Iskon

ja imam trio start, flat 3 mege, osnovni paket tv-a i telefon koji skoro pai ne koristim, 209 kn ovaj mjesec dosao racun, zg podrucje, igram se ugl i surfam, prezadovoljan, bio prije na b-netu, raskinuo nakon 3 mjeseca...

koliko si cekao da ti dodu kuci instalirati internet

Ja sam napravio zahtjev za priključak 04.01. i još čekam da se gospoda udostoje.
Rečeno mi je do 45 radnih dana.Kakve sam sreće doći će zadnji dan ili uopće neće

A gdje trenutno zivis

Zadnjih 18 godina u Karlovcu.

Pa odakle sad koristis internet ako ti ga jos nisu spojili

Djed Mraz mi posudio

ozbiljno te pitam

Mozda mobilni? -.-'

ozbiljno te pitam
Kakve to sad veze s Iskonom ima?
Mislim,držimo se teme...ostalo je nebitno.

Evo i pravog odgovora autoru teme:
06.01. sam potpisao predugovor s Iskonom,ovaj čas je tehničar izašao van iz stana.
Dakle i ja postadoh konačno mali Iskonovac

Jel itko zna koliko njima treba da dođe tehničar (ili tko već), poslao sam zahtjev za Iskon DUO Fun paket prije 2 i pol tjedna? Dakle,faksirao sam zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa i kopiranu osobnu. Jel treba još šta? Nitko da javi: da li treba,ne treba... :/

Jel itko zna koliko njima treba da dođe tehničar (ili tko već), poslao sam zahtjev za Iskon DUO Fun paket prije 2 i pol tjedna? Dakle,faksirao sam zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa i kopiranu osobnu. Jel treba još šta? Nitko da javi: da li treba,ne treba... :/
Ja sam cekao 2 mjeseca da mi dodju spojit iskon, navodno je t-com nesto zafrkavao...malo galame u pravo vrijeme i na pravom mjestu i dobio sam prva 3 mjeseca besplatno...
Pozdrav,naime zelim raskinuti ugovor sa bnet-om jer mi ih je dosta.Imam toliko problema snjima,ping mi je dobar kasno u vecer i rano ujutro a ostatak dana ping je katastrofalan oko 120.Bavim se gamingom i zelim preci na iskon(televizija,telefon,internet) pa me zanima koji paket bi trebao uzeti,inace iz splita sam i cuo sam da je njihov ping jako dobar,iskljucio bih carnet u svakom slucaju.I jos me zanima koliko bih trebao cekati da mi dodu instalirati iskon kuci.