drwoo uto 7.2.2012 14:14

Pozdrav,naime zelim raskinuti ugovor sa bnet-om jer mi ih je dosta.Imam toliko problema snjima,ping mi je dobar kasno u vecer i rano ujutro a ostatak dana ping je katastrofalan oko 120.Bavim se gamingom i zelim preci na iskon(televizija,telefon,internet) pa me zanima koji paket bi trebao uzeti,inace iz splita sam i cuo sam da je njihov ping jako dobar,iskljucio bih carnet u svakom slucaju.I jos me zanima koliko bih trebao cekati da mi dodu instalirati iskon kuci.

Srednji uto 7.2.2012 14:24

ja imam trio start, flat 3 mege, osnovni paket tv-a i telefon koji skoro pai ne koristim, 209 kn ovaj mjesec dosao racun, zg podrucje, igram se ugl i surfam, prezadovoljan, bio prije na b-netu, raskinuo nakon 3 mjeseca...

kule uto 16.10.2012 12:38

Jel itko zna koliko njima treba da dođe tehničar (ili tko već), poslao sam zahtjev za Iskon DUO Fun paket prije 2 i pol tjedna? Dakle,faksirao sam zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa i kopiranu osobnu. Jel treba još šta? Nitko da javi: da li treba,ne treba... :/

Srednji uto 16.10.2012 12:46
kule kaže...

Jel itko zna koliko njima treba da dođe tehničar (ili tko već), poslao sam zahtjev za Iskon DUO Fun paket prije 2 i pol tjedna? Dakle,faksirao sam zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa i kopiranu osobnu. Jel treba još šta? Nitko da javi: da li treba,ne treba... :/

Ja sam cekao 2 mjeseca da mi dodju spojit iskon, navodno je t-com nesto zafrkavao...malo galame u pravo vrijeme i na pravom mjestu i dobio sam prva 3 mjeseca besplatno...