jurluk
sri 25.8.2010 17:02
Firefox 4.0 beta
jurluk
sri 25.8.2010 17:02
Sum_of_all_fears
sri 25.8.2010 17:06
Options - > Security -> Saved passwords. Nađi facebook u popisu i izbriši one loginove koji ti ne trebaju.
Dal netko zna kako napraviti da mi se vrate exit,minimize i maximize opcije. Nesto sam bio stisnuo i sve 3 su nestale, tj nema ih samo kad je ugasen menu bar.
jocker321
sri 25.8.2010 18:16
imam problem s izgledom, koristim xp, krenuo sam s betom od b2 i isto je bilo ovako nikako da mi se pojavi novi izgled pomoc
icecold
sri 25.8.2010 18:45
Dal netko zna kako napraviti da mi se vrate exit,minimize i maximize opcije. Nesto sam bio stisnuo i sve 3 su nestale, tj nema ih samo kad je ugasen menu bar.
Sačekaj betu 5. Za sada trenutno nemoj koristiti temu. (personu)
imam problem s izgledom, koristim xp, krenuo sam s betom od b2 i isto je bilo ovako nikako da mi se pojavi novi izgled pomoc
U beti 5 će biti menu button u tittle baru.
Za sada oba fixa su dostupna u b5pre. (nightly)
soundstream
sri 25.8.2010 21:11
Options - > Security -> Saved passwords. Nađi facebook u popisu i izbriši one loginove koji ti ne trebaju.
E hvala Puno...
Uspio sam 
sisko93
sri 25.8.2010 21:34
ajde da se vratimo na moj problem...
zelim obrisati kompletno firefox.. to nije problem..
nego me zanima kako poslje vratiti sve iz bookmarksa i sve lozinke.. za bookmarks nije toliki problem jer ima ono organize bookmarks koji nije problem, nego za lozinke je druga prica - kako ju povratiti
u minefieldu ima sada ona stvar sync na koju sam se logiro ali ja s time neznam baratat.. - sto sve trebam napraviti da povratim spremite lozinke?
(nadam se da sam bio jasan?)
soundstream
sri 25.8.2010 22:39
icecold
sri 25.8.2010 23:17
ajde da se vratimo na moj problem...
zelim obrisati kompletno firefox.. to nije problem..
nego me zanima kako poslje vratiti sve iz bookmarksa i sve lozinke.. za bookmarks nije toliki problem jer ima ono organize bookmarks koji nije problem, nego za lozinke je druga prica - kako ju povratiti
u minefieldu ima sada ona stvar sync na koju sam se logiro ali ja s time neznam baratat.. - sto sve trebam napraviti da povratim spremite lozinke?
(nadam se da sam bio jasan?)
http://www.youtube.com/watch?v=yWlsUNsluJM&feature=player_embedded
sisko93
sri 25.8.2010 23:25
e hvala vam svima ali rijesio sam stvar sa firefox sync!
resetirao sam sve svoje podatke na syncu stim da sam stavio SVE kvacice (bookmarks,pass,history,pref...znaci sve) i objavio na svoj acc...
kada sam ponovno instalirao povratio sam te podatke i sve je bilo SKORO kao i prije... (nije povratio add-ons i na bookmarks toollbar su bila dodana 3 standarnde firefox ikone... most viewed i tako too... )..
uglavnom.. sync je obavio ono sto je trebao, a nemam vise onog problema sa save/open!! 

escobar_
sri 25.8.2010 23:58
Hoće li se konačno pojaviti i Home Tab u Firefoxu?
Tomislav95
čet 26.8.2010 14:20
Odad postoji grupiranje tabova?Ja tek sad vidio
I zašto ja nemam onaj narančasti "Firefox" u gornjem lijevom kutu kao drugi?
jurluk
čet 26.8.2010 15:35
klikni gore negdje pri vrhu prozora desnim klikom i makni kvačicu sa menu bar
ili view - toolbars - menu bar
Tomislav95
čet 26.8.2010 20:19
ili view - toolbars - menu bar
Tnx, tek sad to vidio
BlackMoon
pet 27.8.2010 14:38
Hoće li mi itko konačno odgovoriti zašto Firefox od 3. bete kod mene sporo otvara slike???? Pa dajte!
Sum_of_all_fears
pet 27.8.2010 14:40
Hoće li mi itko konačno odgovoriti zašto Firefox od 3. bete kod mene sporo otvara slike???? Pa dajte!
mene minefield tako zaje. Vjerojeto je problem u cacheu i/ili profilu. Ja imam isti profil od b2pre a sad smo na b5pre pa tko zna kakvog se sve smeća nakupilo u međuvremenu (hrpa nightly buildova). Probaj obrisati prvo cache pa ako ne pomogne, cijeli profil.
