Internet

Kako odblokirati stranice u Mozilli?

Dragana995 pet 6.8.2010 11:09

Uh, zeznula sam stvar. Blokirala sam stranicu (slučajno) i sada na Fejsu ne mogu gledati slike. Tražila sam po netu kako da odblokiram tu stranicu, ali nisam našla. Skidala sam i Proxy (ili nešto tako, uglavnom za te stranice) i uspjela sam samo naći kako da ih blokiram.

Ako postoji ovakva tema, molim vas uputite me tamo.

Mislim da je u dobrom podforumu. Namigiva

Dragana995 pet 6.8.2010 11:30

Ma nisam ni jedno ni drugo. Zeznula sam stvar. Išla sam na sliku desnim klikom i htjela sam da sačuvam sliku, ali sam slučajno kliknula Blokiraj bla bla bla Mršti se

Na netu sam uspjela naći kako da odblokiram ako imam XP, a ja imam Windows 7. Mršti se

Pokušala sam da deinstaliram ovu Mozillu, pa skinula novu, ali mi svejedno ne prikazuje te slike... :S

zoooomm pet 6.8.2010 11:41
Dragana995 kaže...

Ma nisam ni jedno ni drugo. Zeznula sam stvar. Išla sam na sliku desnim klikom i htjela sam da sačuvam sliku, ali sam slučajno kliknula Blokiraj bla bla bla Mršti se

Na netu sam uspjela naći kako da odblokiram ako imam XP, a ja imam Windows 7. Mršti se

Pokušala sam da deinstaliram ovu Mozillu, pa skinula novu, ali mi svejedno ne prikazuje te slike... :S

Onda vjerojatni nije do FF.

Jesi pokusala otvoriti slike u drugom pretrazivacu?

ExXxEr pet 6.8.2010 11:48
torrente kaže...

evo rjesenja.

ovo si napravila

Tools > Options > Content > Load Images Automatically

da to se i meni jednom desilo, srecom brzo sam progooglao rjesenje

ja mirslim da je ovo najjednostavnije, nista ne trebas reinstall ;)

Dragana995 pet 6.8.2010 13:59

Nisam. Htjela sam ranije da odgovorim, ali mi nije dao jer sam novi član xD

To mi je označeno, pokušala sam da odčekiram pa da čekiram ponovo, ali ista stvar... Sad ću pokušati sa ovim instaliranjem i deinstaliranjem pa javim :D