izvone sub 30.11.2013 19:30

Pozdrav!

Nadam se da pišem po pravoj temi,nisam našao ništa slično.

Da li mogu otvoriti costum mail tipa ime@tvrtka.hr znači ne neka yahoo ili gmail.

Tražio sam malo i moram uzeti kao domenu za internet stranicu pa onda sa njom mogu mail. Da li mogu samo mail? ako da gdje?

Unaprijed hvala!

izvone ned 1.12.2013 01:14

Hvala vam!

Di nabaviti besplatnu domenu tk?

Kako ovo s googleom ako možeš malo pojasniti.

I imate li kakve preporuke di da uzmem web hosting i kod koga. bilo da oni rade stranicu ili ja. 

I da li dobim jedan ili više mailova?

Gledam koja je najisplatljivija opcija,a i da nije komplicirano.

Hvala! {#}

izvone ned 1.12.2013 19:30

Ovako,Ako uzmem besplatnu tk domenu moram uzeti i neki hosting s mailom? 

Kako s ovim microsoftom? On besplatan ili moram kupit? 

Znači đabe više nema nigdje koliko vidim.Ako ima preporučite.

1and1 Daje sve? i domenu i web i mail hosting jel tako?

I koga preporučate od naših za to?

Hvala!

Marko :D ned 1.12.2013 21:17

Većina beplatnih hostinga nudi izradu mail adrese. Jedini problem je što svi besplatni web-hostinzi imaju limit slanja maila, znači na besplatnom 000webhostu možeš poslati 14 emailova u minuti, a 50 u danu. I meni je to malo glupo ali to je zaštita od SPAM-a. Najbolje ti bi bilo da platiš hosting.

MrBlc ned 1.12.2013 22:09
TheMenstalist kaže...

Uzmeš si besplatnu domenu .tk .

I onda imaš

Ime@imetvrtke.tk

.tk i slične domene jednostavno nemaju što tražiti u poslovno svijetu. Upravo zbog jednostavnosti dobivanja takve domene, smanjena je legitimnost u očima korisnika. Osobno bih prije postovao s osobom koja koristi adresu imefirme@gmail.com nego info@imefirme.tk

Da ne govorim o vjerojatnosti da će takvi mailovi završiti u spamu!

D1001 ned 1.12.2013 23:31
izvone kaže...

onda preporuka di mi je najbolje? microsoft,google,1and1? treba mi više mailova tj za više osoba,stranica može biti a nemora,dobra cijena i usluga.

što kod nas što vani.

Hvala vam

Ako tražiš besplatni mail hosting > Microsoft Windows Live Admin Center. Dobiš isto webmail sučelje kao na Outlook.com. Domenu odvojeno kupuješ. Za servise koji se plaćaju pogledaj moj prethodni post. Sve je objašnjeno. Usporedi cijene paketa, izračunaj koji paket najbolje odgovara tvom budžetu i to je to. Recimo, sljedeći mail servisi su vrlo dobri: Google Apps, Microsoft Exchange Online, Host Europe, 1&1,...

Vezano za 1&1. Ovisno koji paket uzmeš, to ćeš dobit. Ako uzmeš mail hosting, dobiš samo mail hosting. Ako uzmeš web hosting, uz mail hosting dobiš i mogućnost postavljanja web stranica.

Robi uto 3.12.2013 14:33

.tk domenu za firmu nikako ne preporučujem. Preporučujem neki najmanji hosting (ako treba samo za email) i neku komercijalnu domenu. Tu TLD domenu puno koriste razni spameri pa je većina servisa ima u filteru. Plus.hr ima i rješenje samo mail - Poslovni mail. Mada je po meni bolje rješenje neki hosting.

filter160 sri 31.1.2018 18:04

ako imaš firmu .hr domenu dobiješ besplatno

NS zapise pucas na providera i to je to.

Inače maknite se od mail/web preprodavaca i uzmite VPS u njemackoj za jeftine pare.

Gore si dignes iRedMail za mail i apache/ngnix za web.

Valjda ne treba posebno naglasavati prednosti takvog setupa, mailboxove od 50gb i besplatnih SSL certifikata preko letsencrypt

Sepah313 čet 1.2.2018 09:01

Syke ovoj link sto si mi poslao, ja sam ovde kupio i mail da tako kazem. Ja sada imam mail info@ecoterm.mn a takodje su mi dalii jos jedan admin@ecoterm.mn. Meni se ne sviđa sto moram otvarat neki privateemail.com da bih video poruke na ovaj mail. Mogu li nekako da to povezem sa svojim gmail nalogom?