Lockerz

Ljudi gdje piše otkada smo na Lockerzu?

Evo ljudi ja nisam bio dan dva online pa me zanima kakav je to redeem (kako je dobro biti padobranac:))
Sta je to prvi redeem danas ili sutra?!
BTW fala bogu na onim fake accovima koji su jos aktivni od 9 mjeseca 2009 godine.Moram provjeriti kolko ih ima pa mogu nekom dati ako treba :)

haj ako imas viska posalji bar jedan xD

haj ako imas viska posalji bar jedan xD
Sra*e !!
Sad gledam i mislim da su svi skoro banani :(

PWND :)
perkane, koliko dode bot za bid? :) ne jednokratno, nego za stalno

ja sam u svim reedemima osim prvom

hmm sta bi mogli redeemat?!

Mislim da 50$ po reedmu nije problem :-)

za manje od 200$ ne ustajem iz kreveta :)
jel tko prodaje account iz 2009 da se ubacim i u prvi reedem?

Procitaj malo pravila mozes samo jednom da reedemujes u toku ovih 5 reedema :D

Da ali ja imam 4 acc sto znaci 4 reedema :-p

Procitaj malo pravila mozes samo jednom da reedemujes u toku ovih 5 reedema :D
pravila su da se krše

Puno komplikovano znaci 4 PayPal/AlertPay adrese pa transfer na jedan racun da mozes kupiti nesto skuplje od 50$ :D

evo sad sam uzeo free trial key od bypasscaptcha.com za LPA da odgledam par filmica na jos 2 sporedna accounta :D
CroVandal jel ides na paypal ili alertpay posto sad i RH podrzava paypal...i da li pravis vise paypalovai sve ces pare kasnije prebacit na jedan (jel postoji kakva provizija sto paypal uzima?).

Ovako posto ti redemovi nisu u isto vrijeme samo lrc pro namjestim prije reedema...moram jos samo 2 alertpay racuna otvoriti...uzet cu na alertpay i sve prebaciti na jedan i povuc na karticu! Paypal moze primati novce sad u hrv ali kad sjednu novci moras cekati 30dana dok ih nebudes mogao povuci na karticu dok na alertpayu mogu odmah...

a jel ih mogu odma trosit na razna sraa

Ako nemas karticu paypal ti je bolji izbor posto ces moci kupovati sa ebay-a ali ja cu alertpay posto ako na svakom 50$(to racunam minimalno) to je 1000kn i svakako mi se isplati povuci na karticu!

Ne moraš čekat 30 dana nego 1. u mjesecu...A i rađe ja dobim pare sa maminog, tatinog i svog accounta na jedan mamini PayPal i to je to, bez zayebancije nepotrebne.

Nekuzim pa ja cu sa svih acc prebaciti na jedan i povuci nije komplicirano uopce a 2 alerpay acc vec imam tako da napravim jos 2 i all set

samo se vi nadajte necem vecem!!!
kako mislite bez botova i bypassova uspjet redemati nesto vece?
jel radi LRC pro svoj posao (pod time mislim dali bira automatski nagradu koju mu kazete ili troka?)
neznam, ja sam jos uvijek za shop kad dode, a ovo neznam, nesto sitno ce bit, valjda...

Sta bez botova ni cut pa imam lrc pro :-) radi normalno nista netroka bas je danas update bio! Nemora biti vece dovoljno je da je vrijednost 50$*4 reedema=200$= 1068kn po terenutnom tecaju :-)

jel radi LRC pro svoj posao (pod time mislim dali bira automatski nagradu koju mu kazete ili troka?)
neznam, ja sam jos uvijek za shop kad dode, a ovo neznam, nesto sitno ce bit, valjda...
radi, al ako će opet biti fail kao prošli put, svatko moze uzeti nesto vece :)

Pa kaj ti nije lakše da napraviš jedan PayPal pa linkaš mejlove od ostalih accountova na taj PayPal? Ja sam tak napravio...

Mozda je lakse ali igram na sigurno lako oni vide ako zele da je nosilac acc isti...ovako je sve odvojeno i posaljem novce nije mi tesko mislim nema tu sto biti tesko par puta kliknem...

joj jeste i vi..stvarno vas ne kontam..iako nemas lrc ili drugi neki bot opet mozes uzet minimalno 100 $ na svakom reedemu,naravno uz par akaunta...one majice lockerz,dekice ovo ono,nista nije ispod 20 $...onda od tih para kupis bot i probas nesto vise...i naravno skupljas non stop bodove,ali pametno,ne kao ovi pojedinici koji koriste LPA a nije 5x...jbt

tebi je LRC pro bot? neznam, nije bas neka korist od njega, ako nemas bypassove koje perkan ne zeli dat :P
radi, al ako će opet biti fail kao prošli put, svatko moze uzeti nesto vece :)
ma imam dojam da ce fejlat opet

joj jeste i vi..stvarno vas ne kontam..iako nemas lrc ili drugi neki bot opet mozes uzet minimalno 100 $ na svakom reedemu,naravno uz par akaunta...one majice lockerz,dekice ovo ono,nista nije ispod 20 $...onda od tih para kupis bot i probas nesto vise...i naravno skupljas non stop bodove,ali pametno,ne kao ovi pojedinici koji koriste LPA a nije 5x...jbt
ma jesi ti puko...hahaha da bez lrc-a i botova mozs dignuti 100 dolara...stari moj, da je tako, ja bi vec pol godine koliko imam lrc pro digao bi par milja dolara...

On racuna u 4 redema...lrc pro je bot koji ima puno toga samo mozda nisi niti svjestan...
Da, od danas možeš primati i slati novce na svoj PayPal acc u HR. ;)