Split Fiction

Ja je igram.
Prosli smo it takes two i sad ovo krenili i fantasticna je.
Tek smo krenili, a kazu da bude sve bolje i bolje kako igra odmice.
Zasad mehanika, vizuali, glazba pa i prica su za klasu bolje od It Takes Two.

Igrao sam ITT sa bratom pa ću vjerojatno i ovo. Ali negdje tokom godine kad ulovimo vremena. Ne sumnjam da je igra jebena.
Ipak je puno zabavnije u couch coop

Zna li se kad će na game pass?

It takes two je fenomenalna igra ali meni je split fiction teško razočarenje.

Razlog?
Koliko sam čuo, priča tj. likovi su dosta lošiji, ali sve drugo je i dalje vrhunsko.

Vidi do mene je. Sa nećakinjicom sam igrao A way out i It takes Two i ja sam ovo čekao kao budala i izgorio. Inače ne volim cyber future i fantasy svijet ali ako je napravljen ok nemam problem. Priča je 0. Zbližavanje sa likovima 0. Čim počneš igrati igra je odmah na MAX. Evo upravo smo ju prešli. I dalje ne kužim recenzije da je igra 10/10 i bez mane ali opet kažem do mene je. Kome se sviđa neka uživa jer je meni žao što mi se ne sviđa i što ju ne želim ooet igrati sa nećakinjicom.

Itko s PS5 verzijom da malo odigramo večeras?

Pa ima onu friend invite mogućnost ili kak već se zove. Dosta je da ti imaš kopiju i možeš pozvati nekoga da igra s tobom. Navodno je sad i cross play pa ovaj drugi može biti PS5 PC XBOX

Evo igram sa kćeri, ostale još dvije zadnje misije... igra mi je čist ok, zato što odavno nisam imao nešto u čemu bi uživao sa kćeri, da nam paše oboma. Imam dvije zamjerke... Moglo je to biti malo šire, a kraće... I nakon završetka, igrajući sa jednom, baš i nema nekakve veće potrebe za odigrati i sa drugim likom...

Evo igram sa kćeri, ostale još dvije zadnje misije... igra mi je čist ok, zato što odavno nisam imao nešto u čemu bi uživao sa kćeri, da nam paše oboma. Imam dvije zamjerke... Moglo je to biti malo šire, a uže... I nakon završetka, igrajući sa jednom, baš i nema nekakve veće potrebe za odigrati i sa drugim likom...
Moji klinci isto su krenuli igrati, i igra je dobra ali nije to ništa WOW.. Pa Nintendu je svaka druga igra CO OP i to odlican.
Npr meni ovo nije niti ne može biti bolje od Super Mario Wondersa, tko nije probao neka proba
Nema još teme za ovu fenomenalnu igru.
Izašla je 6.3. za sve platforme, CO-OP prek neta ili kauča.
https://youtu.be/vRDXNJJ5Y3c?si=MJzTRXvvvJmkwTCm
Ja sam jučer kupil za PS5, ima koga za igranje?