bobica257 sub 10.4.2010 21:52

Ja sam narucio lopnu na nagovor mojeg prijatelja...zakaj? zakaj? Pa tako ali kolko sam ja skuzil u hravtsku budu slali samo  amazon vauchere. Ne velke nagrade, znaci majcu ili cvijece da, ali PS3 ne...

Ja uglavnom igram ovako Ulazem po 250k, 400, 500k na nasto na kojivicijent mali (znaci da bu ziher da bude dobil) i da vidis, naprimjer ulozim 100k na nesto s kojificijntom 1.2 i zaradim 120k I tako opet, i nakupi se btz-ova, Inca imamo bi i vise samo sam jednom satvio 500 000 x2 na barcelonu(na nagovor istog onog prijatelja), i pogodite sta se dogodilo...

ivand123 pon 12.4.2010 19:06

Otišla milja i dvjesto tisuća samo tako. Milan, Man Utd i Tottenham (sve ziceri) i sva trojca padnu!!!!!!

Sviđa mi se koncept bez pravih para ak niš drugo bar je zabavno. Inače, već neko vrijeme sam na toj stranici i ovo ulaganje na zicere zna fino proć al bez jačih parova nema i zarade.

bobica257 pon 12.4.2010 21:06
MarioVk kaže...

evo sad sam svih 15000 koje sam dobio na pocetku ulozio u 3 utakmice pa cemo vidit :D

Kad skupiom 800000 odo uzet loptu bas mi treba sad smo 1 probusili pa nam treba druga :DD

SPAWNK4MPER ti mama kaže...

ja imam 100k počeo prije par dana igrat :)

reci mi kako si uspio tolko skupiti jel ima kakva tajna ili samo sreća? i kolko dugo igraš?

btw ja skupljam za dres  :D

ALO pa kaj vi nista ne citate da u hravtsku ce slati samo vaučere od amazona za vrijednost nagrade...sorry decki...

SPAWNK4MPER ti mama pon 12.4.2010 21:07
bobica257 kaže...
MarioVk kaže...

evo sad sam svih 15000 koje sam dobio na pocetku ulozio u 3 utakmice pa cemo vidit :D

Kad skupiom 800000 odo uzet loptu bas mi treba sad smo 1 probusili pa nam treba druga :DD

SPAWNK4MPER ti mama kaže...

ja imam 100k počeo prije par dana igrat :)

reci mi kako si uspio tolko skupiti jel ima kakva tajna ili samo sreća? i kolko dugo igraš?

btw ja skupljam za dres  :D

ALO pa kaj vi nista ne citate da u hravtsku ce slati samo vaučere od amazona za vrijednost nagrade...sorry decki...

jel amazon tu šalje sve?

MarioVk uto 13.4.2010 18:10
marko009 kaže...

elektroniku ne... knjige, cd-e i ostale sitne gluposti..

a napisali su na beterz-u da samo vece nagrade ne mogu slat u neke zemlje, tak da mozda i dobije covjek loptu

da to i ja mislim... barem se nadam a i trebam supit 800 000 :D

bobica257 sub 17.4.2010 19:53
crowap kaže...
Pozdrav svima.možete li meni neupučenom objasniti o čemu se radi?

Tu se registriraj KLIK

Znaci na toj se stranici kladis, za njihovu valutu BTZ...Mozes ulagati na Kosarku, Nogomet, Tenis, Rugby, Formulu 1, Hockey, Criket...Svaki put kad si ispod 10 000 BTZ-ova, te "napune" opet do 10 000, npr. ako si nesto izgubiio i sad ti je ostalo 2 000 onda ce ti dodati 8 000. Onda se ti Btz-ovi mogu zamijeniti za nagrade tipa ps 3, PSP Go, Cvijece, velki jastuk, loptu, stolni nogomet, Vauchere za amazon...

Ni jednu nagradu ne salju u Hrvatsku nego salju njezinu vrijednost na Amazon vaucheru...

doctor_crash sub 17.4.2010 21:06
bobica257 kaže...
crowap kaže...
Pozdrav svima.možete li meni neupučenom objasniti o čemu se radi?

Tu se registriraj KLIK

Znaci na toj se stranici kladis, za njihovu valutu BTZ...Mozes ulagati na Kosarku, Nogomet, Tenis, Rugby, Formulu 1, Hockey, Criket...Svaki put kad si ispod 10 000 BTZ-ova, te "napune" opet do 10 000, npr. ako si nesto izgubiio i sad ti je ostalo 2 000 onda ce ti dodati 8 000. Onda se ti Btz-ovi mogu zamijeniti za nagrade tipa ps 3, PSP Go, Cvijece, velki jastuk, loptu, stolni nogomet, Vauchere za amazon...

Ni jednu nagradu ne salju u Hrvatsku nego salju njezinu vrijednost na Amazon vaucheru...

Kaj je toCool?To je ona nekakva Amazonova gift kartica ili?

bobica257 sub 17.4.2010 21:35
doctor_crash kaže...
bobica257 kaže...

Kaj je toCool?To je ona nekakva Amazonova gift kartica ili?

Da to je gidt kartica s kodom, taj kod upises u svoj acc na Amazonu i dobijes tolko novaca za kolko je vaucher namijenjen...

marko009 pon 19.4.2010 22:05
bobica257 kaže...

E ljudi u petak mi dolazi vauchere...Razgovarao sam sa Adminom Betterz-a (azz-om) i rekao mi je da ce mi poslati na mejl u petak...JEdava cekam...Inace je vaucher od 25 $

cek, kaj si narucio? nema nigdje od 25$

bobica257 pon 19.4.2010 22:21
marko009 kaže...
bobica257 kaže...

E ljudi u petak mi dolazi vauchere...Razgovarao sam sa Adminom Betterz-a (azz-om) i rekao mi je da ce mi poslati na mejl u petak...JEdava cekam...Inace je vaucher od 25 $

cek, kaj si narucio? nema nigdje od 25$

Narucio loptu, ali u hrvatsku ne salju nista po dobivam 25$ YES