom mailu od lockerza uclanio sam se 7.3.2010. ... neznam stvarno, vidjet cemo, nista ne kosta kempati malo i probat se ulogirat ako bude radilo :)

vodim rat s ovima iz lockerza zbog confirmation maila sto nisam dobio....i neodgovaraju na support@lockerz.com jel zna neko kako da kontakiram kathy savitt
BTW ako neko koristi incredimail...mozda su mi poslali a poruka osla u onaj junk/spam folder a toga je prije bilo u incredimailu.. a sad nema...imali kakvo rijesenje?
ako vi koristite hotmail.com jel vam confirmation mail doso u Junk ili Inbox ?

hotkeys nije ukljuceno kad imam reedem skriptu i ona sve radi tako da mi do sada nisu trebali nadam se da niti nece ali mogu ih iskljuciti! vidim da je enesce izbacio problematicnu opciju zbog koje selektor nije radio!
znam ja sta on ima, ali meni biranje nagrada zadnjih par puta nije radilo...
jedino sta mi sluzi je za ulazak tj ukucavanje maila passworda i poslije shipping stranice...ostalo sam isao rucno posto mi nije radilo...jel se sta mjenjalo? na zadnjem redemu sam stavio predmete unutra i rekao da mi potrazi njih, program je stajao, nije ulazio nigdje a kamoli uzimao...
mislim da se vise isplati uzet bot za 247 a ako ne onda cekat shop