AmonZero jučer 12:12

Ja je igram.

Prosli smo it takes two i sad ovo krenili i fantasticna je.

Tek smo krenili, a kazu da bude sve bolje i bolje kako igra odmice.

Zasad mehanika, vizuali, glazba pa i prica su za klasu bolje od It Takes Two.

gorantallica jučer 15:07

Vidi do mene je. Sa nećakinjicom sam igrao A way out i It takes Two i ja sam ovo čekao kao budala i izgorio. Inače ne volim cyber future i fantasy svijet ali ako je napravljen ok nemam problem. Priča je 0. Zbližavanje sa likovima 0. Čim počneš igrati igra je odmah na MAX. Evo upravo smo ju prešli. I dalje ne kužim recenzije da je igra 10/10 i bez mane ali opet kažem do mene je. Kome se sviđa neka uživa jer je meni žao što mi se ne sviđa i što ju ne želim ooet igrati sa nećakinjicom.

Hexfire jučer 17:38

Pa ima onu friend invite mogućnost ili kak već se zove. Dosta je da ti imaš kopiju i možeš pozvati nekoga da igra s tobom. Navodno je sad i cross play pa ovaj drugi može biti PS5 PC XBOX

Crocopzmaj12 danas 08:29

Evo igram sa kćeri, ostale još dvije zadnje misije... igra mi je čist ok, zato što odavno nisam imao nešto u čemu bi uživao sa kćeri, da nam paše oboma. Imam dvije zamjerke... Moglo je to biti malo šire, a kraće... I nakon završetka, igrajući sa jednom, baš i nema nekakve veće potrebe za odigrati i sa drugim likom... 

toxic danas 08:31
Crocopzmaj12 kaže...

Evo igram sa kćeri, ostale još dvije zadnje misije... igra mi je čist ok, zato što odavno nisam imao nešto u čemu bi uživao sa kćeri, da nam paše oboma. Imam dvije zamjerke... Moglo je to biti malo šire, a uže... I nakon završetka, igrajući sa jednom, baš i nema nekakve veće potrebe za odigrati i sa drugim likom... 

Moji klinci isto su krenuli igrati, i igra je dobra ali nije to ništa WOW.. Pa Nintendu je svaka druga igra CO OP i to odlican.

Npr meni ovo nije niti ne može biti bolje od Super Mario Wondersa, tko nije probao neka proba