Internet

DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

xZero pon 10.10.2011 23:56
Zylorex kaže...
lnova65 kaže...

jer netko zna mozda zasto na DXu ne prodaju vise lasere jace od 5mW

Izgleda da su dobili zabranu od Paypala... Odsad se kupuje od njihovog partnera yourlasersa

Ako ništa drugo, barem imamo sve lasere lijepo organizirane na jednoj stranici :).

Zabrana PayPala je da iz sigurnosnih razloga moraju ukloniti sve lasere iznad 5mW. Buduci da preko PayPala naplacuju to su i uklonili iz marketa, ali je sve zato dostupno na drugoj stranici (koja je njihova ili suradjuju s drugom firmom) orijentiranoj laserima od 5mW pa nadalje. 

Abra008 uto 11.10.2011 00:23
Intelovac123 kaže...

Ja ti preporučujem da si kupiš ovaj sa ebay-a:

http://www.ebay.com/itm/150590237904?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Imaš čak dva utora i jeftinija ti je cijena :)

#GaMerr sub 15.10.2011 13:48
Gogs sub 15.10.2011 22:27

Pozdrav,jedno pitanje.Nisam registriran na DealExtreme a kupio sam neku stvar i platio preko paypal-a.Jel ima to kakve veze,hoću li dobiti to što sam naručio s obzirom da nisam registriran?

zelenbic sub 15.10.2011 22:38
Gogs kaže...

Pozdrav,jedno pitanje.Nisam registriran na DealExtreme a kupio sam neku stvar i platio preko paypal-a.Jel ima to kakve veze,hoću li dobiti to što sam naručio s obzirom da nisam registriran?

zar se tako tesko registrirati -.- osim toga mislim da ako nisi registriran da moras palcati prek kartice koju das njima ne pay palu

xZero ned 16.10.2011 00:16
Gogs kaže...

Neznam kako si ti uspo neregistriran kupovat, jer ja nisam mogao.

Jameson ned 16.10.2011 09:27
Gogs kaže...

Naravno da ces dobiti, nema veze sto nisi registriran.

Kupovao sam na DX-u godinu i pol neregistriran (i placao paypalom).

Gogs ned 16.10.2011 22:09

Nisam se registriral jer me klinac davil za tu stvar kaj sam kupil pa mi se nije dalo zezat sa regom(bila je žurba mada bu čekal 20 dana).Uglavnom dobio sam mail od njih za uspješnu kupnju sa valjanom adresom od paypal-a,a od paypal-a sam dobio mail za uspješnu transakciju tak da pretpostavljam da je sve u redu.Znači odabir artikla i plačanje je prošlo bez problema,nije me tražilo registraciju.

kalimee ned 16.10.2011 23:37
Gogs kaže...

Nisam se registriral jer me klinac davil za tu stvar kaj sam kupil pa mi se nije dalo zezat sa regom(bila je žurba mada bu čekal 20 dana).Uglavnom dobio sam mail od njih za uspješnu kupnju sa valjanom adresom od paypal-a,a od paypal-a sam dobio mail za uspješnu transakciju tak da pretpostavljam da je sve u redu.Znači odabir artikla i plačanje je prošlo bez problema,nije me tražilo registraciju.

Ma sve ti je u redu, i ja naručujem nerigstriran.

Isti klinac!

#GaMerr čet 20.10.2011 10:26
Intelovac123 kaže...

Uspio sam

A ako neko hoce da kupi ovaj sat nece pozaliti,sat je stvarno odlican,tacan,lijepo izgleda..

imao sam ja slican, izgled je super i sve ali kvaliteta je slaba,
Meni se razbio dok sam se motorom vozio kroz enduro stazu...

floki26 čet 27.10.2011 16:56

decki jedno pitanje....razmisljam da narucim mob preko deala ali me zanima hoce li taj mobitel raditi na nasim karticama(ako ne dali ga je moguce otkodirati kod nas) ...ono o licenci u HAKOMU vas necu pitati jer sam otprilike shvatio a vjerovatno bi me poslali u k**** :-)