Internet

Facebook problem s učitavanjem

Kublach ned 31.5.2009 22:33

Poštovani,

Nemogu na fejsbuk, otvorim stranicu jeeeedva, vuče se ko magla. Treba mu dobrih 5 min da se pojavi stranica i na šta god kliknem još 5 (doslovno). Kada se prijavim sa računala od frenda mogu bez problema. Kako to popraviti.

Koristim FF 3.0.10 (sa IE8 ista stvar, sa operom također...), Vistu x64 ultimate, na internet se spajam putem MetroCARNeta... ako vas još nešto zanima pitajte...

Hvala unaprijed.

macak ned 31.5.2009 22:49

Čuo sam (i vidio) da je to čest problem u zadnjih nekoliko dana. Pretpostavljam da je problem s njihove strane. Meni se isto događa. U jednom trenutku radi, a u drugom postane izrazito spor. Vjerojatno će s vremenom riješiti ovaj problem.

Kublach ned 31.5.2009 22:50
macak kaže...

Čuo sam (i vidio) da je to čest problem u zadnjih nekoliko dana. Pretpostavljam da je problem s njihove strane. Meni se isto događa. U jednom trenutku radi, a u drugom postane izrazito spor. Vjerojatno će s vremenom riješiti ovaj problem.

Al nije mi jasno kako onda kod frenda radi bez problema... Kolika je vjerovatnost da sam pogodio baš trenutak kada je radio... :S
macak ned 31.5.2009 22:56

Kublach kaže...
Al nije mi jasno kako onda kod frenda radi bez problema... Kolika je vjerovatnost da sam pogodio baš trenutak kada je radio... :S
 Moguće je. Ja sam slučajno probao ranije ujutro (kad je valjda manja opterećenost), i nije bilo problema. Kasnije tokom dana javljali su se problemi.

niko_vazan pon 1.6.2009 19:37

Nije mi jasno kako ovim salkanima nije do sad palo na pamet da su trebali davno napravit rasterecenje sustava.

Bitno je to da su ga zatrpali pustim aplikacijama,a to sto je loading usporen koga briga.

Google bi od njega napravio speed of sound.

Nina 18 pon 1.6.2009 22:33
Tomo89 kaže...

I meni u jutro hoće facebook bez problema raditi,a posljeodne jedva nekako, a ostale stranice bez problema se otvaraju

vjerovatno je do njih

ej jel mi možeš molim te reć dal ti je internet preko b net-a ili.... ??Osmijeh
asusdvd pon 1.6.2009 23:21
Nina 18 kaže...
Tomo89 kaže...

I meni u jutro hoće facebook bez problema raditi,a posljeodne jedva nekako, a ostale stranice bez problema se otvaraju

vjerovatno je do njih

ej jel mi možeš molim te reć dal ti je internet preko b net-a ili.... ??Osmijeh
 Pusti ISP-ove, Fejs radi probleme svima ili barem većini ovih dana. Imam prijatelje u BiH, isti su problemi i tamo. Nekima nikakve probleme nije niti radio, a meni je 'odblokirao' tek danas.