Internet

Kako se poveca download speed na utorrentu

bobofloki2 pon 1.2.2010 20:20

Molim vas ko zna kako da povecam download speed na utorrentu skoro mi je veci upload speed neko download speed!!!SRY ako je vec takva tema nisam mogo bas skuzit!! jer ima veze ako skidam par istih sttvari???

!!!HVALA UNAPRIJED!!!

mindstorm pon 1.2.2010 20:33

da dobar je ovaj portfoward iz linka....

ali moraš malo podesiti opcije u torrentu, odeš na speedtest.net, odabereš zagreb i upamtiš upload brzinu

pa odeš na azureus upload settings calculator, tamo upišeš brzinu ( speedtest ti je da u Kb, moraš je u ovaj calculator upisati u Mb )

i on ti dolje ispiše najbolje postavke za tvoj torrent koje prepišeš u opcije torrenta na odgovarajuča mjesta,

treba ne samo torrent nego i azureus propustiti kroz firewall, odeš u firewall - ad new port - upišeš:   Azureus 

i nemoj smanjivati upload jer ti onda i download ne štima !!!

još jedino na kraju klikneš u utorrentu desnim klikom na torrent - bandwidth allocation staviš na high

blackalbum pon 1.2.2010 20:37
mindstorm kaže...

ali moraš malo podesiti opcije u torrentu, odeš na speedtest.net, odabereš zagreb i upamtiš upload brzinu

pa odeš na azureus upload settings calculator, tamo upišeš brzinu ( speedtest ti je da u Kb, moraš je u ovaj calculator upisati u Mb )

i on ti dolje ispiše najbolje postavke za tvoj torrent koje prepišeš u opcije torrenta na odgovarajuča mjesta,

treba ne samo torrent nego i azureus propustiti kroz firewall, odeš u firewall - ad new port - upišeš:   Azureus 

još jedino na kraju klikneš u utorrentu desnim klikom na torrent - bandwidth allocation staviš na high

ja to nisam ništa radio samo sam smanjio upload na 10 kb, i sad mi skida 490 kb/s

mindstorm pon 1.2.2010 20:43
blackalbum kaže...
mindstorm kaže...

ja to nisam ništa radio samo sam smanjio upload na 10 kb, i sad mi skida 490 kb/s

informiraj se malo upload mora biti jer o njemu ovisi i download