CroVandal sri 9.3.2011 16:09

meni treba doci i sve je potvrdeno:

Aluminium sports bottle

StadiumBlanket-Blue

Odysses shirt x2

BadCompany antalogy cd

Mario kart-wii igra vec prodana samo kad dode

FWB majica

i nepotvrdeno sa zadnjeg reedema isto fwb majica

RuskeGTT sri 9.3.2011 16:14

vec prodana igra? zasto meni nitko nece kupiti GT za PSP i NFL11 za WII? dajem ih za 100kn, stavio oglase tu i na njuskalo - nitko nista ne zove...sta bi ljudi da prodam original neotvorenu igru za 30-50kn???

DragonSlade čet 10.3.2011 14:41

pozz,vidio sam vijest da su paypal uplate u hrv konacno odobrene,pa sam se odlucio malo posvetiti lockerzu za neku paypal nagradu.

Nisam bio na lockerzu nekih 5 mjeseci pa jel mi moze netko pojasniti da li se nesto vazno mijenjalo u vezi radeema,imam 6000PTZ pa nezelim da to ne iskoristim.

FI4 čet 10.3.2011 17:31
.: R32LowRider kaže...

Ja sam u 4 redeema. Da sam samo mjesec dana prije bi bio u svih 5... :( Al dobro, odlične šanse i dobit ću bar neš epski :D

ne mozes biti u svih 5 jer je zadnji za one koji uopce nisu redeemali i koji su frisko registrirani :)  meni fali 15 dana da budem u 2., tak da sam samo u 1 legalno :/

Bokyyy čet 10.3.2011 18:43

evo ovako da vas pitam posto nisam dobio confirmation mail... lockerz kaze da ako nedobijem u roku od 4 tjedna da posaljem mail ponovo sa podatcima svojim i da napise kolko ptz-a mi je deducted (skinuto) a ja sam redeemao odyss black t-shirt xl....kolko je ptza kostala???
BTW imam vise accounta cak i onih laznih za z-listu sto sam sam sebi pravio :D...pa cu sudjelovat u vecini redeemova samo ne u prva 2.... sta mi preporucate da promijenim sve accounte na istu email adresu pa da dobijem pare na jedan alertpay account ili na vise emailova pa da kad dobijem na vise alertpay accounta da prebacim sve pare na jedan?