Hotmail u gmail

To je automatsko preusmjeravanje. Svaki ozbiljniji mail servis podržava, a napredniji podržavaju i preusmjeravanje na osnovu nekih kriterija. Kako točno na hotmail-u podesiti nisam siguran, ali pročešljaj malo po postavkama.

Jeli moguće da nekako napravim da svu pristiglu poštu na moj hotmail prebacim na svoj gmail, tako da npr. dobivam tu poštu i na hotmail i gmail?
Jeli to moguće?
U GMailu klikni na Postavke -> Računi i uvoz -> Dodavanje računa za POP3 e-poštu. Dalje ćeš vjerojatno znati i sam. Samo slijedi korake.

Nece ici tako jer gmail ne moze (barem nije mogao kad sam ja htio) preuzeti postu sa hotmaila ali mozes sa hotmaila preusmjeriti postu na gmail ali ti se brise sa hotmaila. Znaci ne mozes imati na oba racuna. Uostalom provjeri i jedan i drugi nacin, preuzeti sa gmaila ili preusmjeriti sa hotmaila.

Nije vazno dal ce se ona posta na hotmailu pobrisati, važno je da ona dođe na gmail. jel to može?

Imas u opcijama hotmaila forward. Bilo je barem prije. Tu ukucaj svoj gmail mail i trebalo bi ti dolaziti na gmail.

Da nije to mozda opcija add an e-mail account ?
Add an e-mail account
You can use Hotmail to send and receive e-mail from other accounts. To get started, enter an e-mail address below.
E-mail adress:
Password:

Jeli moguće da nekako napravim da svu pristiglu poštu na moj hotmail prebacim na svoj gmail, tako da npr. dobivam tu poštu i na hotmail i gmail?
Jeli to moguće?
U GMailu klikni na Postavke -> Računi i uvoz -> Dodavanje računa za POP3 e-poštu. Dalje ćeš vjerojatno znati i sam. Samo slijedi korake.
Napravio sam to, nadam se da to vrijedi za stalno, ne samo mjesec dana.

Vrijedi za stalno.

Ovdje imaš step-by-step guide za to što ti treba.
U slučaju da ovo što si napravio ne bude radilo.

Jo samo jedno pitanje. Vjerovatno je odgovor ne, al da pitam za svaki slučaj.
Mogu li se ulogirati na sa gmailom tamo di se ulogiravam s hotmailom ili moram za to koristiti hotmail?

Ne mozes. Tamo moras koristiti hotmail login podatke.

Napravio sam gmail račun i htio bi na njega preusmjerim 2 računa, jedan sa hotmaila i jedan sa gmaila pa bih molio upute :)
Vidim da suprijašnji odgovori stari više od 2 godine a i tražio sam te opcije i nisam ih baš našao, vjerojatno se nešto promjenilo :(
Jeli to moguće?