MrBlc pon 26.7.2010 21:27

To je automatsko preusmjeravanje. Svaki ozbiljniji mail servis podržava, a napredniji podržavaju i preusmjeravanje na osnovu nekih kriterija. Kako točno na hotmail-u podesiti nisam siguran, ali pročešljaj malo po postavkama.

deadman pon 26.7.2010 21:32
Tsar kaže...

Jeli moguće da nekako napravim da svu pristiglu poštu na moj hotmail prebacim na svoj gmail, tako da npr. dobivam tu poštu i na hotmail i gmail?

Jeli to moguće?

U GMailu klikni na Postavke -> Računi i uvoz -> Dodavanje računa za POP3 e-poštu. Dalje ćeš vjerojatno znati i sam. Samo slijedi korake.

logic pon 26.7.2010 21:40

Nece ici tako jer gmail ne moze (barem nije mogao kad sam ja htio) preuzeti postu sa hotmaila ali mozes sa hotmaila preusmjeriti postu na gmail ali ti se brise sa hotmaila. Znaci ne mozes imati na oba racuna. Uostalom provjeri i jedan i drugi nacin, preuzeti sa gmaila ili preusmjeriti sa hotmaila. 

Tsar uto 27.7.2010 09:46

Da nije to mozda opcija add an e-mail account ?

Add an e-mail account

You can use Hotmail to send and receive e-mail from other accounts. To get started, enter an e-mail address below.

E-mail adress:

Password:

Tsar uto 27.7.2010 09:51
deadman kaže...
Tsar kaže...

Jeli moguće da nekako napravim da svu pristiglu poštu na moj hotmail prebacim na svoj gmail, tako da npr. dobivam tu poštu i na hotmail i gmail?

Jeli to moguće?

U GMailu klikni na Postavke -> Računi i uvoz -> Dodavanje računa za POP3 e-poštu. Dalje ćeš vjerojatno znati i sam. Samo slijedi korake.

Napravio sam to, nadam se da to vrijedi za stalno, ne samo mjesec dana.

xxx777 uto 8.1.2013 18:48

Napravio sam gmail račun i htio bi na njega preusmjerim 2 računa, jedan sa hotmaila i jedan sa gmaila pa bih molio upute :)

Vidim da suprijašnji odgovori stari više od 2 godine a i tražio sam te opcije i nisam ih baš našao, vjerojatno se nešto promjenilo :(