Facebook problem s učitavanjem

Čuo sam (i vidio) da je to čest problem u zadnjih nekoliko dana. Pretpostavljam da je problem s njihove strane. Meni se isto događa. U jednom trenutku radi, a u drugom postane izrazito spor. Vjerojatno će s vremenom riješiti ovaj problem.

Nije do tebe i meni je tako..:)

Čuo sam (i vidio) da je to čest problem u zadnjih nekoliko dana. Pretpostavljam da je problem s njihove strane. Meni se isto događa. U jednom trenutku radi, a u drugom postane izrazito spor. Vjerojatno će s vremenom riješiti ovaj problem.

Ima več tema ovdje.

I meni u jutro hoće facebook bez problema raditi,a posljeodne jedva nekako, a ostale stranice bez problema se otvaraju
vjerovatno je do njih

Nije mi jasno kako ovim salkanima nije do sad palo na pamet da su trebali davno napravit rasterecenje sustava.
Bitno je to da su ga zatrpali pustim aplikacijama,a to sto je loading usporen koga briga.
Google bi od njega napravio speed of sound.

I meni u jutro hoće facebook bez problema raditi,a posljeodne jedva nekako, a ostale stranice bez problema se otvaraju
vjerovatno je do njih

vjerovatno je do njih

meni je isto jutros face radio, a sad neće, no to mi se već događalo, prije par dana da je radio ujutro, pa poslije nije radio cijelo popodne i večer, pa je nakon toga par dana radio bez problema

Koliko sam ja shvatio svima koji imaju Bnet(ukljucujuci i mene),nemogu na fejs.
Mozda sam u krivu,takav sam ja dojam dobio

Nema veze s Bnetom, meni šteka i na poslu.

E ljudi nestao mi frend sa liste i kada mu posaljem pozivnicu,
on ne dobije nikakvo obavjestenje,ista stvar i kada on meni posalje.

Ne mozete li izdrzati ni 5min bez Facebooka?

Nije da sam zločest ali JESSSSSSSS

Vi ne vidite kad je zadnji post napisan?

Izgleda da je u pitanju Iskon ovaj put

Aha, sad vidim da vas je mod poslao tu..moguce da je do iskona..jer meni ostale stranice sporo ucitava..nisam mogo bol-u pristupit neko vrijeme, ni 24sata..google mi ucitavao 20 sec..

nije do iskona...

Cijeli internet je meni u banani veceras...

Za facebook reko sam vam...mato.

I meni nekaj je*alo prije 1h sa fejsom i google-om sad je sve ok
[optimu imam]

Meni ne otvara GSMarenu i Engadget. TCom

I meni nije tilo otvorit facebook al sad je sve u redu. Nešto se čudno događa

neradi facebook par minuta i odmah dižete buku, mislim stvarno.
Poštovani,
Nemogu na fejsbuk, otvorim stranicu jeeeedva, vuče se ko magla. Treba mu dobrih 5 min da se pojavi stranica i na šta god kliknem još 5 (doslovno). Kada se prijavim sa računala od frenda mogu bez problema. Kako to popraviti.
Koristim FF 3.0.10 (sa IE8 ista stvar, sa operom također...), Vistu x64 ultimate, na internet se spajam putem MetroCARNeta... ako vas još nešto zanima pitajte...
Hvala unaprijed.