Internet

G2play.net - pitanja i odgovori

GoxiCity pon 12.11.2012 19:06

Poz. Danas je kolega narucivao igricu s g2play, al nije mogao, dobio je ovu poruku "In order to keep your account secure, user sessions expire automatically after some time of user inactivity". I kad je napravio novi acc isto. Jel netko imas rijesenje za ovo mozda?  Thnx

peterstern9 pon 12.11.2012 20:40

Napravi paypal account i na spoji ga sa erste visa electron karticom i sve ces moc raditi po internetu gdje treba paypal. Kad se registriras na paypal, trebat ce ti iz erste banke 4-znamenkasti broj kao potvrda da je to tvoja kartica

SimeKZ sri 28.11.2012 12:27

kupi... problema nikad nisam imo s njima. Zadnja trgovina je bila kad sam kupio fifa 13. Nemam isti e.mail na paypalu i na registraciji pa su trazili potvrdu. Inace uvijek sve perfektno lod njih... preporuka.

marko227 sub 20.7.2013 11:36

Nije moguće, jer ti i dalje živiš u Hrvatskoj bez obzira je li Hrvatska u EU ili nije.

Odnosno moguće je ali sukladno zakonu o deviznom poslovanju, što bi značilo da moraš imati otvoren devizni račun u banci,

a na uplate u devizama banka ti uzme veliku proviziju tako da se ne isplati to raditi.

GoodAngel sri 10.12.2014 04:44

http://www.g2play.net/catalogsearch/result/index/?q=metro+last+light

ni meni nije jasno šta im znači ovo gift, dakle ima razlike između obično stema keya i gifta? planiram si kupit metro last light, cijena je i više nego ok, ali ne znam koji od ovih uzet pošto im je kolekcija pozamašna, može netko malo objasnit koja je razlika u ovim igrama, i zašto su neke skuplje a radi se o istom naslovu dakle metro 2034 last light, a vidim cijene se kreću od 6 eura pa do 15. može netko objasnit u čemu je kvaka, zašto jedna igra ima veću a druga nižu cijenu, vidim da su napisali da ima neke dodatke igra ali opet mi to nije jasno što ne bi bilo logično da svi imaju samo jednu igru u ponudi, a ne ovako 10 njih istog naslova s različitim sastojcima.

planiram si uzet steam key mislim da je to najsigurnija opcija, ipak je steam i key u priči. {#}

sasa13 sub 3.1.2015 00:48

Nikad nisam kupovao preko g2play.net-a pa bi me samo zanimalo kako tocno ide procedura nakon sto kupimo cd key za neku igricu preko Steama.

Ovaj dio mi je jasan:

1. Go to: http://store.steampowered.com/ and download STEAM client.

2. Click "Install Steam" (from the upper right corner)

3. Install and start application, login with your Account name and Password (create one if you don't have).

4. Please follow these instructions to activate a new retail purchase on Steam:

•    Launch Steam and log into your Steam account.
  •    Click the Games Menu.
  •    Choose Activate a Product on Steam...
  •    Follow the onscreen instructions to complete the process.

.....

E sad, mene zanima dio nakon aktivacije. Se igra sama krene skidati preko Steam-a ili kako se dodje do nje?

ZGamer sub 3.1.2015 00:54

ako je gift onda dobiš ikonu kao poruku da si dobio gift itd klikaš i aktivira se a ako je key onda ga moraš ukucati na stemu imaš opciju activate a prodact on steam i tamo ukucaš key koji si dobio u emailu

ZGamer ned 4.1.2015 02:00

točno nemaš brige samo uzmi(te)u obzir da je od 1.1.2015 donešen nekakav novi zakon o vat % tj tax-porezu na online kupovinu te se na svaku web cjenu obračunava još 25% poreza(hrvatskog) za svaku članicu eu po njihovoj poreznoj stopi-gluposti opet deru gdje god stignu

Ashelor sub 24.1.2015 11:37
ZGamer kaže...

točno nemaš brige samo uzmi(te)u obzir da je od 1.1.2015 donešen nekakav novi zakon o vat % tj tax-porezu na online kupovinu te se na svaku web cjenu obračunava još 25% poreza(hrvatskog) za svaku članicu eu po njihovoj poreznoj stopi-gluposti opet deru gdje god stignu

Ima li neki shop baziran van EU da nemoramo placat taj porez.

Gledam kupit DA: Inq, pice 32 Eura, idem na checkout 40 Eura, ono... FU, but no thank you