Beterz.com

E ja sam na 1.4 M ehhehe nadmašite me
Koja je tajna!
PS:Daj naruči onu majcu za 325.000 samo da vidiš hoće li ti doći,da se uvjerimo jeli scam ili ne?

Ja sam narucio lopnu na nagovor mojeg prijatelja...zakaj? zakaj? Pa tako ali kolko sam ja skuzil u hravtsku budu slali samo amazon vauchere. Ne velke nagrade, znaci majcu ili cvijece da, ali PS3 ne...
Ja uglavnom igram ovako Ulazem po 250k, 400, 500k na nasto na kojivicijent mali (znaci da bu ziher da bude dobil) i da vidis, naprimjer ulozim 100k na nesto s kojificijntom 1.2 i zaradim 120k I tako opet, i nakupi se btz-ova, Inca imamo bi i vise samo sam jednom satvio 500 000 x2 na barcelonu(na nagovor istog onog prijatelja), i pogodite sta se dogodilo...

ja sam tek poceo sa ovim na kladioni em bas ne ide da vidimo sta ce bit ovdi.e da je li istina da samo mzemo dobit lovu na amazonu mi iz hrvatske?

Da nama ce slati vaučere za amazon a ne stvari....

Da nama ce slati vaučere za amazon a ne stvari....
onda se isplati... ako ikad uspijes skupit bodova za ps3, to ti je ziher 250 eura.. eh bilo bi super

Neces se naigrati na tom PS3 ;)

E koji si ti noob benjo -.-

daj jel neko dobio nes ako je nek stavi sliku :D odo se regat da vidim sta je i kako je.. ako nis drugo nadam se da je zabavno

Otišla milja i dvjesto tisuća samo tako. Milan, Man Utd i Tottenham (sve ziceri) i sva trojca padnu!!!!!!
Sviđa mi se koncept bez pravih para ak niš drugo bar je zabavno. Inače, već neko vrijeme sam na toj stranici i ovo ulaganje na zicere zna fino proć al bez jačih parova nema i zarade.

dobra stvar:D

evo sad sam svih 15000 koje sam dobio na pocetku ulozio u 3 utakmice pa cemo vidit :D
Kad skupiom 800000 odo uzet loptu bas mi treba sad smo 1 probusili pa nam treba druga :DD

ja imam 100k počeo prije par dana igrat :)
reci mi kako si uspio tolko skupiti jel ima kakva tajna ili samo sreća? i kolko dugo igraš?
btw ja skupljam za dres :D

E koji si ti noob benjo -.-
A vidi mu status radi te poruke ;)

evo sad sam svih 15000 koje sam dobio na pocetku ulozio u 3 utakmice pa cemo vidit :D
Kad skupiom 800000 odo uzet loptu bas mi treba sad smo 1 probusili pa nam treba druga :DD
reci mi kako si uspio tolko skupiti jel ima kakva tajna ili samo sreća? i kolko dugo igraš?
ALO pa kaj vi nista ne citate da u hravtsku ce slati samo vaučere od amazona za vrijednost nagrade...sorry decki...

ALO pa kaj vi nista ne citate da u hravtsku ce slati samo vaučere od amazona za vrijednost nagrade...sorry decki...
jel amazon tu šalje sve?

elektroniku ne... knjige, cd-e i ostale sitne gluposti..
a napisali su na beterz-u da samo vece nagrade ne mogu slat u neke zemlje, tak da mozda i dobije covjek loptu

elektroniku ne... knjige, cd-e i ostale sitne gluposti..
a napisali su na beterz-u da samo vece nagrade ne mogu slat u neke zemlje, tak da mozda i dobije covjek loptu
da to i ja mislim... barem se nadam a i trebam supit 800 000 :D

Ljudi, ljudi dobicam vaucher 25$ za tjedan dana...Javim kad stigne...

Pozdrav svima.možete li meni neupučenom objasniti o čemu se radi?

Tu se registriraj KLIK
Znaci na toj se stranici kladis, za njihovu valutu BTZ...Mozes ulagati na Kosarku, Nogomet, Tenis, Rugby, Formulu 1, Hockey, Criket...Svaki put kad si ispod 10 000 BTZ-ova, te "napune" opet do 10 000, npr. ako si nesto izgubiio i sad ti je ostalo 2 000 onda ce ti dodati 8 000. Onda se ti Btz-ovi mogu zamijeniti za nagrade tipa ps 3, PSP Go, Cvijece, velki jastuk, loptu, stolni nogomet, Vauchere za amazon...
Ni jednu nagradu ne salju u Hrvatsku nego salju njezinu vrijednost na Amazon vaucheru...

Tu se registriraj KLIK
Znaci na toj se stranici kladis, za njihovu valutu BTZ...Mozes ulagati na Kosarku, Nogomet, Tenis, Rugby, Formulu 1, Hockey, Criket...Svaki put kad si ispod 10 000 BTZ-ova, te "napune" opet do 10 000, npr. ako si nesto izgubiio i sad ti je ostalo 2 000 onda ce ti dodati 8 000. Onda se ti Btz-ovi mogu zamijeniti za nagrade tipa ps 3, PSP Go, Cvijece, velki jastuk, loptu, stolni nogomet, Vauchere za amazon...
Ni jednu nagradu ne salju u Hrvatsku nego salju njezinu vrijednost na Amazon vaucheru...
Kaj je to?To je ona nekakva Amazonova gift kartica ili?

Kaj je to?To je ona nekakva Amazonova gift kartica ili?
Da to je gidt kartica s kodom, taj kod upises u svoj acc na Amazonu i dobijes tolko novaca za kolko je vaucher namijenjen...

E ljudi u petak mi dolazi vauchere...Razgovarao sam sa Adminom Betterz-a (azz-om) i rekao mi je da ce mi poslati na mejl u petak...JEdava cekam...Inace je vaucher od 25 $

E ljudi u petak mi dolazi vauchere...Razgovarao sam sa Adminom Betterz-a (azz-om) i rekao mi je da ce mi poslati na mejl u petak...JEdava cekam...Inace je vaucher od 25 $
cek, kaj si narucio? nema nigdje od 25$

cek, kaj si narucio? nema nigdje od 25$
Narucio loptu, ali u hrvatsku ne salju nista po dobivam 25$ YES

Da li se može ista nagrada uzet više puta? npr lopta...2-3 vauchera po 25 $?

Da li se može ista nagrada uzet više puta? npr lopta...2-3 vauchera po 25 $?
da ali treba osvojit para za 3 lopte

Ljudi jucer stigo vaucher za amazon...u vec ga utrosio na kknjigu....Dok knjiga stigne Dam slike...

koliki je vaucher za stolni nogomet?
ja sam stalno u bankrotu...nema kruva od mene