Internet

Internet zarada

#GaMerr sri 12.10.2011 17:41
hogar315 kaže...

ja sam vidio njegov komp i sve sto je covjek kupio sa tim parama:D...stvarno svaka cast.D....koja stranica se vise isplati?...sharecash ili fileice?

sharecash je stara stranica i pokazala se dobra i svaka im cast ali nisu nikakv update radili preko godinu dana, fileice je bolja jer su nedavno je napravili i imaju sve bolje od anketa,sistema,toolova i.t.d
sve je bolje na fileice, ali opet u BETI je

hogar315 čet 13.10.2011 14:03
#GaMerr kaže...
hogar315 kaže...

ja sam vidio njegov komp i sve sto je covjek kupio sa tim parama:D...stvarno svaka cast.D....koja stranica se vise isplati?...sharecash ili fileice?

sharecash je stara stranica i pokazala se dobra i svaka im cast ali nisu nikakv update radili preko godinu dana, fileice je bolja jer su nedavno je napravili i imaju sve bolje od anketa,sistema,toolova i.t.d
sve je bolje na fileice, ali opet u BETI je

hvala evo ja sam isto prije neki dan poceo sa time...i nadam se da ce mi uspjeti.:D

lovac82 uto 18.10.2011 15:33

Pa postoji nesto sl. ali si manje placen... netload.in, fileserve.com, filesonic.com, hotfile.com, megaupload.com

Skini si JDownloader i tamo imas popis gotovo svih hosting servisa koji placaju, i onih koji ne placaju.

Trebas ih sve jako dobro prouciti i odabrati onaj koji ti najvise odgovara ili jos bitnije, druge ljude treba privuci neki od servisa jer ne nude svi dobru brzinu kada skidaju i neki imaju captcha, JDownloader ih moze desifrirati (osim google captcha). Jedan od tih koji nema google-ov captcha sistem je netload.in (ima captch-e ali ne od googla) ali problem je sto uploadanim fileovima ne mozes mijenjati ime na tom netloadu (na ovim ostalim koje sam nabrojao mozes), tako da ti ne mogu pomoci rapidleech site-ovi kod netloada. Taj netload je privlacan drugima koji skidaju fileove s njega jer nudi dobru brzinu.

hogar315 uto 18.10.2011 16:06
lovac82 kaže...
Pa postoji nesto sl. ali si manje placen... netload.in, fileserve.com, filesonic.com, hotfile.com, megaupload.com

Skini si JDownloader i tamo imas popis gotovo svih hosting servisa koji placaju, i onih koji ne placaju.

Trebas ih sve jako dobro prouciti i odabrati onaj koji ti najvise odgovara ili jos bitnije, druge ljude treba privuci neki od servisa jer ne nude svi dobru brzinu kada skidaju i neki imaju captcha, JDownloader ih moze desifrirati (osim google captcha). Jedan od tih koji nema google-ov captcha sistem je netload.in (ima captch-e ali ne od googla) ali problem je sto uploadanim fileovima ne mozes mijenjati ime na tom netloadu (na ovim ostalim koje sam nabrojao mozes), tako da ti ne mogu pomoci rapidleech site-ovi kod netloada. Taj netload je privlacan drugima koji skidaju fileove s njega jer nudi dobru brzinu.

hvala...a dali postoji kao sharecash  sa anketama za europske države?*!

JokeKralj čet 20.10.2011 14:33
Abra008 kaže...
Da li je neko probao zarađivati pravljenjem flash igrica preko interneta?

gledaj da bi zarađivao preko flasha trebaš imat dobre resurse tj. jedino ti je isplativo napravit nekakvi 2D ili isometric MMO s turn base potezima.

Tu bi ti bila zarada jedino u kupovanju itemova , al opet kupovanje itemova odvlači igrače.

Počmi raditi nekakve besplatne igre za android ili neki drugi OS za mobitele i prodaj ih za neku siću , tu ti je već para.

Ugl kreativnost + znanje jezika = uspjeh (nije garantiran al opet...)

hogar315 čet 20.10.2011 15:02
JokeKralj kaže...
Abra008 kaže...
Da li je neko probao zarađivati pravljenjem flash igrica preko interneta?

gledaj da bi zarađivao preko flasha trebaš imat dobre resurse tj. jedino ti je isplativo napravit nekakvi 2D ili isometric MMO s turn base potezima.

Tu bi ti bila zarada jedino u kupovanju itemova , al opet kupovanje itemova odvlači igrače.

Počmi raditi nekakve besplatne igre za android ili neki drugi OS za mobitele i prodaj ih za neku siću , tu ti je već para.

Ugl kreativnost + znanje jezika = uspjeh (nije garantiran al opet...)

+neko opče znanje.:D

#GaMerr pet 11.11.2011 19:41
sinka3 kaže...

molio bih vas za informaciju, da li je bolje isplačivati novce u Hrvatsku preko Alertpay-a ili preko PayPal-a?  I kolko uzima proviziju ako isplačujemo na banku ili karticu?

paypal je boljim a provizija je jako mala

Softwer pet 11.11.2011 20:22

Ja osobno mislim da se prek interneta nemoze zaradit za minimalne potrebe,nego bolje  se javi na kakvo radno mjesto ili se prijavi na neki natjecaj nego da se zahebaes kod kuce s netom,a zapravo vise potrosis na internet nego sto zaradis,mislim kako hoces tvoj zivot tvoja stvar......

#GaMerr pet 11.11.2011 20:55
Softwer kaže...

Ja osobno mislim da se prek interneta nemoze zaradit za minimalne potrebe,nego bolje  se javi na kakvo radno mjesto ili se prijavi na neki natjecaj nego da se zahebaes kod kuce s netom,a zapravo vise potrosis na internet nego sto zaradis,mislim kako hoces tvoj zivot tvoja stvar......

ja sam imao prosli mjesec $950 a nista nisam radio.... Pa si ti zamisli ..........
ovaj mjesec oko $400  a nista nisam radio a jos ima 20 dana do kraja mjeseca

Games 4 life pet 11.11.2011 21:08

Pitanja:

1.Da li je dobro napraviti account i na sharecash -u i na fileice -u i onda dobivati tako pare ?
2.Kako to uspjevate ? Da zaradite oko 700 $ na mjesec, pa niti netrebate zista fizički nikad raditi po tome :D
3. Koristi li ko Google Ads na svojim stranicama i kakva je zarada ? Moze li se Google Ads koristiti na blogu ?
4.Da li ljudi besplatno skidaju sadržaj kojega vi postavite ?

lovac82 pet 11.11.2011 21:14

@Softwer

Na srecu, nisi u pravu, pogledaj blog od ovog Gamera iznad i vidjet ces dokaze (isplate i stvari koje je kupio, i obrati pozornost na onu sliku s monitorom).... a ja bih molio gamera da uslika bug forum, svoj blog i stvar koju je kupio kako bi stvorio jos jace dokaze....

godo pet 11.11.2011 21:43
#GaMerr kaže...
Softwer kaže...

ja sam imao prosli mjesec $950 a nista nisam radio.... Pa si ti zamisli ..........
ovaj mjesec oko $400  a nista nisam radio a jos ima 20 dana do kraja mjeseca

I tata bi sine!

Ajde napravi neki tutorijal da vidimo kako to funkcionira u praksi!

Naravno ako želiš djeliti svoju pamet.