Kaiserex sri 11.2.2009 19:07

Hamachi u osnovi radi na VPN protokolu, te emulira LAN konekciju, a sve to preko Interneta.
Tako da se lako mozes povezati sa prijateljem i igrati multiplayer igre, no nisu sve igre podrzane.
Osobno nikad nisam isprobao ovaj nacin konekcije, al citao sam da radi i vise od toga.
Ako netko zna vise neka objasni covjeku.

ihush sri 11.2.2009 19:13

... zluži za VPN, kreiraš grupu, password i ostatak je kao da si na lokalnom LANu. Za neke igre (Starcraft) potrebno je podesiti IPX protokol. Ima status -on line, chat itd... pa se vidi tko je u grupi itd.

-napomena, mada onda igraš peko interneta u mrežnim opcijama igre biraš LAN (ne internet i sl.).

Bes7 čet 12.2.2009 13:33

ljudi, ljudi hamachi vam je komplikovan, preko hamachija se igraju igre koje trebaju steam itd... naprimjer Left 4 Dead ljudi igraju preko hamachija, ali cod2, cod4 i ove ostale, fino instalirate prvi i zadnji patch pa instalirate xfire, pa se regate na xfire i igrate u miru

jer, hamachi vam je komplikacija

kikimania22 čet 12.2.2009 22:57
Bes7 kaže...

ljudi, ljudi hamachi vam je komplikovan, preko hamachija se igraju igre koje trebaju steam itd... naprimjer Left 4 Dead ljudi igraju preko hamachija, ali cod2, cod4 i ove ostale, fino instalirate prvi i zadnji patch pa instalirate xfire, pa se regate na xfire i igrate u miru

ma netreba biti ja skoru svaku igricu igram preko hamachija, igro sam fifu 09, nhl 09, nba 09... skoro sve sportske igrice ali i cod se lako može igrat, samo napišeš na google how to play (koju igricu želiš) with hamachi i čitaš, malo trebaš progooglati ali isplati se

i steam mi je trebao samo kad sam igrao left 4 dead, a njega samo skineš, regaš se i imaš ga upaljenog dok igraš i to ti je toCool
Zippo sub 14.2.2009 13:42
spassbremse kaže...

može li tko reči za što služi hamachi ( ja čuo da se preko njega mogu igrat multyplayer igre (npr. call of duty 4)  ali s prijateljem kojim se dogovoriš) i kako se s njime radi.

http://lmgtfy.com/?q=Hamachi+%22wikipedia%22&l=1
luka_cro sub 14.2.2009 20:28
Bes7 kaže...

nije nista komplikovan,jednostavniji nemoze biti,jbt samo napravis network u 3klika,drugi se spoje na tu network i npr(cod2 ili cod4) samo pokrenes ides find game pod lan i spojis se i uzivas(samo neko treba prije host server) a xfire ne mozes sa hamachijam mjeriti,jer nije za istu namjenu