BlackMoon
pet 27.8.2010 14:41
Cache sam izbrisao i nije pomoglo. A cijeli profil mi je malo komplicirano brisati pa slagati nanovo
Sum_of_all_fears
pet 27.8.2010 14:44
Da li konačno na ovom Forumu mogu dobiti podatak koji će i meni jednom pomoći?
Jesi očistio cache? Tools - options - Advanced - Clear now. Ako i dalje hebe sa slikama, obriši profil
C:\Documents and Settings\[tvoje korisničko ime]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
EDIT: a prije toga backupiraj bookmarkse u json ili html fajl.
jurluk
pet 27.8.2010 21:07
Cache sam izbrisao i nije pomoglo. A cijeli profil mi je malo komplicirano brisati pa slagati nanovo
možda je onda baš do profila
prvo sa mozbackup-om napravi backup svega, pa onda obriši mapu C:\Documents and Settings\[tvoje korisničko ime]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles i ako bude ok, onda znaš do čega je. ako problem ostane, profil lako vratiš
BlackMoon
sub 28.8.2010 19:46
Kad obrišem samo profil,ne može se pokrenuti firefox,javlja nešto u stilu: " Mozilla already running". Izgleda da bi trebao napraviti full uninstall,nanovo instalirati pa onda provati. U safe modu je ista stvar. Sad ne vidim smisla s ovim firefoxo-om jer mi IE8 radi vidno brže...Inaće,ovo s slikama mi se počelo događati otkad sam promijenio AV. Do sada sam imao BitDefender kojem je istekla licenca pa sam ga zamijenio s MSE...Ne znam da li bi to moglo utjecati na rad browsera,ali eto...
marinn95
sub 28.8.2010 19:48
Kad obrišem samo profil,ne može se pokrenuti firefox,javlja nešto u stilu: " Mozilla already running". Izgleda da bi trebao napraviti full uninstall,nanovo instalirati pa onda provati. U safe modu je ista stvar. Sad ne vidim smisla s ovim firefoxo-om jer mi IE8 radi vidno brže...Inaće,ovo s slikama mi se počelo događati otkad sam promijenio AV. Do sada sam imao BitDefender kojem je istekla licenca pa sam ga zamijenio s MSE...Ne znam da li bi to moglo utjecati na rad browsera,ali eto...
moraš crtl+ald+delete i zatvorit firefox.exe u procesima.
sisko93
sub 28.8.2010 19:50
jesi li probao "rucno" ugasiti firefox u task manageru???
to bi ti trebalo rijesiti problem sa porukom "Mozilla already running"!
BlackMoon
sub 28.8.2010 20:22
Problem je što proces uopće nije aktivan u task manageru,tj nema ga. Međutim,obrisao sam mozillu s Revom,počistio sve i instalirao betu nanovo,znači bez addonsa i ostalog. Problem postoji i dalje. Preglednik u globalu radi brzo,međutim kod učitavanja slika to izgleda u stilu kao da netko "spušta roletu"...
sisko93
sub 28.8.2010 20:26
onda ti je problem do AV-a.. pogleda malo po opcijama av-a mozda ima neka caka!
BlackMoon
sub 28.8.2010 20:52
Ništa. Pokušao sam isključiti real-time zaštitu i nema promjene a zatim privremeno onemogučiti AV. Opet isto. IE je i dalje za koplje brži pri učitavanju slika...
Tomislav95
sub 28.8.2010 20:54
Ništa. Pokušao sam isključiti real-time zaštitu i nema promjene a zatim privremeno onemogučiti AV. Opet isto. IE je i dalje za koplje brži pri učitavanju slika...
Reci od koje Bete ti se to događa?Ja sam također imao neke probleme s 3. i 4.
BlackMoon
sub 28.8.2010 20:56
Događa se od treće bete. Prije toga nije bilo problema.
Tomislav95
sub 28.8.2010 20:59
Događa se od treće bete. Prije toga nije bilo problema.
Imaš li problema s tim da ti FF nakon gašenja nije zapamtio ono "Zapamti me" na nekim stranicama?Ja imam taj problem iako sam sto puta već brisao cookies.sqlite i deinstalirao FF s Revo-uninstallerom
BlackMoon
sub 28.8.2010 21:04
Imam. Ne pamti uopće ništa. Uz to primjetio sam da slike koje su već spremljene u cache tj već jednom otvorene,drugi put otvori brzo. Dakle,problem je pri prvom učitavanju. Nema veze s brzinom downloada (4mbit-a) a i IE nema s tim problema.
Tomislav95
sub 28.8.2010 21:21
Imam. Ne pamti uopće ništa. Uz to primjetio sam da slike koje su već spremljene u cache tj već jednom otvorene,drugi put otvori brzo. Dakle,problem je pri prvom učitavanju. Nema veze s brzinom downloada (4mbit-a) a i IE nema s tim problema.
Valjda će to popraviti s betom5
Otvaranje većih slika je, baš kao što si i rekao, kao otvaranje roleta

options - security - saved passwords i tamo obriši ono što ti ne treba