Lockerz

meni treba doci i sve je potvrdeno:
Aluminium sports bottle
StadiumBlanket-Blue
Odysses shirt x2
BadCompany antalogy cd
Mario kart-wii igra vec prodana samo kad dode
FWB majica
i nepotvrdeno sa zadnjeg reedema isto fwb majica

vec prodana igra? zasto meni nitko nece kupiti GT za PSP i NFL11 za WII? dajem ih za 100kn, stavio oglase tu i na njuskalo - nitko nista ne zove...sta bi ljudi da prodam original neotvorenu igru za 30-50kn???

da prodana je jednom poznaniku... za 100kn

hoho, sviđa mi se ovo: 5X redeem :P najs

hoho, sviđa mi se ovo: 5X redeem :P najs
fino ako imas par accova,za svaki ponesto...a jesi vidio reedem butik,covjece nikad onoliko nagrada nije bilo

Jel i dalje vrijedi ono,ak redemamo bilo koju nagradu da dobimo pare?To bi bilo preodlicno.

da i dalje vrijedi ono za pare! ja imam nekoliko acc :-) bit ce love

odlično je to s 5 reedema ali u prvom i drugom ne mogu nikako sudjelovati jer sam počeo s lockerzom od 2010.

ja mogu u svima ali imam "samo" 4acc tako da cu jedan izostaviti ali opet mislim da cu dosta love uzet! nagrada ima kao nikada!

pozz,vidio sam vijest da su paypal uplate u hrv konacno odobrene,pa sam se odlucio malo posvetiti lockerzu za neku paypal nagradu.
Nisam bio na lockerzu nekih 5 mjeseci pa jel mi moze netko pojasniti da li se nesto vazno mijenjalo u vezi radeema,imam 6000PTZ pa nezelim da to ne iskoristim.

evo pogledaj si sada na lockerz bit ce 5 redemova pa nesto ugrabi...nabavi si botove barem free inace ces dobiti samo majcu!

evo pogledaj si sada na lockerz bit ce 5 redemova pa nesto ugrabi...nabavi si botove barem free inace ces dobiti samo majcu!
Kako funkcjonira boot,jel netko dobio nesto s tim bootom?
Moze link?

Ja sam u 4 redeema. Da sam samo mjesec dana prije bi bio u svih 5... :( Al dobro, odlične šanse i dobit ću bar neš epski :D

Ja sam u 4 reedema jer sam vec uzeo aluminiumski dnevnik na reedemu pa ispadam iz ovog zadnjeg :D

ja nemam toliko acc imam 4 i ispast cu iz 3. ovi ostali su tu :-) racunam sve ispod 200$ je fail :-)

Ja sam u 4 reedema jer sam vec uzeo aluminiumski dnevnik na reedemu pa ispadam iz ovog zadnjeg :D
Pa imaš bar 2 acca?

Zna li neko gdje se moze provjeriti datum registracije, zaboravio sam?

Jel ima netko neki dobar bot,da netrazim sad bezveze?

Ja sam u 4 redeema. Da sam samo mjesec dana prije bi bio u svih 5... :( Al dobro, odlične šanse i dobit ću bar neš epski :D
ne mozes biti u svih 5 jer je zadnji za one koji uopce nisu redeemali i koji su frisko registrirani :) meni fali 15 dana da budem u 2., tak da sam samo u 1 legalno :/

ja imam jedan acc na kojem nisam nista reedemo napravljen prije par mjeseci...na njemu sam testirao autobid i tak neke programe...

Imam ja tatin acc s kojeg nisam ništa redeemao. A i imam 2 accounta za ostala 3 :D

fino, samo je pitanje koliko ce sad svega bit..::P

evo ovako da vas pitam posto nisam dobio confirmation mail... lockerz kaze da ako nedobijem u roku od 4 tjedna da posaljem mail ponovo sa podatcima svojim i da napise kolko ptz-a mi je deducted (skinuto) a ja sam redeemao odyss black t-shirt xl....kolko je ptza kostala???
BTW imam vise accounta cak i onih laznih za z-listu sto sam sam sebi pravio :D...pa cu sudjelovat u vecini redeemova samo ne u prva 2.... sta mi preporucate da promijenim sve accounte na istu email adresu pa da dobijem pare na jedan alertpay account ili na vise emailova pa da kad dobijem na vise alertpay accounta da prebacim sve pare na jedan?

na vise alertpaya pa kasnije prebacis sve na jedan tako je sigurnije!

gdje se provjerava kad si se regao u lockerz?

ja imam sve mailove od kada sam otvorio gmail pa sam pogledao tako!

ako na mailu pise ovo: I Invited You That means you can join Lockerz. For free. Today. Right now. Click on in. onda je neki dan bilo tocno godinu dana :D (7.3.10.)

jel to istina da podrzava HR paypal?
i meni isto...jos cekam fifu 11 od pred 3 i vise mjeseci i jos jednu odyss majicu od pred 3-4 tjedna