Internet

Facebook - trajno brisanje profila

andy0101 sri 16.9.2009 22:43
Fake_Alert kaže...

Facebook poludio,pola hrvatkog pola engleskog imam...

Sam ja poludio ili on? Izlanuo se

Facebook prevode sami korisnici Facebooka. Svaka funkcija se prevodi zasebno, često se prevede i više puta (netko misli da nije dobar prijevod pa napiše još jednog). Onda se za te prijevode glasa, i vjerojatno se automatski mjenja sučelje. Očito su napravili neki kaos u Translator aplikaciji pa je sad poludio.

captain_soap_McTawish uto 31.8.2010 09:16
trackmanijak kaže...

jedno pitanjce, dal mi podaci ostaju na njihovim serverima, ili ih oni baš brišu? malo sam skeptičan, žao mi je što sam ikad napravio acc na fejsu.

Prema novoj linceci na koju pristaješ kad praviš facebook account oni imaju pravo zadržati podatke i slike na svojim serverima. Milsim da ostaju negdje u arhivi na njihovu serveru.

zoharbizo sub 21.4.2012 17:14
MakiMaki kaže...

Molba

Da li neko zna da li postoji mogućnost vraćanja facebook profila koji je jednom trajno obrisan.

Pozdrav i hvala :)

Nije moguce ako je proslo 14 dana, nakon 14 dana racun potpuno nestaje ako si zatrazio da ga brisu.Ako si deaktivirao vracas ga ukucavanjem mail adrese i sifre.

Nello pet 15.6.2012 23:25
CapoAzzlack kaže...

Da li neko zna, sta se desava sa poslatim porukama posle brisanja naloga? Da li osoba kojoj su poslate moza da vidi poruku?

Naravno da se vidi primjene poruke ali nakon brisanja profila onda tu nema mogučnost da šalje nov odgovor tj više se nevidi imena tj nestane lista prijatelja.